Πιερικός-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 Τη φλύαρη υπεροχή ο Πιερικός, το τρίποντο ο Απόλλων



Με «διπλό» πανηγύρισε την επιστροφή του στη Football League ο Απόλλων Καλαμαριάς, καθώς επικράτησε 1-0 του Πιερικού στην Κατερίνη.
 Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις, ενώ προς το τέλος του πρώτου μέρους έπιασε βροχή, δυσκολεύοντας τους παίκτες των δύο ομάδων σε ένα ήδη ''κάκιστο'' αγωνιστικό χώρο. Το ντεμπούτο για τους Κατερινιώτες έφερε και κάποια λάθη στα άκρα, καθώς η ομάδα του Γιώργου Φοιρού εύκολα έχανε την μπάλα απο τα πλάγια, και δύσκολα έμπαινε πρώτος στις φάσεις.

Στη συνέχεια ο Απόλλων Καλαμαριάς ανέβασε στροφές και πίεσε για το γκολ, καταφέρνοντας να σκοράρει τελικά στο 87’.
Ο Παντελιάδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Καπίας με κεφαλιά νίκησε τον Λαμπάκη, γράφοντας το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Νίκου, Κρουσταλλέλης, Ιασωνίδης, Ν. Ιορδανίδης (56’ Ντόικιτς), Αποστολίδης, Παπατόλιος (64’ Στεφανίδης), Γ. Ιορδανίδης Γ., Καθάριος, Μανίκας, Κέρι (46’ Ελευθεριάδης)

Απόλλων Καλαμαριάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατσιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Καπίας, Βέντσιος, Παρμαξίδης, Πέλκας (84’ Παντελιάδης), Αθανασιάδης, Βλάχος (89’ Μανουσαρίδης), Κουάντιο (65’ Βέργος)

6 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ! ΑΝ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΆΜΜΑΤΑ..... ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩΣ ''ΒΑΡΥ'' ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΉΕΠΔΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ! ΤΑ ΕΞΤΡΕΜ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΠΑΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ πέλκα (1.50) !

    ΠΙΕΡΙΚΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw eida kati entelos anapodo apo to ael kallonhs-pierikos!

    poli mpam mpoum xwris logo.polla nevra kai kiriws kakos tropos paixnidiou, opoy ithele pigaine o kathenas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά *1ον μην γράφετε με κεφαλαία, 2ον μην χαρακτιρίζεται το τιμ.

    Σήμερα δεν υπήρχε ούτε κακός παίχτης, αλλά ούτε κάποιος που να έκανε την διαφορά, όλοι ήταν το ίδιο μέσα σε ένα γήπεδο με βαθμό δυσκολίας στο τέρμα μετα και την βροχή! Ο αγώνας κρίθηκε στην τύχη των ομάδων, τον κέρδισε ο καλός Απόλλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Κατερινιώτες δεν θα αλλάξετε ποτέ μυαλό;
    Αφήστε τα μπούρου-μπούρου και κοιτάξτε την πραγματικότητα κατάματα.
    Ο Απόλλων κέρδισε στο 87'.
    Χωρίς να σημαίνει ότι ήταν καλύτερος ο Πιερικός ούτε και ο Απόλλων.
    Βάλανε το γκολ,νικήσανε και φύγαν.

    ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ-ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΕΡΚΙΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η λυση ειναι μια ολοι στο αιγινιο για το διπλο κ οχι να δινεται συμβουλες μεσα απο εδω, ευχομαι να κανει τιποτα και ο συνδεσμος καμια εκδρομη μεσα στο αιγινιο κ οχι μεμονομενα αυτοκινιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!