Ξεθάφτηκαν οι φανέλες του 2007 !!!!!

Στο χθεσινό φιλικό της Κέρκυρας ο Πιερικός μας πήγε έξι χρόνια πίσω(!)

Βλέπαμε μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες μια εντελώς ανοργάνωτη συμπεριφορά στα θέματα ένδυσης απο την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, μέχρι που φτάσαμε σε σημείο να φοράμε μπλε και κίτρινα.
Το θέμα είναι ότι ο πρόεδρος του Πιερικού δεν έχει ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα - ερωτήματα στον κόσμο της ομάδας του, ένα απο αυτά είναι και το θέμα της νέας φανέλας. Adidas ακούσαμε, umbro ακούσαμε και Puma βλέπουμε, με την τελευταία να έχει φύγει εδώ και τρεις μήνες απο την Ελλάδα.

**Μπορεί η χθεσινή εμφάνιση να είναι δωρεά απο ''γνωστό'' κατάστημα της Κατερίνης, όμως ξεχάσαν μια λεπτομέρεια, η συγκεκριμένη σχεδίαση είναι αυτή που είχε η puma την σεζόν 07-08 το μόνο που άλλαξε ήταν το σήμα και οι αριθμοί απο πίσω!



18 σχόλια:

  1. τις ξέθαψε ο Καραμέλας από την αποθήκη. οι φανέλες αυτές πρέπει να υπήρχαν σε στοκ γιατί τις πουλούσαν τότε στον κόσμο προς 20 ευρώ τη χρονιά που ανεβήκαμε κατηγορία. Μπήκε ο Σεπτέμβριος και το τελευταίο χωριό έχει καινούργια φανέλα και στον Πιερικό παίζουν με τις προ πενταετίας φανέλες της puma που μάλιστα έκλεισε και στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχεις συμφωνία με καμία σοβαρή εταιρία αθλητικής ένδυσης. Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράφετε ανυπόστατα πράγματα που είναι περά για περά παραπλανητικά και ψευδή.
    Μπορεί οι φανέλες να είναι ίδιες με αυτές του 2007 αλλά δεν είναι από τότε.
    Αντί να βοηθήσετε την ομάδα με τα γραφόμενα σας τώρα κάνετε κακό κύριοι.
    Οι στολές είναι δωρεά γνωστού καταστήματος αθλητικών ειδών της Κατερίνης.
    Τώρα τη γίνετε με τις αθλητικές εταιρίες δεν γνωρίζω παρά περά, αλλά πριν γράψετε όλα αυτά τα ανυπόστατα καλό είναι να επικοινωνήσετε με την ΠΑΕ Πιερικός για να σας ενημερώσουν τη συμβαίνει με την ένδυση της ομάδος, και μετά να γράφετε οτιδήποτε σας κατεβαίνει στο κεφάλι.
    Δεν έχω καμία σχέση με την ΠΑΕ αλλά έχω κοινή λογική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας τι είναι ψέμα απο τα γραφόμενα μας, μέχρι και φωτογραφία σας δείξαμε, δεν είπαμε οτι δεν της εκανε το ''γνωστό μαγαζί''... εμείς άλλο αναφέραμε, είπες κανουμε κακό στην ομάδα..Μήπως εσυ τα βλέπεις όλα αρνητικά? Μέχρι και η ''απλή'' παρατήρηση σας πειράζει?

      Παιδιά αν είναι ας μετονομαστεί σε olympiakosvolounews αν θεωρείτε οτι κάνουμε τοσο κακό, εμείς προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα εξωαγωνιστικά!

      Διαγραφή
    2. Τι θα πει δεν είναι από τότε ;;;; και από πότε είναι ;;;; και από πότε τις έχει το κατάστημα ;;; και που τις βρήκε ;;; τι θέλεις να μας πεις ... ότι τις έφτιαξε τώρα ;;; με το σήμα της πούμα ;;; άρες μάρες κουκουνάρες μας λες φίλε της παε. δεν γνωρίζεις παραπέρα αλλά αυτά τα γνωρίζεις μέχρι εδώ ότι είναι ανυπόστατα .... αν αυτά είναι ανυπόστατα , αυτά που λες εσύ δεν ευσταθούν στην απλή λογική και δεν θα μπορούσαν να είναι ούτε υποθετικό γεγονός.

