Υπογράφει ο Αποστολίδης-Ναυάγησε του Πουρσανίδη

Στην Κύπρο βρίσκεται για τις ημέρες των Χριστουγέννων ο τεχνικός των μελανόλευκων, Ντούσαν Μιτόσεβιτς, που θα επιστρέψει για την επάνοδο στις προπονήσεις την Τετάρτη. Μαζί θα έχει και μια λίστα ενίσχυσης με παίκτες από τη Σερβία, από την οποία θα επιλεγεί ένας επιθετικός και ένας αμυντικός χαφ για τα κενά των Λόπεζ και Δεσποτόφσκι. Παράλληλα, αναμένεται να υπογράψει ο έμπειρος στόπερ, Κώστας Αποστολίδης, που εδώ και ένα μήνα γυμνάζεται με τον Πιερικό, καθώς η εισήγηση του Μιτόσεβιτς είναι θετική. Αντίθετα, παρότι ο Νίκος Πουρσανίδης είχε συμφωνήσει προφορικά για την επιστροφή του στους Κατερινιώτες, θεωρείται πολύ πιθανό να «ναυαγήσει» αυτή η μεταγραφή, καθώς πιθανότατα θα μεταβεί στη Γερμανία για μόνιμη διαμονή. Τέλος, ορισμένοι νεαροί αναμένεται να δοθούν με υποσχετική στον συμπολίτη Βατανιακό του Σάκη Παπαβασιλείου, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

2 σχόλια:

  1. autei pou den kanoun apo ton pieriko na pane sto bataniako kai agianiako na pejoune kai meta na ertthoune ston pieriko!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό σκέφτονται και στον ΠΙΕΡΙΚΟ και μάλλον έτσι θα ενεργήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!