Τη Μεταμόρφωση Βόλου υποδέχεται ο Πιερικός Αρχέλαος


Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής η ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου υποδέχεται στην Κατερίνη την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου τη Μεταμόρφωση Βόλου, σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τις δύο ομάδες να δίνουν τη μεγάλη μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Η Μεταμόρφωση Βόλου που προέρχεται από δύσκολη νίκη επί του Ιωνικού Ιωνίας με 78-77 έχει 11 βαθμούς έναντι 10 βαθμών του Πιερικού Αρχελάου, που θέλει να διασκεδάσει την άδοξη ήττα στη Θεσσαλονίκη από τα Ανατόλια, όπου αναγκάστηκε να παίξει με πολλά προβλήματα απουσιών.
Η προετοιμασία του Πιερικού Αρχελάου γίνεται για το Κυριακάτικο παιχνίδι υπό την επίβλεψη του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, του προπονητή της ομάδος, που γνωρίζει πλέον πολύ καλά το έμψυχο δυναμικό και προσπαθεί να δώσει τις καλύτερες δυνατόν λύσεις σε κάθε παιχνίδι.
Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το παιχνίδι με τη Μεταμόρφωση Βόλου και οι παίκτες είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου το ροζ φύλλο της συνάντησης να μείνει στην Κατερίνη και μετά τη λήξη του παιχνιδιού οι δύο ομάδες να ισοβαθμίσουν στο βαθμολογικό πίνακα.
Ο Πιερικός Αρχέλαος φέτος είναι μια καινούρια ομάδα η οποία στηρίζεται ως επί το πλείστον σε νεαρούς παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας.
Οι φίλαθλοι με την παρουσία τους θα συμβάλλουν θετικά και θα δώσουν την απαραίτητη δυναμική στους παίκτες, ώστε να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!