Παραιτήσεις απο το ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Την παραίτηση τους υπέβαλλαν δύο μέλη της διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, οι Νίκος Παπαζιώγας (απο αντιπρόεδρος) και ο Κώστας Κελαηδίτης (Δημοσίων σχέσεων).

Ανακατατάξεις και νέες προσθήκες δεν θα υπάρξουν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο αλλα τον Μάιο (στη γενική συνέλευση), καθώς προέχει η άμεση σωτηρία της ομάδος.

34 σχόλια:

  1. pierikosnews μπορεις να μας πεις αν ξέρεις τους λόγους παραίτησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opoios den borei na figi apo to karabi emeis den kratame kanenan me to zori i omada exei proedro pou bazei ena karo xrimata kai oi epiloges tou einai nomos den ginete na dinei ston ka8ena logargiasmo apo tin stigmi pou den bazoun xrimata alloi ektos apo ton idio kai 2-3 atoma akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mporeis na mas peis poia einai ta 2-3 atoma akoma? kai afoy xereis tosa polla mporeis na mas peis poso einai to fetino mpatzet?

      Διαγραφή
  3. 1ο ανεκδοτο.. Ο Προεδρος βαζει ενα καρο λεφτα (Υπερβολη εως και ειρωνεία) 2ο ανεκδοτο.... Παραιτησεις λογο προσωπικών και οικογενειακων λογων, ελα πειτε την αληθεια ποσες φορες το εχετε διαβασει αυτο ως αιτία ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενα καρο λεφτα χωρις σεντερφορ και δεκαρι δεν γινεται!ο προγραμματισμος αποδεικνυεται ατυχης, κρινονται αλλωστε και απο τα αποτελεσματα.ενα καρο λεφτα για να σωθεις, ενω η Νεοκαισαρεια με μηδενικο σχεδον μπατζετ σου πηρε δυο χ και κυνηγαει να σωθει οπως και εσυ! επομενως υπερβολη το ενα καρο λεφτα ή ερασιτεχνισμος στπ μεγαλειο?κουιζ... ποιοι ειναι υπευθυνοι προγραμματισμου?

      Διαγραφή
  4. Για πες μας εσύ ρε μαγκάκο της πεντάρας, αυτή ή ομάδα πως χρηματοδοτείται τόσο καιρό. Εκτός αν τα βάζεις εσύ τα χρήματα και θιχτηκες από το σχόλιο. Άντε ρε γεμισαμε από τσιχλιμαγκες εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια τι μας νοιαζουν τα λεφτα εμας δεν μας πεφτει λογος σημασια εχει όπως ξεκινησε η διοικηση με τον καλυτερο τροπο ετσι και να κλεισει στο τελος της περιοδου ειπαμε ολοι μαζι όχι διασπασεις ολοι βαζουνε με τον τροπο τους το λιθαρακι σε αυτην την ομαδα ολοι είναι χρησιμοι κανεις δεν περισευει μην αρχισόυμε και κατηγορούμε θελουμε ηρεμια για τον στοχο που είναι φετος η παραμονή στην κατηγορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά δεν υπάρχουν ούτε 2 ούτε 3 άτομα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που λέγεται Αθανασιάδης και ένας ακόμη που λέγεται Καλτσίδης. Απο εκεί και πέρα υπήρξαν και κάποιοι υποστηρικτές της προσπάθειας. Όσο για το μπάτζετ και τις ειδικές αναλύσεις που θέλετε.. Τον Μάιο στην εκάβη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ σωστα μιλαει ο γιωργος στην εκαβη οποιος θελει να μαθει και παλι καλα που ειναι ο προεδρος με τον κυριο καλτσιδη και τρεχουν την ομαδα γιατι αλλιως το ειχαμε χαμενο και αλλοι ειπαν θα βοηθησουν αλλα μεινε στα λογια απο ειπε πολυ σωστα στον χορο ο δημαρχος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωστο ο γιωργος Υπάρχει ένας άνθρωπος που λέγεται Αθανασιάδης και ένας ακόμη που λέγεται Καλτσίδης και δαδακος ματονουν γιατι ομαδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη το 15μελες εγινε 3μελες?

      Διαγραφή
    2. μηπως ξεχνας και τον μυρωτη?

      Διαγραφή
    3. Ο μυρωτης τι βαζει? απλα μαζευει τα λεφτα που του δινει ο προεδρος και εκτελει τα χρεη της Ομαδας

      Διαγραφή
    4. Το ίδιο και ο δάδα κος απλά ειναι γενικός αρχηγός, δεν ματώνει δεν βάζει λεφτά,

      Διαγραφή
    5. Το ίδιο και ο δάδα κος απλά ειναι γενικός αρχηγός, δεν ματώνει δεν βάζει λεφτά,

