Αποστολίδης: Ιδανικό come back σε Πιερικό

Πραγματικός… γυρολόγος των γηπέδων, οΚώστας Αποστολίδης φιλοδοξεί να βρει την «Ιθάκη» του και να ρίξει «άγκυρα» στην Κατερίνη, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα. Ο 34χρονος αμυντικός (παίζει και αμυντικό χαφ) έχει ιδιαίτερο δέσιμο με τον Πιερικό, αφού πριν πεντέμισι χρόνια (με προπονητή τον Γιώργο Βαζάκα) είχε πανηγυρίσει άνοδο στη Β΄ Εθνική, ενώ και η σύζυγός του κατάγεται από την Πιερία.

Ο Αποστολίδης επέστρεψε μετά από μια πενταετία στους μελανόλευκους, κάνοντας ντεμπούτο με το… αριστερό την προηγούμενη αγωνιστική στην Καλλιθέα (ήττα 3-1). Τα πράγματα όμως ήταν σαφώς καλύτερα την Κυριακή, στην πρεμιέρα μπροστά στο κοινό της Κατερίνης, συνδυάζοντας ένα δικό του γκολ, με το τρίποντο-χρυσάφι κόντρα στον ισχυρό Πανσερραϊκό. Ο ίδιος επισημαίνει σχετικά στη mikriliga.com«Για μένα ήταν ιδανική η επιστροφή μου σε εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό, και νικήσαμε, που είναι το βασικό, αλλά και σκόραρα, που με χαροποιεί, αλλά σίγουρα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Βεβαίως, μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Παίκτες νεοαποκτηθέντες, αλλά και νεαρούς που προϋπήρχαν στο ρόστερ και παίρνουν ευκαιρίες τώρα περισσότερο. Για τα δεδομένα του χειμώνα, έγιναν αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Το ζητούμενο για εμάς είναι να βρούμε «χημεία» και ομοιογένεια, με δουλειά θα βρούμε την… άκρη. Ο κ. Μιτόσεβιτς κάνει πολύ καλή δουλειά και σύντομα ο Πιερικός θα βρεθεί σε ψηλότερα βαθμολογικά πατώματα. Αυτό προέχει τώρα για εμάς, οι βαθμοί, για να πάρουμε… ανάσα. Η ομάδα έχει αρκετά νεαρά παιδιά, κάτι αρκετά σπάνιο για επίπεδο Β΄ Εθνικής. Οι πιτσιρικάδες έχουν πολλές δυνατότητες, εμείς βοηθούμε εκείνους με την εμπειρία μας, αλλά και εκείνοι εμάς τους παλιότερους, με το πάθος, τον ενθουσιασμό τους και τα περισσότερα… τρεξίματα».

«Αντέξαμε στην πίεση»

Συνεχίζοντας, ο Κώστας Αποστολίδης αναφέρθηκε στο τρίποντο με τον Πανσερραϊκό: «Παρακολουθούσα τον Πιερικό και σε άλλα εντός έδρας παιχνίδια, πριν αποκτήσω δικαίωμα συμμετοχής. Σε πολλά ματς έμπαινε μουδιασμένα και με άγχος, αυτό συνέβη και αυτή την Κυριακή. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με ισχυρό και φιλόδοξο αντίπαλο, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε, για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν βελτιωμένοι και δεν πληρώσαμε το διάστημα υπεροχής του Πανσερραϊκού. Σκοράραμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, σε σημείο που είχε λίγα περιθώρια αντίδρασης ο αντίπαλος και τελικά αντέξαμε στην πίεσή του. Αφιερώνω το γκολ και τη νίκη σε όλη την ομάδα του Πιερικού, επειδή είχαμε πεισμώσει μετά τον τρόπο που χάσαμε στην Καλλιθέα».

«Ευκαιρία εξυγίανσης, ιδιαίτερο ματς με Επανομή»

Καταλήγοντας, ο Αποστολίδης αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο παιχνίδι που έπεται, με μια πρώην ομάδα του, την Αναγέννηση στην Επανομή:«Πράγματι, είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμένα, δεν είναι σαν τα άλλα. Έπαιξα μια χρονιά στην Επανομή και έχω ωραίες αναμνήσεις, παρότι στο τέλος δεν είχαμε πάρει την άνοδο. Ωστόσο, φτιάξαμε μια δυνατή ομάδα και βάλαμε τις βάσεις για να ανέβει την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι τότε βοήθησα την Αναγέννηση και με βοήθησε και εκείνη. Φυσικά, από τότε άλλαξαν πολλά. Πάντως, είναι μέσα στις δυνατότητες του Πιερικού να φύγει από την Επανομή με κάτι θετικό. Θέλουμε να διώξουμε νωρίς το άγχος, να ξεφύγουμε έγκαιρα από τις… περιπέτειες και να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και μπορούμε να αναδείξουμε και νέους παίκτες, αλλά και να φέρουμε παραπάνω κόσμο στο γήπεδο. Είναι θετικό ότι οι περισσότεροι παίκτες του Πιερικού είναι γηγενείς, βάσει και των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στο ποδόσφαιρο και στη χώρα, παρουσιάζεται μια ευκαιρία εξυγίανσης για τον Πιερικό φέτος».

Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!