Διπλό και εμφάνιση απο τα παλιά ο Πιερικός!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε σήμερα στην Τσαριτσάνη ο Πιερικός απέναντι στον τοπικό Οικονόμο με 0-1.
Με το καλημέρα η ομάδα του Νίκου Ζαλίκα δήλωσε παρών στον αγωνιστικό χώρο, καθώς μόλις στο 5' ο Κωνσταντίνου άνοιξε το σκορ έπειτα απο δυνατό σούτ μέσα στην περιοχή.

Λίγο αργότερα ο Πιερικός είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του, όταν ο Κατσιαμήτας σε μια πολύ σημαντική ευκαιρία για την ομάδα, μπέρδεψε τα πόδια του και έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να βρει τα δίχτυα.

Στη συνέχεια παίχτηκε ένα καθαρά οργανωμένο και σωστό ποδόσφαιρο απο πλευράς των Μελανόλευκων, κρατούσαν μπάλες, δημιουργούσαν ευκαιρίες και ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν ποτέ, καθώς η ομάδα του Οικονόμου δεν ζόρισε καθόλου τον Φιρινίδη με μηδέν σουτ στην εστία.

Στον αντίποδα ο Πιερικός ήταν αυτός που πίεζε, αλλά δεν κατάφερε να βάλει και το δεύτερο τέρμα, πάντως αυτό που μετράει ήταν η αγωνιστική εμφάνιση και το σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος και ο Πιερικός έτσι σφράγισε την 9η νίκη στο πρωτάθλημα, και 2η εκτός έδρας (μετά το 0-2 επί του Αχέρων Καναλακίου) με μια άκρως επαγγελματική νίκη.

Την ομάδα ακολούθησαν κάποιοι φίλαθλοι και η διοίκηση της ομάδος.

Ο Πιερικός πλέον είναι στην 7η θέση με 34 βαθμούς.

Την εξέλιξη του αγώνα παρακολουθήσατε LIVE μέσα απο την πλατφόρμα του PierikosNews.

Επόμενος αγώνας: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Πύρασος Ν. Αγχίαλου


ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (Nίκος Ζαλίκας) Φιρινίδης, Κουρούπης, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Πέεφ, Τσιώλης, Κατσιαμήτας, Καράμπελας.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι Αποστολίδης, Τροίρης και Γιαλαμίδης.


35 σχόλια:

  1. ti egine re paidia(pierikares) jeminate apo idees!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθομαι κ διαβάζω τόσα κ τόσα κ σήμερα που η ομάδα κέρδισε λες κ τους δώσανε σφηνάκια απο αζαξ κ εξαφανίστηκαν όλοι τους.στηριξτε την προσπάθεια που κανει αυτή η διοίκηση κ αυτός ο πρόεδρος κ το επιτελείο του όλο κ αφήστε τον γιο του Δαδακου κ τον κάθε γιο που θέλετε κ έχετε προηγούμενα γιατί κάποιος γνωστό σας του γνωστού σας παίζει ίδια θέσει με το παιδί το καλοκαίρι αν θυμάστε τι γινόταν που βγαίνετε κ κλαίγαμε να αναλάβει κάποιος την ομάδα κ τωρα που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος να πάρει την ομάδα να τα εχει ολα πληρωμένα να έχεις ανθρώπους δίπλα του που δεν σκέφτονται αλλά όπως της προηγούμενα χρόνια τους κράζετε όλους ντροπή σε αυτούς που κράζουν κ κάνουν κ μειώνουν την ομάδα μονο κ μονο με της σκέψη τους για την ομάδα τυφλά να έχουν κ η εχθροί της ομάδα αν λέτε εσείς τέτοια η οπαδοί μας. Με εκτίμηση Γιαννης Φιρινίδης ποδοσφαιριστής του εντίμου κ σωστού Πιερικού που όσο κ να μην το θέλετε αυτή η ομάδα θα γίνει όπως την φανταζετε ο απλός κόσμος κ όπως την έχει μάθει στης καλές εποχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννης Φιρινιδης16 Μαρτίου 2016 στις 10:35 μ.μ.

