Τελειώνει Λόπεζ ο Πιερικός που ενισχύεται τον Δεκέμβρη


Συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης η ΠΑΕ Πιερικός ώστε να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα απο τον Δεκέμβρη και μετά. Ήδη έκλεισε ο Νίκος Πουρσανίδης ενώ ακολουθούν κι άλλες προσθέσεις έμπειρων παικτών απο τη διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου σε συνεργασία με τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς που ρίχνει τις ματιές του στη Σέρβικη αγορά την οποία γνωρίζει.
Ο Ιγκόρ Κόιτς του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Δεκέμβρη, θα συναντηθεί με τον Κώστα Παπαδόπουλο για να διευθετήσει την παραμονή του στην Κατερίνη αφού είναι μέσα στα πλάνα του συμπατριώτη του τεχνικού.
Οι προσθέσεις στο έμψυχο υλικό του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, θα φέρουν και τις ανάλογες...αφαιρέσεις. Έτσι παρελθόν μπορεί απο τώρα να θεωρηθεί ο Ισπανός Λόπεζ ο οποίος δεν έπεισε ότι μπορεί να βοηθήσει τους Κατερινιώτες στο μέχρι σήμερα εξάμηνο της παραμονής του στην πόλη της Μακεδονίας.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δοθούν και 3-4 νεαροί ποδοσφαιριστές δανεικοί ή και ελεύθεροι ώς ανταλλάγματα σε ομάδες που έχουν παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρεται ο Πιερικός. Τα ονόματα των νεαρών παικτών δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη προς τα έξω αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι οι παίκτες αυτοί δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα χρόνο συμμετοχής και έτσι κρίνεται ότι δε μπορούν να υπολογίζονται απο τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς.
Τέλος η συνέχεια (μέχρι την περίοδο των μεταγραφών του χειμώνα), θα δείξει άν ο Δεσποτόφσκι συνεχίζει να φοράει τη φανέλα του Πιερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!