Αρχή με Πουρσανίδη κάνει ο Πιερικός!

Η πρώτη χειμερινή προσθήκη των μελανόλευκων, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, λέγεται Νίκος Πουρσανίδης. Ο 22χρονος δεξιός μπακ εξετάζετε και πιθανώς θα αποκτηθεί  επανέρχεται μετά από ένα εξάμηνο στην ομάδα της Κατερίνης, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Καβάλα, στην οποία δεν είχε ευκαιρίες για να δείξει την αξία του. Ο Πουρσανίδης εκτός του Πιερικού και των «Αργοναυτών» έχει παίξει ακόμα σε Θερμαϊκό και Κιλκισιακό, ενώ είναι θέμα λίγων ημερών να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από την ομάδα της Πιερίας (πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα). Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, στα υπόψη παραμένουν οι Αποστολίδης, Μανίκας και Τζιώρας, αλλά και άλλες λύσεις.

Εξάλλου, επικεφαλής στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την ομάδα του Ντούσαν Μιτόσεβιτς αναλαμβάνει ο Κατερινιώτης, Ευθύμης Σιδηρόπουλος (κάτι που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ σύντομα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!