Φλερτάρουν με Τασιτς στον ΠΙΕΡΙΚΟ




Τον Ιβάν Τάσιτς φαίνεται ότι έχει βάλει στο στόχαστρο ο Πιερικός. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από την ομάδα της Νίκης Βόλου, καθώς ο Στέλιος Μανωλάς δεν δείχνει να τον υπολογίζει στα πλάνα του. Ήδη φαίνεται ότι έγινε η πρώτη διερευνητική κρούση προς την πλευρά του 33χρονου παίκτη, ωστόσο οι όποιες εξελίξεις αναμένονται να δρομολογηθούν τις επόμενες ημέρες. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο θέμα απόκτησης του Ηλία Μανίκα από τον Βατανιακό, φαίνεται προς το παρόν ότι παραμένει στάσιμο.
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στον Λεβαδειακό. ΟΝτούσαν Μιτόσεβιτς δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του. 



πηγή:mikriliga 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!