Κώστας Παπαδόπουλος: Σήμερα τελειώνει του Μπελόσεβιτς.



Για τις μεταγραφικές κινήσεις του χειμώνα μίλησε ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος. 

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά ημέρες που βιώνουν όλοι και αυτό επηρεάζει και τους φίλους του συλλόγου της Πιερίας, στους οποίους απεύθυνε κάλεσμα για μια νέα αρχή κατά την οποία θα στηρίξουν τον Πιερικό με την παρουσία τους  στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό στην Κατερίνη.

<<Πήραμε Μανίκα, Πολίτη και Αποστολίδη. Εντός της ημέρας θα υπογράψει ο Μπελόσεβιτς και ενδεχομένως να προχωρήσουμε σε δυο κινήσεις ενίσχυσης με Έλληνες παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και έχουν την ανάλογη εμπειρία.
Οι φίλαθλοι του Πιερικού πρέπει να γνωρίζουν ότι ο σχεδιασμός μιας ομάδας που θα στηριχθεί κατά βάση στους ντόπιους ποδοσφαιριστές δεν αναιρείται . 
Αποτελεί πεποίθηση για τον σύλλογο τόσο για λόγους αγωνιστικούς, όσο και εξωαγωνιστικούς ότι πρέπει να κινηθούμε σε αυτό το μοτίβο.
Με τις προσθήκες που γίνανε και θα γίνουν, η ομάδα δυναμώνει ιδιαίτερα σε θέσεις που φαινόταν ότι ο σχεδιασμός του καλοκαιριού δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα και στους εναπομείναντες 25 αγώνες εκτιμούμε ότι θα καταφέρουμε να δώσουμε μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους μας.
Ξέρουμε ότι είναι τραγικές οι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες αλλά επίσης ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι της Πιερίας αγαπούν τον Πιερικό. 
Αυτά καθορίζουν τις σκέψεις και τις επιλογές μας.
Περιμένουμε τους φιλάθλους του Πιερικού να μας δίνουν βροντερό παρόν στις εκδηλώσεις και τους αγώνες της ομάδας και η αρχή θα πρέπει να γίνει από το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό.
Να έρθουν για να στηρίξουν τα παιδιά και την ομάδα όπως ξέρουν οι φίλαθλοι του Πιερικού, μεταφέροντας στο γήπεδο θετική αύρα και όχι μεμψιμοιρία, κακοβουλία και ηττοπάθεια.
Τους περιμένουμε όλους την Κυριακή στο γήπεδο>>. 







πηγή:pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!