Για το «ΜΠΑΜ» με Billy! Στο "στόχαστρο" και ο Αναστασίου!


Το PierikosNews σας παρουσιάζει την λίστα του Νίκου Ζαλίκα για την μοναδική κενή θέση που έχει μείνει στην ομάδα, αυτή του Σέντερ-φορ. Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης γνωστός στην Κατερίνη και τον Πιερικό ως ''Billy'' καθώς έχει περάσει και αγαπήθηκε έντονα απο τους φιλαθλους της ομάδας, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και πληροφορίες μας λένε, ότι ο δρόμος για την συγκεκριμένη μεταγραφή ανοίγει για την επιστροφή του στην Κατερίνη εφόσον η ομάδα του Άρη αποκτήσει τον Λεωνίδα Κυβελίδη. 

Ανακοίνωσε Αναστασίου η Νίκη! | onsports.gr
Για την 2η θέση του φορ, ο Πιερικός "κοιτάει έντονα" την περίπτωση του Απόστολου Αναστασίου.
Ο 24χρονος, έμπειρος πλέον, καθώς έχει περάσει απο ομάδες Β και Γ Εθνικής, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη, Ο Απόλλων Καλαμαριάς, η Επανομή ο Μακεδονικός και τα Γιαννιτσά. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Νίκο Ζαλίκα προχωρούν χωρίς βιασύνη αλλά με εμπειρία και μεθοδικότητα στο θέμα αυτών των τελευταίων μεταγραφών, για να κλείσει το ρόστερ και ο Πιερικός σιγά σιγά να ''ολοκληρώνεται'' σαν ομάδα και να κατεβαίνει πανίσχυρος στα γήπεδα της Football Leuage 2.



Τέλος, για την πρεμιέρα στον Τύρναβο την Κυριακή, ο Νίκος Ζαλίκας δεν έχει καμία απουσία, πέραν απο την κενή θέση που προαναφέραμε οπού ήδη ο κόουτς βρίσκει μέσα απο τις προπονήσεις, διάφορες λύσεις για να καλύψει το κενό.

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!