Τρεις πόντοι... και μόνο αυτό!

Σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας πέτυχε απόψε ο Πιερικός του Νίκου Ζαλίκα, απέναντι στην Πύδνα Κίτρους με σκορ 2-1.

Με ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο (όσο μπορούσε να παιχτεί αυτό, λόγω της βροχόπτωσης και της κακής κατάστασης του γηπεδου), ο Πιερικός έβαλε στο σακουλάκι τρεις υπέρ πολύτιμους βαθμούς νίκης, που του δίνουν ψυχολογία και κίνητρο για την συνέχεια στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Φύλακας άγγελος ο τερματοφύλακας της Πύδνας οπού έβγαζε τα πάντα, (πάλι καλά εκτός απο δύο τέρματα του Πιερικού).

Στον σημερινό αγώνα-λασπομαχία ο Πιερικός έκανε έναν μονόλογο που διήρκησε παραπάνω απο 75' λεπτα, καθώς σε αυτό το χρονικό περιθώριο η εστία του Φιρινίδη δεν απειλήθηκε καθόλου, και αντιθέτως η επίθεση του Πιερικού πήρε φωτιά και δημιουργούσε την μια ευκαιρία μετά την άλλη.

Το 0-1 ήρθε στο 30' απο τον Πέτρο, όταν βρέθηκε ξαφνικά στην εστία του Φιρινίδη και πλασάροντας άνοιξε το σκόρ.

Λίγο κράτησε η χαρά των φιλοξενουμένων, καθώς μετά πέντε λεπτά και μια ''καταιγίδα ευκαιριών'' ο Κωνσταντίνου ήταν αυτός που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα γλιστρώντας και έπεσε πάνω στο δεύτερο δοκάρι, ευτυχώς για τον ίδιο δεν είχε κάποιο πρόβλημα.

Το τελικό 2-1 ήρθε απο τον Ανδρέου, όταν μετά απο συνεχόμενες ευκαιρίες, βρέθηκε στην εστία και απο το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αυτό σκορ. Λίγο νωρίτερα υπήρξε και δοκάρι απο τον Κωνσταντίνου.

*Ακολουθεί ο χορός του Πιερικού στις 21:00 μ.μ στο κέντρο ΘΕΑΜΑ, με 'αέρα νίκης', και πολύ Άγγελο Διονυσίου.

*Ο Πιερικός μέτρησε παραπάνω απο 20 ευκαιρίες στον αγώνα, ενώ η Πύδνα μόλις 2. 

*Στις κερκίδες βρέθηκαν περίπου 200 ηρωικοί φίλαθλοι του Πιερικού οπού αψήφησαν τη βροχή και ήρθαν στο γήπεδο να υποστηρίξουν την ομάδα.

*Μετά το τέλος του αγώνα, δεν πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου, έπειτα απο επιθυμία των δύο προπονητών.

*Στην βαθμολογία μετά απο αυτή τη νίκη, ο Πιερικός βρίσκεται στην 6η θέση με 37 βαθμούς (χωρίς την τιμωρία του -6) ενώ στην 8η θέση με 31 βαθμούς θα βρίσκεται (με την τιμωρία). Πάντως αυτό το τοπίο θα διαλυθεί στις 24 Μαρτίου όταν και θα βγει επίσημη απόφαση για το κρίσιμο αυτό θέμα.
*Επόμενος αγώνας τη Τετάρτη στην Τσαριτσάνη κόντρα στον Οικονόμο.

*Τον αγώνα παρακολουθήσατε LIVE μέσα απο την πλατφόρμα του PierikosNews.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας) Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροίρης, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Καράμπελας (46΄Τσιώλης), Κατσιαμήτας (59΄Αποστολίδης), Παναγιωτίδης (54΄Δαδάκος).

Πύδνα Κίτρους (Απόστολος Στύλος) Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης (75΄Χάμος), Κόλα (60΄Παυλίδης), Στούμπος, Κωτσιόπουλος, Τρικαλόπουλος, Καραγκούνης, Γελαδάρης, Πέτρο, Κυπαρίσσης, Σαβελίδης.

35 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΝΤΟΥΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βγάλει πανό ο ΣΟΠ "ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ"

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχα...
      ΣΟΠ-Θ.Ν...Σύνδεσμος Οπαδών Πύδνας - Θύρα Ντούμου!