    Υ.Γ. Δεν το παίζω Πιερικος απο μικρο παιδί και ούτε κατι άλλο αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανεναν γελοίο να υποτιμήσει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι εμείς απο τους παίχτες τους προπονητές του Φυσιοθεραπευτές τους φροντιστές τον πρόεδρο κ την διοίκηση που τρέχει όλοι μέρα για Εμας όποτε αυτή που θα λέτε απο εδω και πέρα ανοησιες σκεφτητε ποσό αποτυχημένοι είστε στην ζωή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΜΠΑΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

    ΦΟΡΤΖΑ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε Φυρινιδη μπορειτε να μου εξηγησετε τι εννοειται οταν λετε πτιοι ανθρωποι που ηταν διπλα στην ομαδα τα προηγουμενα χρονια σκεφτοντουσαν αλλα?
    Αναστασιος Παρασιδης Γεν. Διευθυντης ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννης Φιρινιδης16 Μαρτίου 2016 στις 11:38 μ.μ.

      κύριε Παρασίδη εννοούσα οτι πολλοί ο οποίοι ήταν εκπρωσοποι του Πιερικού μέσα απο τον Πιερικό κοίταξαν το συμφέρο τους κ την προβολή τους μέσα απο αυτήν την ομάδα τωρα αν καταλάβατε κατι άλλο δικό σας θέμα με εκτίμηση Γιάννης Φιρινίδης. Υ.Σ δεν θα μπω σε διάλογο απλά ο άνθρωπος μου απάντησε με όνομα κ σέβομαι οποίος βγαίνει με το όνομα του κ με ρωτάει να απαντήσω οι άλλη μπορείτε να λέτε οτι θέλετε αυτη ειναι η άποψη μου για το θέμα αυτο.

      Διαγραφή
    2. Οι ποδοσφαιριστες του Πιερικου οσον καιρο ημουν εγω τουλαχιστον ασχολουνταν με τα αγωνιστκα θεματα και δεν στοχοποιουσαν πρωην παραγοντες ή λιβανιζαν την διοικηση με σκοπο την παρουσια τους στην ομαδα.
      Δεν ειναι δουλεια του ποδοσφαιριστη να υποδεικνυει την σταση του κοσμου.
      Οσον αφορα αν ειχαμε συμφερον απο την παρουσια μας θα σου πω κατηγορηματικα ΟΧΙ
      Οσον αφορα την προβολη που λαβαμε θα σου πω πως δεν την αξιοποιησαμε πηγαινοντας σε αλλα σωματεια οπως θα κανεις εσυ με την πρωτη ευκαιρια.
      Θεωρω την δηλωση σου ατυχεστατη και θα σου προτεινα να μην αναλωνεσαι σε αυτα αλλα στην προσπαθεια σωτηριας της ομαδας στην Γ Εθνικη

      Διαγραφή
    3. Γιαννης Φιρινιδης17 Μαρτίου 2016 στις 12:15 π.μ.

      Κύριε Παρασίδη αν θυχτικατε δικαίωμα σας δεν αναφέρθηκα στο ονομα σας όποτε κ πάλι δικό σας θέμα τι κάνατε με την διοίκηση που ησουν τωρα Αν λιβανιζω την διοίκηση με αυτα που γράφω μάλλον η διοίκηση που εχω δεν ασχολείται με αυτα παρά μονο με την αγωνιστικότητα της ομάδας που την έφερε ξανά στην Γ εθνική κ όχι στο τοπικό ναι σίγουρο ειναι οτι η ομάδα εχει 40 βαθμούς με την σημερινή νίκη 0-1 που κάναμε κ δεν νομίζω να ειχε θέμα κανένα μάλλον μπερδευτήκατε με άλλες διοικήσεις κ ναι η δουλειά μου ειναι αυτη που αλλάζω ομάδα κ σίγουρα το Ονομα του Πιερικού σε βοηθάει να βρεις γιατί ειναι μεγάλη ομάδα τα υπόλοιπα στο γήπεδο

