Αίαντας Ευόσμου - Πιερικός Αρχέλαος Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στις 8 μ.μ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αίαντας Ευόσμου - Πιερικός Αρχέλαος 
Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στις 8 μ.μ.

Με το Αίαντα Ευόσμου, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αγωνίζεται ο Πιερικός Αρχέλαος την Κυριακή, στο πλαίσιο της έναρξης του δεύτερου γύρου της Β΄ εθνικής κατηγορίας.

Η γηπεδούχος ομάδα που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, θέλει να ισχυροποιήσει τη θέση της σ΄ αυτή την κατηγορία και ο Πιερικός Αρχέλαος, που διεκδικεί την παραμονή του, θα αγωνιστούν σε ένα δυνατό παιχνίδι που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Γι΄ αυτόν τον αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε:

«Μια ακόμα πολύ δύσκολη αποστολή έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Κυριακή. Θα βρεθούμε απέναντι σε μια ομάδα που συνδυάζει την ικανότητα και κυρίως την προσωπικότητα των παικτών μαζί με την εμπειρία του προπονητή. Εμείς από την πλευρά μας, προερχόμαστε από ένα σερί άτυχων αποτελεσμάτων, τα οποία αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με το Αιγάλεω, ήταν εντός σχεδιασμού, αλλά για μένα το πιο βασικό είναι ότι σε συνδυασμό με τις απουσίες από τους τραυματισμούς, δεν μας έχουν επιτρέψει να βρούμε ρυθμό και αυτό έχει επηρεάσει τους αθλητές ψυχολογικά. Πιστεύω όμως ότι μέσα από τη δουλειά, την επικοινωνία και την ομαδική αντίδραση, στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα καταφέρουμε να δείξουμε την ακριβή δυναμική της ομάδος. Σίγουρα όμως η εικόνα μας δεν είναι αυτή και αυτός είναι και ο πρώτος στόχος του επόμενου παιχνιδιού. Να διεκδικήσουμε με ανταγωνιστικό τρόπο τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

● Διαιτητές στον αγώνα θα είναι οι κ.κ. Φακίτσας και Παπανικολάου.

ΦΩΤΟ:
Από τον αγώνα στην Κατερίνη, όπου ο Αίαντας είχε νικήσει με 73-69

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!