Παπαδόπουλος: «Δεν υπάρχει περίπτωση -6 βαθμών»

Το Pierikosnews μίλησε με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός και αντιπρόεδρο της Football League, Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος γνωρίζει πολύ καλα τα νομικά θέματα του Ποδοσφαίρου. Ο ίδιος καθησυχάζει τους πάντες καθώς μας είπε οτι....


<<Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο, ουδεμία σχέση έχει ο Ερασιτέχνης Πιερικός με την ΠΑΕ και όσα συνέβησαν πέρσι, καθώς η ομάδα  λειτουργεί με άλλο ΑΦΜ. Η ομάδα πρέπει να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο και εκεί οι -6 βαθμοί θα αφαιρεθουν>>. 


4 σχόλια:

  1. αγαπητα μελη του Δ.Σ. ΚΙΝΗΘΕΊΤΕ αμέσως με τον νομικο σας συμβουλο ή δικηγορο για να μην υπαρχει θεμα -6. μην το αμελείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.gentikoule.gr/podosfairo/105847-pliros-enimeromenoi-ston-ofh-gia-to-6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://pieriasport.blogspot.gr/2015/09/blog-post_669.html

    Ο ΜΠΑΟΥΓΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥ
    ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί κανένα άλλο αθλητικό σαιτ της Πιερίας δεν έβαλε την συγκεκριμένη δήλωση η του Αθανασιάδη, η απο τις άλλες τις ομάδες που είναι ήρεμοι και δεν ανησυχούν; Μόνο στην Κατερίνη επικρατεί τρόμος και όλοι θέλουν να κατακεραυνώνουν την μεγαλύτερη ομάδα του Νομού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!