Για την πρώτη νίκη του 2013 ο Πιερικός (PRE GAME)



Ενισχυμένη με αρκετά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί η ομάδα της Κατερίνης στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό, με στόχο να αντιδράσει θετικά μετά την ήττα στην Καλλιθέα.

Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τους Μανίκα, Μπελόσεβιτς και Πολίτη, ενώ επανέρχονται οι Φαμπίνιο (από τιμωρία) και Κόιτς (με νέο… συμβόλαιο).

Μοναδικός απών θα είναι ο τραυματίας Νίκου και ο ανέτοιμος Καρακατσάνης, που όμως το Σάββατο γυμνάστηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα και σε περίπου 20 μέρες θα είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.

Η πιθανή ενδεκάδα των μελανόλευκων θα αποτελείται από τους Βασιλειάδη, Λαζαρίδη, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπά, Αποστολίδη, Φαμπίνιο, Κόιτς, Ελευθεριάδη, Μανίκα και Ντάνι, ενώ θέσεις διεκδικούν οι Μπελόσεβιτς, Πολίτης, Ίτσιος, Καραγκούνης και Σεχολάρι.

Στα μεταγραφικά, ο 24χρονος μέσος, Πάρης Μπακάλης αναμένεται να επιστρέψει στο ρόστερ μόλις λύσει το συμβόλαιό του με τον Θρασύβουλο, ενώ προτάθηκαν και εξετάζονται τρεις-τέσσερις Έλληνες ακόμα (αναζητείται δεξιός μπακ, στόπερ και επιθετικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!