      Διαγραφή
    4. Δεν θιχτηκα γιατι καταλαβα οτι δεν γνωριζεις προσωπα και καταστασεις.
      Σου ειπαν καποια πραγματα και αφιλτραριστα τα παπαγαλιζεις.
      Πιστεψα οτι οταν σου ειπα να πεις τι εννοεις θα εξηγουσες για ποιον τα λες και κυριοτερα για τι θεματα αλλα τελικα λες για να λες. Καλη συνεχεια στην ομαδα γιατι αυτη ειναι πανω απο ολα και ΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  7. Δεν κατάλαβα Γιάννη γιατί δεν πρέπει να κάνουμε σκληρή κριτική στην ομάδα, μια ομάδα που όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν μας χάρισε ούτε μια άνοδο να αισθανθούμε κι εμείς για μια φορά υπερήφανοι που είμαστε Πιερικοί.
    Ήρθαν παράγοντες, να τους ονομάσει ο θεός παράγοντες, που ξήλωσαν ότι καλύτερο είχε ο νομός από ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι από τους οποίους έπαιξαν Α' εθνική με άλλες ομάδες πλην Πιερικού.
    Οι παράγοντες αυτοί αποδείχθηκαν λίγοι για να κάνουν την υπέρβαση.
    Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έπαιξαν και παιχνίδια πίσω από την πλάτη ποδοσφαιριστών και οπαδών, ενώ έφεραν και παίκτες οι οποίοι πρόδωσαν την ομάδα με την συμπεριφορά του.
    Δε χρειάζεται να σου πω παραδείγματα πολλών κεντρικών και ακραίων αμυντικών γυρολόγων που μετείχαν στο κύκλωμα των στημένων αγώνων. Σ' ένα από τους αγώνες αυτούς μας έπαιξες αντίπαλος και ήσουν ο καλύτερος παίκτης και σε συγχαίρω.
    Εμείς εδώ κάνουμε σκληρή κριτική για όλους μας πλην των παικτών γιατί εσείς φέτος κάνετε το καθήκον σας.
    Όλοι οι υπόλοιποι, παράγοντες, τεχνικοί, φορείς, οπαδοί και πολίτες της Κατερίνης είμαστε υπόλογοι στο όνομα του Πιερικού, το οποίο με την παθητική μας στάση τον αφήσαμε να πέσει τόσο χαμηλά.
    Στην σημερινή μας εποχή ο Πιερικός δεν χρειάζεται τα μπράβο, αλλά να σκύψουμε όλοι το κεφάλι κάτω και να εργαστούμε προς την κατεύθυνση να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ετών και να μη επιτρέψουμε τους ανθρώπους που έκαναν ασυγχώρητα λάθη να ασχοληθούν ξανά με τον Πιερικό, είτε αυτοί που δράσανε στα υψηλότερα κλιμάκια της ομάδας είτε αυτοί που δράσανε στα χαμηλότερα κλιμάκια της ομάδας.
    Διαβλέπω πως έχεις κάποια άχτι, είσαι πιεσμένος και ίσως αγανακτισμένος.
    Λάθος. Πρέπει να το αποβάλεις.
    Στον Πιερικό παίζεις και είναι λογικό η θέση σου αυτή είναι περισσότερο απαιτητική, από κάθε άλλη ομάδα του νομού.
    Γι αυτό και προσφέρει μεγαλύτερη δόξα στις επιτυχίες σου!!!
    Και για τον γιο του Δαδάκου θα μιλήσουμε και θα γκρινιάσουμε και θα πρέπει ο Δαδάκος αν αξίζει να το αποδείξει στο μέλλον κι εμείς θα βγούμε πρώτοι να παραδεχθούμε ότι κάναμε λάθος εκτίμηση.
    Τέρμα η εσωστρέφεια Γιάννη.
    Ότι αισθανόμαστε πρέπει να το λέμε.
    Συγχαρητήρια γι άλλη μια φορά που βγήκες και μίλησες γιατί εσύ και οι συμπαίκτες σου είστε οι πρωταγωνιστές.
    Εμείς όλοι που γράφουμε εδώ, είμαστε κομπάρσοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιρινίδη τα περί εντιμότητας ΕΣΥ άστα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απλά θα σας παρακαλέσω προσοχή στις εκφράσεις σας επι προσωπικού απέναντι στον ποδοσφαιριστή μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να προσεχει τις εκφρασεις του και ο ποδοσφαιριστης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ''Ήταν ένας γέρος, ένα μικρό αγόρι και ένας γάιδαρος. Πήγαιναν στην πόλη και αποφάσισαν ότι το αγόρι θα πήγαινε καβάλα στο γάιδαρο. Καθώς προχωρούσαν συνάντησαν κάποιους ανθρώπους που τους είπαν ότι δεν ήταν σωστό ο γέρος να πηγαίνει με τα πόδια και το αγόρι καβάλα. Έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν. Αργότερα συνάντησαν κάποιους άλλους ανθρώπους που τους είπαν ότι είναι ντροπή για το γέρο να αφήνει ένα τόσο μικρό παιδί να περπατάει. Έτσι αποφάσισαν να περπατούν και οι δύο. Όμως συνάντησαν κάποιους άλλους ανθρώπους που τους είπαν ότι είναι χαζό να περπατούν αφού είχαν ένα γάιδαρο μαζί τους. Έτσι αποφάσισαν να καβαλικέψουν και οι δύο το γάιδαρο. Σύντομα όμως κάποιοι άλλοι τους είπαν ότι δεν έπρεπε να φορτώνουν έτσι το καημένο το ζώο. Ο γέρος και το παιδί σκέφτηκαν ότι αυτό ήταν το σωστό και αποφάσισαν να κουβαλήσουν αυτοί το γάιδαρο. Καθώς περνούσαν από μια γέφυρα έχασαν την ισορροπία τους και ο γάιδαρος έπεσε στο νερό και πνίγηκε.''
    Το δίδαγμα της ιστορίας είναι πως αν προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τον οποιονδήποτε, στο τέλος θα χάσετε το γάιδαρο.(Sabock 1985).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βγεικε ένα εντυμο παιδι να τα πει εξω από τα δόντια κσι άμεσος πέσατε να των φάτε και να των επικρίνετε! Ένα καλο σχόλιο δεν γράφτηκε από την ώρα που πήραμε την νίκη εκεί δείχνετε μερική την κακιά σας και οτι κοιτάτε αλλα και όχι των Πιερικό! Φιρινίδη συχαριτιρια αγόρι μου λίγη ειναι αυτοί που θα το έκαναν αυτο συναιχιστε παιδιά ετσι και ο πιερικος θα ανεβεί εκεί που όλλοι που είμαστε δίπλα του θελουμε !ΥΓ: μην τα βιάζεται με το παιδι που υποστηρίζει την ομάδα του και που θρέφει την οικογένεια του από αυτο μονο κοιταξτε τα δικά σας μούτρα και τι έχετε κανει αυτη που σχολιάζεται συναιχος γι αυτήν την ομάδα ταχα για το καλο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέτοια κριτική την δέχομαι γιατί φαίνεται οτι έχεις επίπεδο κ γνωρίζεις πολλά κ έχεις ζήσει πολλα δεν είπα να μην μιλάτε η κατι άλλο έχουμε ακούσει τα πάντα κ παράδειγμα έφερα τον γιο του Δαδακου σίγουρα είσαι φίλαθλος που αγαπάει την ομάδα κ όχι 3 με 4 που έχουν κακιά για αυτήν την ομάδα με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τη δικιά μου την κριτική ν' ακούς Γιάννη κι ας είναι σκληρή για την ομάδα μου.
      Δε θα ακούσεις από μένα ότι είμαι περισσότερο Πιερικός, αλλά σκληρότερος Πιερικός. Πιο απαιτητικός Πιερικός.
      Δε μπορεί να είμαστε όλοι ίδιοι.
      Να είστε ικανοί να δέχεστε όσο τα χάδια τους και τα μαλώματα μας.
      Κάντε τη δουλειά σας όπως πρέπει εκεί μέσα και θα έρθει η ώρα της δικαίωσης.
      Κι ας έρθει τότε η σειρά μας να τ'ακούσουμε για την σκληρή κριτική μας.
      Ας είναι ο Πιερικός ψηλά μια μέρα κι ας μη μας λέτε ούτε καλημέρα.
      Κατάλαβες καλύτερα τώρα!