      Διαγραφή
  2. ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΑΣ, ΕΚΕΙ ΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς παιξαμε σημερα και δεν εγινε χθες ο αγωνας θα γεινοταν αλο ματς και μετα θα λεγαμε για το ντουμο παει περασε η νικη τωρα να κυταξουμε τον Οικνομο Τσαριτσάνη να παρουμε αποτελεσμα μονο ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η προπόνηση έληξε 2-1 , γι αυτό το λόγο ο κόσμος φεύγει από τα γήπεδα , θυσιάσαμε ένα βροχερό απόγευμα να δούμε μία προπόνηση , καμία σχέση με το πάθος του αγώνα του κυπέλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκη ανάσα! Συγχαρητήρια στην ομάδα και στο pierikosnews για το live!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΒΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΗ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΙΤΟΥΜΕ ΠΡΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ με το καφενείο πες μας, είσαι καφετζής και θέλεις πελατεία; Τελικά μας τα επρηξες φτάνει πια, ασχολεισου με τα κουβαδάκι σου γιατί σε κόβω για παιδάκι ή έχεις μυαλό παιδιού. Αν έχεις να πεις κάτι πες το με ονόματα για να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι αδαείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω εγω τι ήθελε να πει ο καφες
      Επειδη το ματς ητανε φιλικο και ασσος οι παικτες του Κιτρους μαρκαραν με τα ματια για να βαλουνε γκολ οι δικοι μας
      Απο την αλλη οι παικτες μας επειδη ειναι μαλομενοι με το γκολ δε μπορουσαν να σκοραρουν σε σημειο που αν δε το εβαζαν αυτοι θα βαζανε αυτογκολ οι αλλοι
      Χθες λοιπον ο καφες ηταν μονος του αφου ο προεδρος τους ήτανε απων απο το γηπεδο
      Αλλιως ολο και καμια φωτο θα βγαζανε μαζι αγκαλια
      Γι αυτο και τα συγχαρητηρια στις δυο ομαδες
      Παρτε το χαμπαρι πιερικοι με το καφε να κανει κουμαντο δε εχουμε προκοπη

      Διαγραφή
  8. Εσύ με το καφενείο πες μας, είσαι καφετζής και θέλεις πελατεία; Τελικά μας τα επρηξες φτάνει πια, ασχολεισου με τα κουβαδάκι σου γιατί σε κόβω για παιδάκι ή έχεις μυαλό παιδιού. Αν έχεις να πεις κάτι πες το με ονόματα για να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι αδαείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 14 Μαρτίου 2016 - 3:19 π.μ.14 Μαρτίου 2016 - 10:55 π.μ. ΕΣΗ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΜΙ ΓΡΑΦΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ Μην πιανεις το στομα σου για το συνδεσμο μοναδικο που υπαρχει ακομα κανει τα παντα στιν ομαδα μα εκρδομες τραπεδια στιν ομαδα και οπια κατηγορεια θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδω γράφουν και κάποιοι "ντεμ" Πιερικοι, οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να γράφουν κακίες για την ομάδα την οποία υποτίθεται υποστηρίζουν, αλλά δεν χάνουν ευκαιρία να ρίχνουν το δηλητήριο τους. Καλά κανείς pierikosnews και τους διαγράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσοι κομπλεξικοι μαζεύτηκαν σε αυτή την πόλη. Ότι κάνει ή ομάδα βρίσκουν ευκαιρία να την κατακρίνουν. Αμάν πια με τον κάθε ψυχακια.Ρε σεις πηγαίνετε σε κανέναν ψυχίατρο μπας και βρείτε γιατρειά και αφήστε την ομάδα ήσυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό με τα σχόλια των δήθεν πιερικών πρέπει να σταματήσει. Ότι και να κάνει η ομάδα πάντα υπάρχει μια μερίδα να βρει κάτι να πει. Στον πρώτο γύρο που το Κίτρος μας έκλεψε το παιχνίδι που είσασταν κύριοι εσείς οι αντικειμενικοί, αδιάφοροι ήταν τώρα και βγήκαν και καλοί απο πάνω οτι να μας βοήθησαν, λες και αν ήταν διαφορετικά δεν θα έχαναν. Θέλω να πω κάτι μάλλον να δώσω μια ιδέα στους διαχειριστές της σελίδας. Το να γράφει κάποιος και να είναι πιερικός είναι δεκτό ακόμη και να πεί κάτι που μπορεί να είναι λάθος γιατί το λέει από αγάπη για την ομάδα.Αυτό που πειράζει για μένα είναι να υποστηρίζει άλη ομάδα και να λέει κακίες για τον πιερικό. Το να γράφει επώνυμα για μένα δεν είναι λύση γιατι δεν θα γράφει κανένας, για αυτό προτείνω πριν ξεκινήσει κάποιος να γράψει οτιδήποτε να γράφει πρώτα γαμιούνται οι ομάδες της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών, έτσι θα καταλαβαίνουμε ότι όποιος γράφει είναι μόνο πιεριός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γ@μιούντ@ι όλες οι ομάδες της Αθήνας, της Θεσσσαλονίκης, Βόλου, Λάρισας κλπ.,άρα μόνο Πιερικός και τίποτα άλλο και Πιερικάρα μια ζωή και ξερό ψωμί.
      Τώρα που κατάλαβες ότι είμαι οπως εσύ, δηλαδή Πιερικάρα, δες λοιπόν αυτό και βάλτο καλά στο μυαλό σου.
      Το ματς με το Κίτρος ήταν φιλικό και άσος από δω μέχρι το φεγγάρι. Στα ισα τους κερδιζαμε παλι, αλλά μπορει και οχι. Μπαλα ειναι!
      Οτι κι αν εχει γινει στο νομό από τους άλλους, αυτό δεν απαλάσει από τις ευθύνες τους για ότι έγινε στο Πιερικό μέχρι πέρσι. Εννοώ παραγοντες νυν-πρωην. Ολους!!!
      Ο Πιερικός πρέπει να κερδίσει των σεβασμό όλων που τον έχασε απο δικά του λαθη.

