Ανακοινώθηκε ο Μυστακίδης

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ: Ο Μυστακίδης είναι ικανός να αναδείξει την ομάδα.

 Μετά την φυγή του Τσιαμπέρα που να πω ξανά ότι τον ευχαριστώ παρά πολύ για την συνεργασία μας και για όσα πρόσφερε στην ομάδα, μετά από αυτό έπρεπε σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και τον πρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο να βρούμε έναν έμπειρο και ικανό προπονητή για να δώσει την λύση στα μέχρι τώρα προβλήματα που είχε η ομάδα, τελικά καταλήξαμε σε μια ικανή λύση, συστάσεις δεν χρειάζονται εδώ, ο Κώστας Μυστακίδης παλαιοτέρα όταν πήρε την ομάδα με μια γεμάτη και επιτυχημένη σεζόν που έκανε είχε δείξει πολύ εμπιστοσύνη στα παιδιά και έτσι εύχομαι να γίνει και φέτος το ίδιο  Εδώ θέλω να ευχαριστήσω το Σωματείο του Ν.Κεραμιδίου. Ο Κώστας εκεί είχε έναν σημαντικό ρολό στην ομάδα και σε συνεννόηση με την διοίκηση μας καταφέραμε και τον φέραμε εδώ και πάλι. Πιστεύω θα έχουμε μια καλή συνεργασία γιατί και η ομάδα νέων είναι ένα σημαντικό κομμάτι καθώς ενδιαφέρει και την ΠΑΕ, επίσης ο κόουτς είναι ικανός να αναδείξει την ομάδα και πιστεύω θα το καταφέρουμε όλοι μαζί με μια σωστή οργάνωση και πολύ δουλειά. Τέλος καλωσορίζω τον Κώστα στην ομάδα και του εύχομαι μια επιτυχημένη σεζόν, εμείς θα κάνουμε τα πάντα και στο τέλος πιστεύω με πολύ δουλειά να τα καταφέρουμε.


ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: Ευχαριστώ την Διοίκηση που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πιερικού που έδειξε εμπιστοσύνη για ακόμα μια φορά στο πρόσωπο μου, πιστεύω με τα σημερινά δεδομένα οπού βλέπουμε ομάδες στην Super League να επιλέγουν νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές ώστε να χτίσουν νεανικές ομάδες, και από ότι πιστεύω το ταλέντο στον τόπο μας περισσεύει.  Με σωστή λειτουργιά και οργάνωση παιχτών και με την δική μου εμπειρία καθώς με την επιμόρφωση που πήρα από τα γήπεδα της Γερμανίας οπού εκεί υπάρχει σωστή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα  πιστεύω θα τα καταφέρουμε και θα αναδείξουμε το ταλέντο της Πιερίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS : Τι σε έκανε να επιστρέψεις πίσω στον Πιερικό ;;

Κώστας Μυστακίδης: Είναι μια ομάδα που έχω αγωνιστεί και πραγματικά κάθε Πιεριείς θα ήθελε να βρίσκετε σε αυτήν, πάνω από όλα η αγάπη μου για την ομάδα και η ιστορία της με έκανε να γυρίσω.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!