      Διαγραφή
  3. Άντε ρε κάντε καμιά άλλη δουλεια. Οι φανέλες και οι μάρκες δεν κάνουν την καλή ομάδα. Αγοράστε κανένα διαρκείας και αφήστε την κριτική. Το θέμα είναι ένα. Η ομάδα θα μπορέσει να είναι μεσα στην τετράδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ οτι οι μάρκες δεν κανουν την ομάδα, αλλα πρέπει να έχεις ενα πρόσωπο προς τα έξω,, (είναι απαραίτητο νομίζω αν θες να χτίσεις ''ανταγωνιστική ομάδα''.

      Διαγραφή
  4. Εντομεταξυ αμα παρατηρήσετε, ο Αποστολιδης και ο Μανίκας φορεσαν την ιδια φανελα 6 χρόνια μετά! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε πάτε καλά σε μια περίδο που ο κόσμος δεν έχει να ταϊσει την οικογένειά του και οι λεφτάδες της Κατερίνης κάνουν την κότα. Κάποιοι άνθρωποι τρέχουν για την ομάδα βάζοντας χρήματα για να κινηθεί αυτή η ομάδα, κάποιοι κοιτάζουν αν οι φανέλες είναι παλιές. Ε δεν πάτε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε αυτοι που δεν παταν στο γηπεδο παντα χολη βγαζουν παρτε κανενα διαρκειας να βοηθησετε την ομαδα αλλιως σταματηστε να γραφετε βλακειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε, ας ξεπεράσω το πρώτο που είπες. Για το δεύτερο μπορώ να σου πω, οτι εχουμε ζητήσει κάποια διαρκείας (μέχρι και πινακίδα) αλλα μέχρι και σε αυτό δεν υπήρξε συνεργασία. (Ούτε καν ενδιαφέρον)

      Διαγραφή
  7. παιδια ας αφησουμε τις κοντρες στην ακρη και ας βοηθησουμε την ομαδα ο προεδρος ειπε στην εκαβη αν υπαρχη κανεις να παρει την ομαδα απαντηση καμια να μην στεκομαστε σε τετοια πραγματα πρεπει να ημαστε ολοι μαζι ενωμενοι για το καλο της ομαδας ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΖΟΘΜΕ ΣΤΗΝ Α'ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για εξηγήσε μας admin ζητήσατε εισιτήρια επί πληρωμή και δεν σας τα έδωσαν; ή τα θέλατε τζάμπα; Γι΄αυτό και η κακοπροαίρετη κριτική εκ μέρους σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ζητήσαμε 5 διαρκείας (2 φορές)

      Τα 2 θα τα κραταγαμε εμεις και τα αλλα 3 (Θα τα δίναμε σε γνωστούς κτλπ) (επι πληρωμή πάντα) !

      Διαγραφή
  9. Πλάκα μας κάνετε, εδώ οι άνθρωποι βγήκαν στην ζητιανιά για τον Πιερικό να πουλήσουν διαρκείας. Λέγε όνομα από ποιον ζήτησες διαρκείας και δεν σου έδωσε. Καλά τα πέρμουμε βερεσέ και μετά να βρίσκουμε χίλιες διαιολογίες για να μην τα πληρώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να σου πω, πάντως τα ζητήσαμε όπως σου είπα απο τον μεγαλομέτοχο 2 φορές! Δεν είμαστε οι τύποι που τα παίρνουμε και γινόμαστε ''σκόνη''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απάντησέ μου δώσατε ευρώ και δεν σας έδωσαν διαρκείας; Γιατί ξέρω για κάτι διαρκείας που δεν πληρώθηκαν περισινά. Και όταν ζητήθηκαν τα χρήματα μετά από μερικούς μήνες η δικαιολγία ήταν πως τα ξοδέψαμε και δεν έχουμε να τα πληρώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην ανωνυμία βλέπω η ΠΑΕ έχει πολλούς υποστηρικτές και εσείς πολλούς κρεμασμένους στο blog (μπράβο παιδιά! είναι μεγάλη σας επιτυχία να τους έχετε έτσι κρεμασμένους). Να τους είχε και επώνυμα και με οικονομική συνεισφορά δίπλα της , καλά θα ήταν και δεν θα είχαμε αυτά τα μαύρα χάλια ως ομάδα, αλλά μάλλον ντρέπονται τα παιδιά ... εκτός και αν είναι το ίδιο πρόσωπο που κάνει το δικηγόρο και εκπρόσωπο της ΠΑΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε μάγκες δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εδώ. Εγώ ξερω πως υπάρχει κάποιος άνθρωπος που με δυσκολία κρατά μια ομάδα όρθια στη Β΄εθνική. Κάποιοι διαβάζω λένε πως πρέπει να φύγει ο πρόεδρος. Τότε πέστε μου υπάρχει άνθρωπος να τρέξει την ομάδα στη Β΄ή θα πάμε στον άπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!