Μιτόσεβιτς: Πήρε αξία η νίκη μας στην Καβάλα






ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Θύμιος Γεωργούλης (προπονητής Βύζαντα Μεγάρων):
 "Ξέραμε ότι θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που είχε ανεβασμένη ψυχολογία, προσπαθήσαμε όμως να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πετύχαμε ένα γκολ αλλά η κλάση του Ντάνι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο β' μέρος ο Πιερικός μας πίεσε αρκετά από την αρχή ως το 60' και δεν καταφέραμε να σταθήμε καλά. Δυστυχώς, από μια στημένη φάση και πάλι ο Ντάνι που απέδειξε ότι είναι παίκτης ιδιαίτερης κλάσης έδωσε στον Πιερικό το "τρίποντο". Εμείς ειμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε. Έχουμε πολλά νέα παιδιά στα οποία πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη. Ξέρουμε ότι θα δυσκολευτούμε να πάρουμε τους βαθμούς για να πετύχουμε τη σωτηρία μας αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος της σεζόν θα χαμογελάσουμε. Καλή συνέχεια στον Πιερικό".

Ντούσαν Μιτόσεβιτς (προπονητής Πιερικού): "Για μας ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε για να έχουν σημασία οι τρεις βαθμοί που είχαμε κατακτήσει στην Καβάλα. Δυστυχώς δε ξεκινήσαμε καλά, ο Βύζας μπήκε πιο δυνατά και ήταν καλύτερος με αποτέλεσμα να προηγηθεί. Μας επηρέασε και το άγχος στο α' μέρος και ευτυχώς που ισοφαρίσαμε λίγο πριν την ανάπαυλα. Αν δε σκοράραμε εκεί τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για μας στην επανάληψη. Στο β' μέρος ξεκινήσαμε πολύ καλά, πιέσαμε τον αντίπαλο, κάναμε ευκαιρίες, πετύχαμε και δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή της και η κούραση, μας πίεσε και ο αντίπαλος με τις αλλαγές που έκανε. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την πολύτιμη νίκη και τα καταφέραμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Συγχαρητήρια σε αυτούς αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας σήμερα και είχε σημαντική συμβολή στο να "γυρίσουμε" το παιχνίδι. Ο Βύζας είναι μια πολύ καλή και μαχητική ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση".

Ηλίας Σιώκος (ποδοσφαιριστής Βύζαντα Μεγάρων):
 "Χάσαμε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ. Ευτυχύσαμε να προηγηθούμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι θετικό. Αξίζαμε κάτι περισσότερο σύμφωνα με τη σημερινή μας εικόνα. Παλέψαμε και πιστεύω ότι αν παλεύεις θα πετύχεις το στόχο σου. Είναι δύσκολη η συνέχεια για μας, μετά και τη σημερινή μας ήττα, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Ντάνι Μαρτίν (ποδοσφαιριστής Πιερικού): "Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσων τον αντίπαλο προπονητή για τα καλά λόγια που είπε για μένα. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας η σημερινή και οι βαθμοί μας βοήθησαν να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως σήμερα, με καλή ψυχολογία και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

* Τη Δευτέρα θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του Θανάση Τόλιου που αντικαταστάθηκε στο 82' από τον Βασιλειάδη.

Πηγή: katerinisport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!