Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πιερικός 0-3 Νίκη παραμονής

Άργησε και στα Γιαννιτσά αλλά τελικά ξεκίνησε ο αγώνας με καθυστέρηση 25 λεπτών, καθώς συγκεντρώθηκαν τελικά τα χρήματα για τους διαιτητές. 
Ο Πιερικός έκανε μεγάλο βήμα παραμονής απέναντι στους γηπεδούχους που έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί για να μείνουν στη Β΄Εθνική κατηγορία.

Στο 38΄ο Νίκος Ιορδανίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκόρ για την ομάδα της Κατερίνης και κόντρα στην παλιά του των Γιαννιτσών.

Στο 42΄ο Ελευθεριάδης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του με γυριστό σουτ.

Ο ίδιος παίκτης στο 58΄έδωσε τη νίκη στον Πιερικό.

Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν κινδύνεψε από τους γηπεδούχους που φάνηκαν «λίγοι» για να πετύχουν τον στόχο τους ο οποίος είναι η παραμονή στην κατηγορία και ήδη θα πρέπει να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική.

Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Ρίγκος (Γρεβενών), Καραλής (Ηπείρου)

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Θ. Δημόπουλος): Χατζιλάρι, Κρινίτσας, Ιορδανίδης, Παλάσκας, Σάρρος, Σιδηρόπουλος, Μπαξεβάνος, Καρτάλ, Λαμπάκης, Κυριακίδης, Αλέκου

Πιερικός (Γ. Καμπερίδης): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Ελευθεριάδης, Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Νικολίτσης, Ιορδανίδης, Λαζαρίδης

3 σχόλια:

  1. Με μεγαλη μου απογοητευσει βλεπω οτι σημερα και μετα απο την σπουδαια νικη που εκανε η ομαδα δεν υπαρχουν καθολου σχολια......αν ειχε η ομαδα ομως ασχημο αποτελεσμα θα ειχαμε και πολλα σχολια και πολλες ειρωνιες......αρα κυριοι θα πρεπει να περιμενετε την απομενη στραβη που θα κανει η ομαδα για να ξαναγραψετε.......

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ....ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!

    ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικήσαμε τα πεθαμένα Γιαννιτσά!
    Ε, και ;
    Είναι είδηση;
    Αυτά τα χωριά κάποτε τα βλέπαμε μόνο σε φιλικά...
    Όχι και να πανηγυρίσουμε για τέτοιες νίκες...
    Αν χάναμε και από αυτούς καλύτερα θα ήταν να πέφταμε ηθελημένα στο γ΄ τοπικό...
    Ήμαρτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αι πήγαινε ψήσε κανένα καφέ εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!