      Διαγραφή
  14. Πες τα ρε Φιρινίδη πες τα αγόρι μου γιατι κανένας δεν τόλμησε ποτέ να πει ποτέ κάτι τέτοιο! Πείτε μου εσείς που τόσο καιρό βγαινατε και κραζατε το οτιδήποτε σήμερα που πήρε η ομαδάρα μας την νίκη γιατι δεν υπήρχε ούτε ένα σχόλιο ντροπή!!! Συχαριτιρια στα παιδιά που προσπαθούν τόσο για την ομάδα και αφήστε των παίχτη (Φιρινίδη) που βγεικε να πει επώνυμα δυο κουβέντες σταράτες και παντελονατες για να υποστήριξη πάνω απόλα την ομάδα που παίζει και ζει την οικογένεια του από αυτο μπράβω του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από τη στιγμή που κάποιος επώνυμος και όταν μάλιστα είναι παίκτης της ομάδας μας, θα πρέπει να προστατεύεται από προσβλητικά σχόλια και μάλιστα από ανώνυμους λασπολογους. Καλά θα κανείς pierikosnewsσε αυτό το σημείο να είσαι πολύ προσεκτικός.
    Σημ. Φυρινιδη, να ξέρεις πως από τη στιγμή που τα σχόλια εδω μεσα είναι ανώνυμα, υπάρχουν πολλοί συγκεκαλυμμένα αντιπιερικοι εδώ μέσα.Από το νόημα αυτών που γράφουν πρέπει να καταλαβαίνεις την πρόθεση τους να πλήξουν την ομάδα. (Τους φταιει ή Διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες ακόμα οι φιλαθλοι και κακος τους ο καιρός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για να δω αυτούς που έκαναν κριτική στην ομάδα τι έχουν τώρα να πουν;
    Θα βγουν από το λαγούμι τους όταν ή ομάδα θα έχει κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με αυτούς γιατί απλούστατα δεν ειναι Πιερικοι. Θέλουν απλώς να σπείρουν ζιζάνια, στενοχωρουνται με τις επιτυχίες της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε μεγάλε που είμαστε κρυμμένοι στο λαγούμι μας κι έχουμε αφήσει εσένα τον ανεύθυνο να μας κρίνεις.
      Ζιζάνια μπορεί να σπέρνουμε, η ομάδα όμως είναι προετοιμασμένη να δέχεται χτυπήματα κάτω από τη μέση;
      Έχεις απάντηση σ' αυτό;
      Δεν είμαστε εμείς οι εχθροί του Πιερικού.
      Είσαι εθισμένος στα παραμύθια και δε μπορείς να δεις πέρα από τη μύτη σου!

