Νίκη για τον Πιερικό χωρίς να πείσει... ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΠΑΝΟΜΗ 1-0


Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία, ο Πιερικός επικράτησε 1-0 της ήδη υποβιβασμένης Αναγέννησης Επανομής.
Το παιχνίδι δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού το ότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο δεν συντέλεσε στο να παίξουν οι δυο ομάδες καλό ποδόσφαιρο με το θέαμα να μην είναι ανάλογο.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα, ωστόσο οι Γιαζιτζόγλου και Τοπούζης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ ο Πατσιογιώργος δήλωσε παρών κάθε φορά που οι παίκτες της Επανομής γίνονταν απειλητικοί.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο στο 74’ ο Καθάριος, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για τον Πιερικό. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και αυτό ήταν το τελικό σκορ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μανίκας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογιώργος, Λαζαρίδης, Νίκου, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς (72’ Καθάριος), Φαμπίνιο (60’ Ανδριόπουλος), Ελευθεριάδης, Μανίκας, Καρακατσάνης (60’ Παπατόλιος), Γιαζιτζόγλου
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλάμης, Παπατζίκος, Κουλίδης, Τοπούζης, Μπαλασάς, Παπαστεργίου (80’ Καρτάλ), Μωυσίδης, Δραγανίδης (60’ Σαμουηλίδης), Νταντάμης, Αναστασίου (62’ Ζόσουα Σίλβα), Τζανδάρης

3 σχόλια:

  1. -ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΘΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙς ΕΙΤΕ ΤΗς ΜΕΓΛΑΗΣ ΟΜΑΔΟς ΕΙΤΕ ΤΗς ΝΕΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ.
    - ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΟΓΝΤΕΣ.ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ;ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ;ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΧΕΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΝΕΩΝ;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;ΟΛΑ ΧΥΜΑ;ΡΩΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΠΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ;ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΩΝ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ;ΤΑ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ;Η ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpravo sas kurie poy lete tin alitheia.kaneis mexri twra den eide tipote;to mathame kai emeis poy eimaste nea paidia.kykloforise.. mathame oti to paidi eixe kai simadia sto laimo apo auton ton kyrio...einai alvanaki alla poly kalo paidi.. egw ton xerw..kapoios stelika ston pieriko tha kanei kati na fygoyn ayta ta lamogia apo thn omada;einai ntroph gia thn omada mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ''ΚΥΡΙΟΣ'' ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!