ΑΝΑΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟ 1-0 ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ


Σε λίγη ώρα φωτογραφικό ρεπορτάζ του Πέτρου Γαλανόπουλου όπως και δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 








Μετά από τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα της Κατερίνης κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη…
Αντίθετα με τη ροή του ματς, η ομάδα του Ντούσαν Μιτόσεβιτς κατάφερε να πετύχει γκολ νίκης στο 82’ της αναμέτρησης με τον Αποστολίδη και να πάρει τρεις βαθμούς που θα φανούν… χρυσοί στην προσπάθεια που γίνεται για να παραμείνει η ομάδα στη Football League.
Στον αντίποδα, ο Πανσερραϊκός μπορεί να τα έχει με την τύχη του, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του ματς ήταν ανώτερος, έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Μπανγκουρά κυρίως και δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του. Τα «λιοντάρια» μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Απόλλωνα Σμύρνης, δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αν και είχαν καλή παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Μια στημένη φάση ωστόσο ήταν αυτή που δεν πρόσεξαν οι παίκτες του Γρηγορίου και έτσι το… πλήρωσαν. Στο 82’ ο Μπελόσεβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Αποστολίδης σηκώθηκε ψηλότερα από όλους κι έτσι ο Πιερικός πήρε το προβάδισμα, το οποίο κράτησε ως το φινάλε, και μαζί τη νίκη που του δίνει το δικαίωμα να κοιτάζει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος…
Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Βασιλειάδης, Γιαζιτζόγλου, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Αποστολίδης, Κόιτς (65' Πολίτης), Μπελόσεβιτς, Ελευθεριάδης (65' Καθάριος), Ντάνι (85' Ίτσιος), Μανίκας.
Πανσερραϊκος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Σιάκκας (84' Τοντόροφ), Κ. Τριανταφύλλου (78' Ράνιτς), Ντα Κόστα, Κόντος (69' Τσούτσης), Μπανγκουρά, Στεφανίδης.






onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!