      Διαγραφή
  17. Βγάλε την προβιά του Πιερικου από πάνω σου, μιας και σε κόβω για αλλόθρησκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εσύ ανώνυμες επικριτή τα κουβαδάκι σου και πήγαινε σε άλλη παιδική χαρά να παίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγχαρητήρια στον Γιάννη Φιρινιδη που βγήκε επώνυμα και είπε την άποψη του, γιατί είναι παίκτης της ομάδος μας, είναι Πιεριεας και τιμά την βάρια και δοξασμένη φανέλα που φορά, τιμή και δόξα σε όλα τα παλικάρια του Πιερικού μας που φέτος έκαναν όλοι το καθήκον τους και ο Πιερικός υπάρχει και θα υπάρχει όσο και αν κάποιοι θα ήθελαν κάτι άλλο..
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η μονη λυση να φυγει η γκρινια η μουρμουρα και το κραξιμο ειναι να φυγει η βρωμα του καφενειακου συνδεσμου που δεν εχει εδρα και τρεχει σε καφενεια
    Οι μελανολευκοι αν και δεν ειναι οσο διπλα χρειαζεται εχουν εναν συνδεσμο που καθε μερα ανοιγει και μπορουν και το κρατανε'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε παίξε παρά πέρα που θα πιασης στο στον στόμα σου τον ΣΟΠ ΘΘΥΡΑ 5 Και μην κανείς καμιά σύγκριση με άλλους Πιερικους άπλα αυτό είναι λάθος, όσο και αν θέλεις να διασπυρεις διχόνοια εμείς πότε δεν θα πούμε καμιά κακή κουβέντα για κανέναν.ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εχεις μεσα σου τοση κακία που θα δηλητηριαστεις.
      ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

      Διαγραφή
    2. Έχω την εντύπωση ότι μόνο ένας αντί Πιερικός μπορεί να κάνει αυτά τα σχόλια. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά αυτού του συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια; Όταν και όπου πρέπει αυτοί είναι εκεί και βοηθάνε όσο μπορούν, στο γήπεδο τρέχουν σε κάθε αγώνα και κρατάνε ακόμα την σημαία ψηλά εκεί απέναντι. Όταν πρέπει για το καλό της ομάδας βγάζουν ανακοινώσεις και λένε την άποψη τους, διότι έχουν δύναμη, μετράει αυτό που θα πουν, λίγο πιο προσεκτικά τα σχόλια σας και να έχουν λογική πριν γραφτούν. Σας ευχαριστώ.
      PierikosNewsGR

