Πήρε φωτιά με DANI-GOAL


Τη δεύτερή του συνεχόμενη νίκη πήρε ο Πιερικός στη Football League επικρατώντας 2-1 του Βύζαντα Μεγάρων με ανατροπή.
Από τις τελευταίες θέσεις της Football League κατάφερε να ξεφύγει ο Πιερικός, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αγνοώντας την ήττα στα τελευταία του τρία παιχνίδια, έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες.
Η ομάδα της Πιερίας, φιλοξένησε τον Βύζαντα Μεγάρων στο εξάποντο παραμονής και έκανε σημαντικό βήμα για τον στόχο της, επικρατώντας 2-1, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Η ομάδα των Μεγάρων, μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Στο 14’ ο Ρεκλείτης εκτέλεσε το φάουλ με τον Ντιαλό με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ.
Η συνέχεια όμως, άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους. Η ισοφάριση, ήρθε στο 38’ όταν ο Καθάριος έκανε τη σέντρα και ο Ντάνι με κεφαλιά έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια στα… ίσια.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο και τελικά πήραν τη νίκη με πανομοιότυπο τέρμα. Ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντάνι με νέα κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τόλιος (83’ Βασιλειάδης), Γιατζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσάμπας, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Ίτσιος, Καθάριος (59’ Ελευθεριάδης), Δεσποτόφσκι, Ντάνι, Φαμπίνιο (69’ Κόιτς).
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Παναγόπουλος, Γρομιτσάρης (83’ Αρναρέλης), Χαρτσιάς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Μπιτσάκος (64’ Κρητικός), Σιώκος (56’ Σπαγής), Βλάχος, Γκεμίσης, Ντιαλό, Ρεκλείτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!