ΟΙ ''ΣΤΡΑΒΟΣΤΟΜΙΕΣ'' ΤΗΣ ΘΥΡΑ 5 ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!


14 σχόλια:

  1. Πρέπει να απομονώσουμε αυτούς τους "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ" οπάδους γιατί ντροπιάζουν την ιστορία της ομάδας μας.Γελούσαν ο Κανάκης και η παρέα του με τα τερτίπια των ατόμων αυτών.Ελπίζω το μήνυμα να δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ Ναι απομόνωση φάλαγγα βασανιστήρια τροχό. Αν θέλεις εσύ άνευρους οπαδούς να πας στην Δανία στην Σουηδία, μάλλον εσύ θέλεις απομόνωση,νηστεία και προσευχή γιατί νομίζεις ότι τα γήπεδα είναι εκκλησίες. Όσο για την ιστορία της ομάδος μας δεν την ντρόπιασαν οι συγκεκριμενοι, άλλα πράγματα ντροπιάζουν.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. 5:45 Μπορούσες άνετα να μην βάλεις όνομα για να μπορέσουμε και εμείς να δημοσιεύσουμε το σχόλιο σου

      Διαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας γινουμε φιλε εκκλησια τοτε φαντασου τι γινετε σε αλλα γήπεδα εμεις εδώ εκκλησια ειμαστε σιγα τι ειπε ο φίλαθλος μας δεν εγινε και τιποτα αφου ολοι οι αντίπαλοι φευγουν με αριστη φιλοξενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ" οπαδούς γιατί ντροπιάζουν την ιστορία της ομάδας μας ΧΑΑ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΜΕ. Εδώ δεν είμαστε εκκλησία στο γήπεδο. Μπράβο σε όλους καλά έκανα γιατί ο παίκτης προκαλούσε συνέχεια τα ήθελε ο κολος του να τα ακούσει εδώ στην Κατερίνη είμαστε κοτούλες γιατί πάμε στο γήπεδο και τρώμε τα σποράκια και όταν χάνει η ομάδα μετα γράφεται συνέχεια στο Αγρίνιο άμα το ξέρης παλιά ένα φίλαθλος επιτέθηκε στον διετιτη και τους δάγκωσε το αυτή του στην Λεωφόρος τροματικα σοβαρά επεισόδια και στιν τουμπα και εμεις ασχουλομαστε με τι ομιλιες οπαδούς σε αντίπαλο παίκτης Αυτος που το τραβουσε ακουγε τα βρισιες θα μπορουσε να πήγαινε αλου να μιν τα τραβούσε το βιντεο η αλος να εκανε μονταδ το βιντεο να τα εσβινε τα βρισιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τη λέτε ρε παιδιά γίνανε τέτοια όργια στο γήπεδο του πιερικού !!!! αυτά δεν έχουν γίνει πουθενά σε κανένα γήπεδο ποια τούμπα ποιο καραισκάκι χαριλαου λεωφόρο κτλπ. τόσα χρόνια πηγαίνω γήπεδο πρώτη φορά τα βλέπω, πρέπει να κλήση η θ 5 και μείον 10 βαθμούς η ομάδα. Ρε άντε ασχοληθείτε με τις κολοομάδες σας και αφήστε τον πιερικό να βρει τον δρόμο του γενίτσαροι ε γενιτσάρου που σας πονάει ο πιερικός. Αν σας πονούσε δεν θα τρέχατε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την ώρα που παίζει ο πιερικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύς θόρυβος για το τίποτε. Ο ντόρος έγινε περισσότερο για τον πιασαρικο τιτλο τίτλο στο βιντεο που έβαλε κάποιος δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικα εχουμε Ρ@@@@@ους στην πολη μας και το έστειλαν στο ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμβαίνουν τέτοια μεγάλης έκτασης έκτροπα στο γήπεδο του Πιερικου και ακόμα να τιμωρηθεί η ομάδα με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμων; Και για παραδειγματισμό όλοι οι φίλαθλοι που μπαίνουν στο γήπεδο να υπογράφουν υπευθυνη δήλωση ότι σε όλο το 90λεπτο θα παραμένουν σιωπηλοί. Α να μας κάνουν τη χάρη να καταναλώνουμε νερό και πασατεμπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίος ο φίλος πιο πάνω με τη χιουμοριστική διάθεση. Κάποιοι φαίνεται δεν γνωριζουν πως το γηπεδο είναι και χώρος κοινωνικής εκτόνωσης. Αμάν πια με τη γκρίνια και τη σοβαροφάνεια μερικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!