      Πρεπει οπωσδηποτε να γινουν 4 πραμματα

      1. καφενειο στο περιθωριο

      2. σοπ μ@λ@κιες στοπ

      3. μελανολευκοι το ιδιο

      4. θ5 μονο για μαθητές οπως στο τελικό

      Αν γινουν αυτα εχουμε πολλες ελπιδες σε καμια 5ετια στην Α'

      Αλλιως μια απ τα ιδια, δηλαδη @ρχιδια

      ΠΙΕΡΙΑΚΑΡΑΡΟΣ

      Διαγραφή
  14. Με το γκάλοπ που βγάλατε τι έγινε; Ποια ειναι τα αποτελέσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η μεγαλη νικη των ταλαντουχων παικτων του κ. Ζαλικα επι της κυπελλουχου Πυδνας, ειναι αφιερωμενη στη μνημη του Δημητρη Ναστου( κεντρικος αμυντικος). Συγχαρητηρια στη διοικηση για την επιστροφη Ζαλικα. Ετσι καλυφθηκε το κενο με την αποχωρηση του πολυ καλου Γ. Καμπεριδη (αηττητος εκτος εδρας). ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γ@μιουνται όλες οι ομάδες Αθηνών θεσσαλονίκης και περιχώρων, φίλε αν και σε ορισμένα διαφωνώ μαζί σου την δέχομαι την κριτική σου γιατί είσαι πιερικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ή καλοπροαιρετη κριτική πιστεύω είναι καλοδεχουμενη. Φυσικά και μπορεί να γίνονται λάθη εκατέρωθεν και να επισημαινονται. Όμως αυτό που συμβαίνει με μερικούς που με κάθε ευκαιρία βρίσκουν να εκτοξεύσουν χολή είναι εντελώς απαράδεκτο. Αν είσαι Πιερικος στηρίζεις την ομάδα και δεν ασχολείσαι ούτε με καφενεια., ούτε με θύρες, είσαι Πιερικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να καταλάβω. Ποια είναι η κακοπροαίρετη κριτική; Για το ματς με το Κίτρος ας το αφήσουμε καλύτερα. Όσοι ήταν στο γήπεδο κατάλαβαν. Για τον Ζαλίκα τι να πούμε; Έφυγε ως αποτυχημένος και ξανάρχεται ως τι; Ως πετυχημένος; Επίσης, προπονητικά είναι κατά κοινή ομολογία αμύριστος και ας το παίζει Φέργκιουσον. Τέλος, βγάζει και μια αλαζονεία του στιλ σας κάνω τιμή που ασχολούμαι μαζί σας. Ποιος; Ο Ζαλίκας. Είναι κακοπροαίρετη αυτή η κριτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
      ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
      ΑΝ ΤΑ ΧΩΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΦΑΝΗΚΕ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΝΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.
      ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΕΣ.
      ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΠΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
      ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ Η ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.
      ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
      Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ.
      ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΡΕΣΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΝΙΚΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
      ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΩΤΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙ.
      ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...

