Καμπερίδης: «Ο Πιερικός θα πετύχει την παραμονή»

Το πιστεύει! Μπορεί ο Πιερικός να παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο ο Γιώργος Καμπερίδης εκφράζει την βεβαιότητα του πως «αυτά τα παιδιά τα πιστεύω και με αυτούς θα πετύχουμε την παραμονή».
Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» της Κατερίνης λοιπόν, αμέσως μετά το 1-1 με τον Γάζωρο, εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την προσπάθεια, ενώ εξήγησε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν... καθάριζε το ματς με ένα δεύτερο γκολ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Καμπερίδης:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά του Πιερικού, σε όσους έχουν απομείνει κι όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται υπό αμφισβήτηση. Αυτά τα παιδιά τα πιστεύω και με αυτούς θα πετύχουμε την παραμονή. Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στο α' μέρος. Δε κινδυνέψαμε τότε και μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ.
Στο β' μέρος μας κόστισε η απειρία, έχουμε τρεις έμπειρους και οι υπόλοιποι είναι νεαροί, 18-19-20 ετών. Φτάσαμε στο 80' όπου η σκοπιμότητα πρέπει να παίξει το ρόλο της στη διαχείρηση του αγώνα για να πάρεις τους τρεις βαθμούς, όμως δε καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Πάντως, για μένα που ξέρω πόσο σκληρά δουλεύουν οι παίκτες, νιώθω ότι έχουμε κερδίσει. Δουλεύουμε σκληρά και στο κομμάτι της νοοτροπίας και στο ψυχολογικό κομμάτι. Είχαμε σήμερα 14 ετοιμοπόλεμους και χάσαμε άλλους δυο παίκτες, τον ένα με το ξεκίνημα και το άλλον στη διάρκεια του αγώνα.
Θεωρώ ότι με αυτές τις συνθήκες ο βαθμός αποτελεί επιτυχία κι αυτό δε πρέπει να αμφισβητηθεί. Συγχαρητήρια στον κ. Κατσαβάκη και στον Εθνικό Γαζώρου που είναι ομάδα με ποιότητα και στθερότητα. Να είστε σίγουροι ότι εγώ κι ο πρόεδρος, που είναι παθιασμένος με την ομάδα, είναι οπαδός του Πιερικού, θα δώσουμε και την ψυχή μας για τον τελικό στόχο, μαζί με αυτά τα παιδιά, λύνοντας τα όποια προβλήματα, με την πολύτιμη συνεισφορά και του κ. Μπέκα. Είτε έλθει η ενημερότητα είτε όχι (σ. σ. η προθεσμία απόκτησης ποδοσφαιριστών έληξε σήμερα) θα δώσουμε και την ψυχή μας για τον τελικό στόχο και το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Καλή συνέχεια στον Εθνικό Γαζώρου.
Οι φίλαθλοι του Πιερικού συσπειρώνονται στα δύσκολα. Είχαμε περισσότερους φιλάθλους μαζί μας, σε σχέση με τον αγώνα με τη Ζάκυνθο και πιο εκδηλωτικούς. Απέδειξαν ότι αγαπούν την ομάδα, ήταν συγκινητικοί κι ελπίζω στη συνέχεια να είναι ακόμη περισσότεροι».

1 σχόλιο:

  1. Εδώ που φτάσαμε προέχει η ΣΩΤΗΡΙΑ της ομάδας μας
    .Οι παίκτες πρέπει να υπερβάλουν εαυτό και οι φίλαθλοι να στηρίξουν , πρώτα σωτηρία και μετά σκληρή καλόπιστη κριτική , πρώτα όμως σωτηρία , γιατί ειδάλως η καταστροφή θα είναι μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!