Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ''ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ'' ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ -6 !!!

Τους πέντε βαθμούς του πήρε ο Βύζας Μεγάρων, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τον δικαίωσε.
Βύζας Μεγάρων: Πήρε πίσω τους 5 βαθμούς | onsports.gr
Βάσει της απόφασης, καθώς αφαιρέθηκαν οι πέντε βαθμοί φέτος από τον Βύζαντα, σε ποινή που είχε επιβληθεί πέρυσι στην ΠΑΕ, που αγωνιζόταν στη Football League, για την υπόθεση της πλαστογραφίας. Εξάλλου, στον ΚΑΠ προβλέπεται πως «ερασιτεχνικό σωματείο δεν κληρονομεί ενοχικές ή μη πράξεις/οικονομικές εκκρεμότητες από όταν ήταν ΠΑΕ».
Η απόφαση αυτή αλλάζει τα δεδομένα στη μάχη της παραμονής στον 3ο όμιλο, καθώς ο Βύζας φτάνει πλέον τους 37 βαθμούς, ενώ στις επόμενες αγωνιστικές έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» την θέση του στη Γ’ Εθνική καθώς παίζει με Αχαϊκή, Ερμή Κιβερίου και Ζακυνθιακό.
Αναλυτικά η απόφαση:
Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμ. 52/2015 απόφασή του διατάσσει τη μη κατάγνωση σε βάρος του αιτούντος σωματείου ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ της ποινής αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών, που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ.

onsports.gr


ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ''ΤΙΠΟΤΕΝΙΩΝ''.

ΒΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ -6 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ''ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ''....

Υ.Γ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! 

12 σχόλια:

  1. Όλοι θα ήθελαν να έχουν αυτό το ''Brand Name'' που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ
    Γιαυτό και μας πολεμάνε. Και θα μας βρούνε μπροστά τους. ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μας νοιάζει τι κάνουν αυτοί οι εύκαιροι καιροσκόποι δεν θα τους δώσουμε και αξία ας τους αφήσουμε στη επαρχιώτικη τους νοοτροπία και μιζέρια, κοιτάμε την ομάδα μας και μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δάχτυλος" από τοπικό δημοσιογράφο που ασχολείται και με το διαδύκτιο ηταν η αιτία να χαλάσει μεταγραφή στην ομάδα μας, τέτοιους να τους χαιρόμαστε.Όταν αλλάξουν τα "πράγματα" και μυριστεί παραδάκι θα γίνει πάλι Πιερικάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα απο Βολο αλανια καταρχην μπραβο που αντεχετε και δεν ξενερωνετε.για δειτε λιγο αυτο μιας και εχουμε κοινη αγωνια για το συγκεκριμενο ζητημα http://www.goalpost.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=51946%3Atzanopoulos-isxyei-kanonika-i-afairesi-vathmon-gia-ti-niki&Itemid=1317 . διαχωριζουν ουσιαστικα την υποθεση πλαστοπροσωπιας που ειχε κανει η παε βυζας με την υποθεση της αποχωρησης απο το πρωταθλημα που ισχυει για εμας και τον οφη.ελπιζω καποιος να μας διαφωτισει νομικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Βολιώτη μιας και έχουμε το ίδιο πρόβλημα να σου πούμε, Η διοίκηση μας καθησύχασε πως μας καλύπτει η περίπτωση του Βύζαντα, με αυτά όμως που διαβάζουμε στη δική σας ιστοσελίδα και μάλιστα ανθρώπου της ΕΠΟ μας "ζώνουν φίδια" και μιας το πρόβλημα το έχουν ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν πολλοί θα ήθελαν να μας βγάλουν από τη διεκδίκηση του τίτλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο οφη μερια ησυχια σχετικα με αυτο το θεμα δε βλεπω κατι.και δικος μας ανθρωπος παντως ερωτηθηκε σχετικα και ειπε το ιδιο ακριβως με τον παπαδοπουλο του πιερικου,δηλαδη προσφυγη στο διαιτητικο και δικαιωση.δηλαδη η αφαιρεση βαθμων εξαλειφεται αλλα οχι αυτοδικαια πρεπει να κανεις τις νομιμες διαδικασιες

      Διαγραφή
  6. Άρα ένας δικηγόρος που θα εκπροσωπεί τις ομάδες που θίγονται να τρέξει όλες τις διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. e nai .to oti oi 3 omades autes paizoun me to afm tou erasitexni pleon tis apallassei ki apo poines tis pae.tha parei kana 2-3 mines isos mexri na telesidikisei alla h dikaiosi einai vevaia

      Διαγραφή

  7. Οσον αφορά τον ΚΑΠ Ερασιτεχνικών ομάδων προστέθηκε φέτος μια διευκρίνιση που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Στο άρθρο 33 παρ. 4 ξεκαθαρίζεται πως ποινές που έχουν επιβληθεί σε ΠΑΕ, μεταφέρονται στο ιδρυτικό ερασιτεχνικό σωματείο: «Ποινές τιμωρίας της έδρας ή αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκαν σε επαγγελματική ομάδα από πειθαρχική παράβαση μεταφέρονται στο ιδρυτικό ερασιτεχνικό σωματείο που τη διαδέχεται σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αυτό αγωνίζεται».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε λυπάμαι αλλά είσαι άσχετος. Διάβασε το σύνολο του νέου ΚΑΠ.

      Διαγραφή
  8. Το pieriaport δεν κρύβει ι τη χαρά του και αναπαραγάγει κάθε δημοσίευμα που έχει θέμα την αφαίρεση βαθμών . Τη δήλωση του προέδρου του πιερικού την έκανε γαργάρα. Για τόση αντικειμενικότητα μιλάμε. Κατά τα άλλα ο διαχειριστής του pieriasport ανήκει και στους παλαίμαχους της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!