      Διαγραφή
  21. Ο ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΙΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το μόνο μειονέκτημα του σοπ είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών που τον απαρτίζουν είναι κάποιας ηλικίας και λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τη σημαίνει αυτό, Κατά τα άλλα πάντα αυτοί είναι δίπλα στην ομάδα και εντός αλλά και εκτός,και στην τσαρητσάνι ήταν καί στο χορό της ομάδας ήταν τα παιδιά και διαχρονικά πάντα δίπλά στον πιερικό τα τελευταία δύσκολα χρόνια.Είναι κρίμα και άδικό να κατηγορούμε τον σοπ. Στις χαρές και στις ανόδους υπάρχουν πολλοί που βγαίνουν μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το κακό με πολλούς είναι οτι υποστηρίζουν άλλη ομάδα απο τον πιερικό και επειδή κατάγονται απο πιερία ασχολούνται και λίγο με την ομάδα του νομού τούς κάνοντάς κριτική για τα πάντα κακοπροαίρετα και αυτό πονάει πολύ, να δηλώνει ο καθένας τη ομάδα είναι και να δη τη κριτική μπορούμε να κάνουμε και εμείς στην ομάδα του καθενός απο αυτούς που γράφουν κακίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάποιοι εδώ μέσα ντρέ[πνται να πουν ότι είναι οπαδοί άλλης ομάδας, Για αυτό το παίζουν Πιερικοί, αλλά με το πρόσχημα της κριτικής θάβουν οτιδήποτε 'εχει σχέση με τον Πιερικό. Φυσικά και κάποιος μπορεί να κάνει κριτική σε κάτι που κατά τη γνώμη του πάει στραβά. Αλλά ρε συ να μην βρίσκει έστω και ένα θετικό, αυτό δείχνει το πόσο Πιερικός είναι.
    Σημ. Που είσαι συ ρε ποντικέ που έγραφες πριν τον αγώνα με Τσαριτσάνη για Δαδάκο; Φυσικά θα εμφανιστείς στην πρώτη αποτυχία της ομάδας για να βγάλεις την κακία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όλοι αυτοί που γράφουν κακίες για τον πιερικό αν κατηγορήσεις την ομάδα τούς να σε φάνε ζωντανό δεν θα ακούσεις ένα λάθος κάτι που κάνει η ομάδα τους στραβά απο τα χείλι τούς. Ενώ απο φιλάθλους απο Θεσσαλονίκη ακούμε στο ράδιο να κατηγορούν για τα κακός κείμενα απο τους χωριάτες τίποτα. Το ίδιο φυσικά και για όσους υποστηρίζουν ομάδα απο την Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η μιζέρια , η εσωστρέφια η μετριότητα και η μικροψυχία δεν αρμόζει στην ομαδάρα μας και στους οπαδούς της . Πάντα πίστευα στην καλόπιστη κριτική που σε βελτιώνει και σε κάνει να δεις τα λάθη σου όχι στην λάσπη και στα κακόβουλα στοχευμένα σχόλια. Μπράβο στην ομάδα μας για τη μεγάλη νίκη , επίσης είναι θετικό να βλέπεις τόσα σχόλια και τόσο κόσμο να ασχολείται με τη ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ μας . Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές στη Γ Εθνική και σε τέτοια γήπεδα δεν κερδίζει η φανέλα από μόνη της αλλά θέλει και πάθος , δύναμη αυταπάρνηση . Σε αυτό το site όλοι θέλουμε αυτή η ομάδα να ξαναβρεί την αίγλη της και να γυρίσει εκεί που της αρμόζει , όλοι θέλουμε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας να γίνει αντάξιος της ιστορίας του και όλοι δουλεύουμε και στηρίζουμε αυτή τη προσπάθεια . Αγκαλίάζουμε την ομάδα στηρίζουμε τη προσπάθεια θέτουμε στόχους και κοιτάμε μπροστά όχι στη μιζέρια .only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!