«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ»! (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)

Μέσα σε ένα πρωτόγνωρα εντυπωσιακό και οικογενειακό κλίμα, 
Η Διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ πραγματοποίησε απόψε την παρουσίαση του ρόστερ, χορηγών, ακαδημιών και τεχνικών, καθώς και την φιλοσοφία και τους στόχους που πλέον Αναγεννούν την Ιστορικότερη και μεγαλύτερη ομάδα της Πιερίας, τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας. Στην συνέχεια ακολούθησε Συνέντευξη τύπου με τους Νίκο Ζαλίκα (Προπονητή Πιερικού) και Δημήτρη Παπατολίκα (Εκπρόσωπο και αρχηγό της ομάδας) να καλωσορίζουν και να κάνουν ο καθένας τους τον δικό τους χαιρετισμό-πρόλογο. Στη συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήσεις Δημοσιογράφων. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης ''Η ΕΚΑΒΗ''. Παρών αρκετοί φίλαθλοι και άνθρωποι μέσα απο την οικογενεια του Πιερικού, καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ της περιοχής μας, και απο την Δημοτική αρχή.

Ομιλήτρια της παρουσίασης ήταν η Δημοσιογράφος, Ελίνα Διαμαντοπούλου, οπού συντόνιζε την διαδικασία και την Συνέντευξη τύπου, καθώς και την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών.
Εκ μέρους της Διοίκησης στο βήμα ανέβηκε ο έφορος του τμήματος του Ποδοσφαίρου, ο Γιάννης Αδαμόπουλος.(Να υπογραμμίσουμε ότι ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Παναγιώτης Αθανασιάδης, δεν βρισκόταν στην συγκέντρωση λόγω μη σοβαρής ασθένειας του) τον λόγο του παρουσίασε ο Γ.Αδαμόπουλος.

Ακολουθεί ο λόγος και οι χαιρετισμοί εκ μέρους της Διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.


«Αξιότιμοι εκπρόσωποι των Μέσων μαζικής επικοινωνίας, Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες και αθλητές του ιστορικού ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Απο μέρους της νέας διοίκησης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, σας καλωσορίζω στη σημερινή μας συνάντηση, που πραγματοποιείτε λίγες ήμερες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της τρίτης Εθνικής κατηγορίας, στην οποία όπως όλοι γνωρίζουμε θα αγωνίζεται ο σύλλογος μας.»

«Με την ευκαιρία της νέας αγωνιστικής περιόδου εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και μέσα σε κλίμα αλληλοϋποστήριξης και αμοιβαίας κατανόησης να συμβάλλουμε στην επιτυχία του εγχειρήματος που δεν είναι άλλο απο την αναγέννηση και ανοδική πορεία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.
Είμαστε μια νέα διοίκηση που διεπόμαστε απο την αγάπη και την προσφορά σε έναν σύλλογο με τεράστια αθλητική ιστορία που γρήγορα πρέπει να επανακτήσει.
Φιλοσοφία μας η συλλογικότητα. Δημιουργήσαμε έναν διοικητικό κορμό με ανθρώπους που εκφραζόμαστε μέσα απο την αυτοδιοίκηση του Δήμου Κατερίνης, απο αγνούς φιλάθλους και απο συμπολίτες μας που υπηρέτησαν ως αθλητές στο παρελθόν αυτόν τον σύλλογο.
Αλλάζουμε σελίδα, αλλάζουμε φιλοσοφία, συνεχίζουμε με νεα προοπτικη.
Γνωρίζουμε όλοι το ιστορικό βάρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Δεν είναι η ώρα για κριτική που δεν οδηγεί πουθενά. Ο χρόνος τρέχει και οι επιλογές και αποφάσεις δεν επιτρέπουν όποιες αργοπορίες.
Εντάξαμε στον ΠΙΕΡΙΚΟ ποδοσφαιριστές με ικανότητα και με ενδιαφέρον για διάκριση. Η ομάδα είναι νέα και ασφαλώς χρειάζεται τον αναγκαίο χρόνο να προσαρμοσθεί.
Η μέχρι τώρα εικόνα απέδειξε ότι σιγά και σταθερά επιτυγχάνει.
Επιλέξαμε μια ικανή και αξιόλογη τεχνική ηγεσία με επικεφαλής τον Νίκο Ζαλίκα.
Τους στηρίζουμε και θεωρώ ότι έτσι πρέπει να πράξει και η φίλαθλη οικογένεια.
Βασική προϋπόθεση και κατευθυντήρια εντολή, ηρεμία και καμία παρέμβαση απο κανένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Στηρίζουμε τις Ακαδημίες και το φυτώριο μας. Είναι το μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Εντάξαμε στις ακαδημίες του Πιερικού ικανούς προπονητές όπως τον Κωνσταντινίδη Παναγιώτη, Βλάγγα Αντώνη, Κραγιόπουλο Κώστα, και Γκούτζα Ζαχαρία.
Δεσμευόμαστε στην προστασία και συντήρηση όλων των γηπεδικών εγκαταστάσεων.
Επιθυμούμε την άριστη συνεργασία με τους Συνδέσμους Φιλάθλων και τον κάθε φίλαθλο χωριστά.
Το ίδιο και με τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, σεβόμενοι το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, οχι όμως και της κακοπροαίρετης που ευτυχώς δεν συνάδει με τον τύπο της Πιερίας, γραπτό και ηλεκτρονικό.
Αναλαμβάνοντας τη διοίκηση όλα ξεκινούν απο μηδενική βάση. Φορείς και πλήθος επιχειρηματιών της τοπικής κοινωνίας, ήδη ανταποκρίνονται θετικά στην προσπάθεια της νέας διοίκησης.
Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας κινείται σε ικανοποιητική βάση και επιθυμούμε να μας στηρίξει η πλειονότητα των φιλάθλων μας, γιατί το εισιτήριο διαρκείας είναι μια πολύ σημαντική πηγή εσόδων στην δύσκολη συγκυρία που διερχόμαστε.
Τέλος οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Γιατί η επιτυχία δεν θα είναι μόνο της διοίκησης, αλλά ολόκληρης της Κατερίνης και της Πιερίας γενικότερα.»

