Μιτόσεβιτς: Είμαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μιχάλης Γρηγορίου (προπονητής Πανσερραϊκού):
 "Έχουμε κουραστεί να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, υπό την έννοια ότι για άλλο ένα παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι αλλά το αποτέλεσμα είναι άδικο για μας. Ξεκινήσαμε έχοντας την κατοχή και προσπαθώντας να έχουμε καλή κυκλοφορία σε έναν χώρο που δεν ήταν κατάλληλος, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Στο βʼ μέρος ο Πιερικός ισορρόπησε αλλά θεωρώ ότι εμείς είχαμε τις κλασικές φάσεις πριν το γκολ που ήταν καθοριστικό. Δυστυχώς δεχτήκαμε γκολ από μια στημένη φάση που προήλθε από φάουλ που δεν υπήρχε και το είδε μόνο ο επόπτης. Αν και είμαστε πειθαρχημένοι στις στημένες φάσεις σήμερα δεχτήκαμε το γκολ από στημένη φάση και έτσι τελείωσε το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Καλή συνέχεια στον Πιερικό και τον κ. Μιτόσεβιτς. Την ευθύνη για τις ήττες την έχουμε όλοι και εννοείται και ο προπονητής. Θεωρώ συγκυριακό ότι χάνουμε από ομάδες χαμηλότερα στη βαθμολογία ενώ παίζουμε καλύτερα. Θεωρώ ότι σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε".

Ντούσαν Μιτόσεβιτς (προπονητής Πιερικού):
 "Ήταν σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, εμείς για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις και ο Πανσερραϊκός για να διατηρηθεί ψηλά., ένας Πανσερραϊκός που προερχόταν κι από την επιτυχία επί του Απόλλωνα και είχε καλή ψυχολογία. Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι περισσότερο, παρά τεχνικό, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Στο αʼ μέρος ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή, εμείς κάναμε πολλά λάθη και ευτυχώς που τελείωσε 0-0. Στο βʼ μέρος ήμασταν καλύτεροι, βοήθησαν και οι αλλαγές φρεσκάροντας το κέντρο και καταφέραμε να κερδίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, έχοντας και την τύχη σύμμαχο. Η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια να απομακρυνθούμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό και καλή συνέχεια. Μεγάλη επιτυχία για μας το να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε σήμερα. Παίξαμε με δυο καθαρούς σέντερ φορ και με τρία επιθετικά χαφ, δείχνοντας ότι πήγαμε να κερδίσουμε, όμως δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Είμαι όμως ικανοποιημένος από τους νεοαποκτηθέντες, ο Αποστολίδης έβαλε γκολ σήμερα, ο Μανίκας ήταν πολύ καλός, ο Μπελόσεβιτς έδειξε καλά στοιχεία και ο νεαρός Πολίτης πάλεψε και βοήθησε".

Γιάννης Στεφανίδης (ποδοσφαιριστής Πανσερραϊκού): "Σήμερα χάσαμε μόνοι μας. Εκτός από το γκολ δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον Πιερικό. Το γήπεδο δε μας βοήθησε να παίξουμε κάτω τη μπάλα αν και προσπαθήσαμε. Ο Πανσερραϊκός πρέπει να πρωταγωνιστεί και θα κάνουμε προσπάθεια να τον πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ίσως σήμερα δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και χάσαμε από μια φάση ενώ περιμέναμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε και άτυχοι".

Κώστας Αποστολίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού):
 "Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό, μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού  τους, σε ένα κακό γήπεδο. Εμείς μπήκαμε στο αʼ μέρος λίγο αγχωμένοι και όχι συγκεντρωμένοι αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Στο βʼ μέρος βγάλαμε περισσότερη «ψυχή» και γίναμε πιο «πρακτικοί» σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε γκολ σε ένα σημείο που δύσκολα θα μπορούσε να αντιδράσει ο αντίπαλος. Αντέξαμε και στην πίεση του Πανσερραϊκού και πήραμε τη σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!