Για το διπλό στην Άμφισσα με Τόλιο


Με… φόρα από τις διαδοχικές νίκες με Βύζαντα Μεγάρων και Καβάλα, η ομάδα της Κατερίνης είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το σερί της, παίζοντας εκτός έδρας με τον Φωκικό.
Οι μελανόλευκοι είναι γνώστες των δυσκολιών απέναντι σε έναν αντίπαλο με πτωτική πορεία, με τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από τον τραυματία Διονύση Μιχαηλίδη.

Στην αποστολή του Πιερικού μετέχουν οι Τόλιος, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Δήμου, Ίτσιος, Κόιτς, Φαμπίνιο, Καθάριος, Ντάνι, Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Δεσποτόφσκι, Ελευθεριάδης, Σεχολάρι και Παναγιωτίδης.

Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου) με βοηθούς τον  Γεωργαρά (Άρτας) και τον Μεσσήνη (Αχαΐας). 4ος θα είναι ο Κωνσταντάκης (Αχαΐας) και παρατηρητής αγώνος ο Κρεμαστιώτης (Αργολίδας)


Μιτοσεβιτς:
Συμπλήρωσαν τρεις κάρτες ο καθένας και θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής οι Φαμπίνιο και Δεσποτόφσκι.
Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς αφού έλαβε υπόψη του τα επόμενα παιχνίδια της Κατερινιώτικης ομάδας, επέλεξε την 15ηαγωνιστική να λείψει ο Βραζιλιάνος στο παιχνίδι με την Καλλιθέα στην Αθήνα και την εντός έδρας συνάντηση με τον Πανσσεραϊκό για τον Σκοπιανό διεθνή ποδοσφαιριστή του .
<< Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς αλλά αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που μας περιμένουν. Το ίδιο σημαντικό μάτς, είναι και για τον Φωκικό>> είπε ο σέρβος προπονητής του Πιερικού για την Κυριακάτικη  αναμέτρηση της Άμφισσας.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Πιερικός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Χρήστου Τσικούρα, μέλος της ΠΑΕ, ο οποίος έχασε τον πατέρα του Μιχάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!