Οι ποδοσφαιριστές στην άφιξη τους στην ΕΚΑΒΗ με το αστικό λεωφορείο που ανέλαβε προσωπικά η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για τις μετακινήσεις του.
Η Συνέντευξη τύπου (Στο βήμα Παπατολίκας - Ζαλίκας)

Το εκπληκτικά οργανωμένο πάνελ στην υποδοχή και στο βήμα το οποίο ανέλαβε προσωπικά η Διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για τις χορηγίες και το ''λανσάρισμα'' των Διαρκείας.



Σύντομα θα έχετε ολοκληρωμένο Φωτορεπορτάζ και ΒΙΝΤΕΟ της αποψινής συγκέντρωσης-παρουσίασης, όπως επίσης και τη Συνέντευξη τύπου αναλυτικά.
 Μείνετε συντονισμένοι στο PierikosNews.


Ρεπορτάζ: Γιώργος Σιδηρόπουλος για το (PierikosNews).


  

4 σχόλια:

  1. Νομίζω πως κάνουμε δουλειά σε επικοινωνιακο κομματι μπορούμε και περισσότερο το brand name το έχουμε λίγο οργάνωση στρατηγικός σχεδιασμός και τακτική στην επικοινωνία έτσι ώστε να τραβάμε κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οργανωτικά ανεβήκαμε επίπεδο. Παρουσίαση της ομάδος που βλέπαμε ως τώρα από ομάδες σε ανώτερες κατηγορίες. Τα συγχαρητήρια στη διοίκηση. Εάν και το αγωνιστικό κομμάτι έχει την ίδια πορεία θα μιλάμε για ολική μεταμόρφωση της ομάδας μέσα σε λίγο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά αναφέρεις pierikosnews ότι ή ομάδα άλλαξε σελιδα. Ή ομάδα λειτουργεί σαν ομάδα ανώτερης κατηγορίας και δείγμα είδαμε στην παρουσίαση της ομάδας στην Εκάβη. Οι επιτυχίες αναπόφευκτα θα ακολουθήσουν. Όλα τα Μ.Μ.Ενημέρωσης της πόλης ήταν εκεί. Το μόνο που έλλειπε ήταν το pieriasport. Αυτά ας τα βλέπουμε και ας το έχουμε στα υπόψην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το pieriasport έλειπε γιατί είναι πιο πολύ ΠΑΟΚ από Πιερικός και γιατί ο διαχειριστής του δεν έχει ρόλο στη νέα Διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!