Μούσες για spiti[mas] (Φωτογραφίες)

 Τον Μεγάλο χορηγό της ομάδας ‘’SpitiMas’’ επισκέφθηκαν διοίκηση προπονητής και παίκτριες της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας ‘’ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ’’, είχαν την ευκαιρία να
ξεναγηθούν από τους υπεύθυνους της εταιρίας, έμειναν εντυπωσιασμένες από την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων, προϊόντα που καλύπτουν της απαιτήσεις ενός σπιτιού από το Α έως το Ω.

 Κάθισαν με τον πρόεδρο της εταιρίας κ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑΥΡΟ στο καφέ του καταστήματος και συζήτησαν για τους στόχους της ομάδος και την πορεία του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Εκ μέρους της διοίκησης ο Κ. ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ευχαρίστησε τον χορηγό για την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα επισημαίνοντας ότι όταν μια επιχείρηση του νομού αυτού του μεγέθους όπως είναι το ‘’SpitiMas’’ μας, δίνει αυτοπεποίθηση ότι αναγνωρίζετε η κοινωνική και αθλητική προσφορά μας από συμπολίτες μας με καταξίωση στα κοινωνικά και επιχειρηματικά δρώμενα στο νομό, μας κάνει πιο υπεύθυνους και θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε να φορέσουμε το λογότυπο στης φανέλες μας.
Εκ μέρους των αθλητριών η αρχηγός Ν. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τον συνεταιρισμό για αυτήν την χειρονομία προς την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Πιερίας, αλλά και όλα τα κορίτσια του Νομού νιώθουν την ηθική και οικονομική στήριξη από τον επαγγελματικό κόσμο της ΠΙΕΡΙΑΣ και υποσχέθηκαν να κάνουν το ‘’SPITIMAS’’ σπίτι μας.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!