      Διαγραφή
  19. Ρε επιτελους σταματηστε ολοι προπονητες γινατε γιαυτο παμε η ομαδα με τετιο κοπλεξ γιαφτω η ομαδα δν ανεβενη Α εθνικη και ειναι τωρα Γ εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοίταξε φιλέ, δικαίωμα σου να κριτικάρεις, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι σε όλο το κείμενο σου δεν βρίσκεις ΟΥΤΕ ένα θετικό, δηλ. όλα μαύρα κι αραχνα, έστω κι ας μην το πιστεύεις γράψε και κάτι θετικό για να σταματήσουμε κι εμείς οι καχύποπτοι να αντιλαμβανομαστε πως τα γραφόμενα σου έχουν κάποια αντικειμενικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ; ΑΡΑΓΕ ΗΣΟΥΝΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ Α';

      Διαγραφή
  21. παντα πρεπει να εισαι ευχαριστημένος με αυτό που εχεις και θα απλωσεις τα ποδια σου οσο είναι το παπλωμα σου όλα τα αλλα είναι περιτα κανουμε απιαστα ονειρα τωρα αυτοι ειμαστε και προσπαθουμε με αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε διαβάζεις τον Καλπακίδη μου φαίνεται γι αυτό είσαι αδιάβαστος.
      «Αν ο Πιερικός δε σου έγινε συνείδηση, τότε δεν κατάλαβες το μεγαλείο του», έγραψε κάποτε.
      Με τα πόδια σου και το πάπλωμα που κρατάς, για την Ειδομένη σε κόβω να κάνεις συντροφιά τους πρόσφυγες.
      Βολεμένε, κακόμοιρε!

      Διαγραφή
  22. Μου αρέσει αυτό που λέει ο φιλος. Να ερθουν νεοι, άφθαρτοι και φράγκατοι επενδυτές να αναλαβουν την ομάδα. Μόνο ένα ερώτημα έχω,ποιοι είναι αυτοί για να τους υποδεχτουμε. Αλλά νομίζω πως είναι οξεία θερινής νυκτός. Ρεαλιστικά να είμαστε ευχαριστημένοι αν συνεχίσουν οι ίδιοι με τις οικονομικές δυνατότητες που έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kai poios sou eipe esena oti oi neoi, afthartoi kai fragkatoi ependites theloun na doune ti mouri mas na tous upodexomaste!
    Auto akrivos de theloune.
    Na exoun emas tous apotuximenous opadous sta podia tous.
    Theloun neous opadous pou na einai ki aftoi afthartoi.
    Katalabes tora;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βρες εσύ νεους, άφθαρτους οπαδούς κι εγώ σου υπόσχομαι να σκισω το διάρκειας και να μην ξαναπάτησε στο γήπεδο μιας κι εμείς κάνουμε κακό στην ομάδα κατά τη δική σου αντιληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Που εισται να ερθετε στο χορο του πιερικου μας δν ειδα κατη αυτοι που ειταν πραβω του και λαχνους πολους πηραν για στυριξη στιν ομαδα και ολο κακιες κραξημο στιν ομαδα στο τιμ και στο Δ.Σ σταμτιστε επυτελους ελεος για αυτο καντισε η ομαδα απο κακιες προπονιτες ολοι σας στις κερκιδες ερχοντε 20 ατομα πυτσιρικια που φοναδουνε για τιν ομαδα και πρεπει να ερθετε ολοι να φοναξουμε γιανα δουμε το πιερικο παλει Α εθνικη καποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θανο αγόρι μου έπαθα γλαύκωμα μέχρι να το διαβασω

      Διαγραφή
  26. ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ - Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ) το φαγατε και το ζαλικα 2πλο πηρε σημερα : Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Κατσιαμήτας, Τσιώλης, Καράμπελας, Πέεφ. ετση πρεπει να πεδουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!