Ασταμάτητη η Κ17 του Πιερικού


Δεν σταματάει πουθενά η Κ17 του Πιερικού καθώς στα τελευταία παιχνίδια μετράει συνεχόμενες νίκες, κάτι που αναδεικνύει την πολύ καλή δουλειά και το στήσιμο της ομάδας από τον Κόουτς Ηλία Μπαζάκο. Αυτήν την φορά η ''πιτσιρικάδες'' του Πιερικου αντιμετώπισαν τους Μπέμπηδες Ιωνίας επικρατώντας τους με 4-2. Το θετικό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Πιερικός αγωνίστηκε με τρία παιδιά από το παιδικό τμήμα (Κούνδης,Γκαρατζιάς,Κατσαντώνης) και στόχος φυσικά μέσα από όλο αυτό είναι να προωθούνται όλα τα παιδιά των ακαδημιών. Αγωνιστικά τώρα η ομάδα του Ηλία Μπαζάκου είχε πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο καθώς μόλις στο 3ο Λεπτό ο Καραμήτσιος με ένα καταληπτικό σουτ λίγο έξω από το κέντρο έγραψε το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Υφαντή με σουτ έξω από την περιοχή. (Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Πιερικού έχασε και τέσσερα δοκάρια στο 1ο ημίχρονο). Η Μπέμπηδες μείωσαν σε 2-1, αλά μετά από λίγο ήρθε ο Τσινίκος και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 3-1. και το μάτς ουσιαστικά κλείδωσε ο Μπαλαχατζε με σουτ σε κενή εστία έπειτα από καλή ενεργεία του Κούνδη από δεξιά. Στο τέλος του αγώνα το μόνο που κατάφεραν η Μπέμπηδες ήταν στις καθυστερήσεις να μειώσουν σε 4-2 αλά χωρίς κανένα αντίκρισμα. 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ17 (Ηλίας Μπαζάκος) Σαραηλίδης,Αλία(C),Καραμήτσιος,Αγγέλης,Αναστάσης,Σταλίκας,Τσιούχας,Τσινίκος, Υφαντής,Παρσαντανιάν,Μπαλαχάτζε

Συμμετοχή πήραν και οι  :Τίτος,Παπαδόπουλος,Οικονόμου,Κατσαντώνης,Κούνδης,Γκαρατζιάς,Κωσμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!