      Διαγραφή
  9. Ρε μην τσίμπατε, υπάρχει ένας μαλ@%&ας που γράφει εδώ μέσα μαλ@@#ιες και τρεχετε να του απαντήσετε σοβαρά. Αφήστε τον στην μοναξιά του. Ενας άνθρωπος ξεχωρίζει ή για την εξυπνάδα του ή για την βλακεία του. Εσεις κατάταξτε τον εκεί που ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδη σε αυτην την πολη καποιοι πανε να μας πλασαρουν το ασπρο για μαυρο ας πομε μερικα πραγματα οπως εχουν.
    Ο φετινος πιερικος εχει ενα μπατζετ λιγο χαμηλοτερο απο 200.000

    Αν στα εσοδα μετρησουμε πινακιδες χορηγιες εισιτηρια λαχειοφορο αγορα χορο εισιτηρια διαρκειας φτανουμε σε ενα ποσο εξακριβωμενα κοντα στις 160.000
    Αρα για τις 40.000 ευρω εχουμε ηρωοποιησει Αθανασιαδη και Καλτσιδη.
    Τον Ντουμο που μας ανεβασε και μας σταθεροποιησε στην Β εθνικη και ξοδεψε 3-4 εκατομυρια τσεπατα και τωρα παλι βοηθησε τον βρισαμε.
    Τον αλλον τον δικηγορο τον Παπαδοπουλο που μεσα στην κριση ξοδεψε τα παντα που ειχε και χρεωθηκε με αποτελεσμα να καταστραφει ο ανθρωπος τον βρισαμε και αυτον.
    Ετσι ειναι τα πραγματα και οποιος δεν τα βλεπει ή εθελοτυφλει η λειτουργει εκ του πονηρου.


    Τον αλλον τον Παπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΤΟΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΟΔΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΠΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟ ΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΞΟΔΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΟΣ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ.
      ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ.
      ΡΕ ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΟΠΙΤΕΣ;

      Διαγραφή
  12. An o enas xodepse 3-4 kai o allos katastrafike
    Ti prepei na kanoume re kalopaido me ton Pieriko;
    Na ton thapsoume mazi me ta xreh tous;
    Kai ti tha poume se autous pou matosan tin fanella kai se autous pou ekanan ton megalo Pieriko;
    Htan mia fora kai enan kairo mia omada pou tin elegan Pierikos;
    Kane sti panta re
    Eisai poli mikros gia na thapsis ton Pieriko mazi tous
    Nekrothafti tha sou pioume to aima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ηξερα οτι οι βρυκολακες κανουν και σχολια.
    Τωρα πεσε για υπνο γιατι βαρυμαγκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτοι που παραιτηθηκαν ουτε διαρκείας δεν πηραν. Μονο ζημια κανανε. Στο καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένας πιο πάνω αναλύει τα έσοδα της ομάδας, βάζοντας μέσα από λαχειοφορο, χορό, και εισιτήρια αγωνων, φιλέ είσαι βαθιά νυχτωμενος αν πλησιάζουν τόσο τα έσοδα. Φαίνεται εμείνες σε προηγούμενη δεκαετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απο οτι βλεπω και καταλαβαινω εχουμε και νεα πουλακια που γραφουν πλεον εδω μεσα.....

    Λοιπον επειδη μαλλον ξεχναμε πολυ ευκολα...

    πρωτον η ομαδα περιση το καλοκαιρι μεχρι και την τελευταια στιγμη δεν ειχε στον ηλιο μοιρα κινδηνευε να παιξει στο τοπικο και ευτυχως εστω και την υστατη ωρα ο προηγουμενος προεδρος του ερασιτεχνη ο Πασχαλης πηγε στον δημαρχο και βρεθηκε λυση....

    οταν βρεθηκε η λυση ο στοχος που εθεσε η διοικηση ηταν ενας....σωτηρια και βασεις για μια καλη ομαδα.....

    μετα απο 8 - 9 μηνες περιπου βλεπουμε οτι ο πρωτος στοχος εχει υλοποιηθη, και μακαρι να υλοποιηθη και ο δευτερος......

    απο εκει και περα το μονο που πρεπει να μας αποσχολη απο εδω και περα ειναι η επομενη μερα της ομαδας....

    διοικηση ?? ποιος θα ειναι διοικηση..
    στοχος ομαδος??? ποιος θα ειναι ο στοχος της νεας ομαδας...
    στελεχωση .... ποιοι θα τρεξουν τη νεα ομαδα ??


    Ειναι καποια ερωτηματα που αυτα θα πρεπει να μας απασχολουν απο εδω και περα.....απο εκει και υστερα ποιος πληρωνε ποιος πληρωσε ποιος προσφερε ποιος δεν προσφερε ειναι κατι που θα το κρινη ο κοσμος και η ιστορια....

    Αλλα δεν χρειαζετε καποιοι να μπαινουν εδω μεσα και να ευλογουνε τα γενια τους μονοι τους γραφοντας καπου το ονομα τους και περιμενοντας να δουν αντιδρασεις απο τους φιλαθλους........και ειδικα καποιοι πολυ πολυ ωψιμοι πιερικοι......

    Αυτα τα λιγα για την ωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μεγάλε, τον Κοντονή τον ρώτησες για την επόμενη μέρα του Πιερικού;

      Διαγραφή
  17. Ρε τι παθαμε εδώ μέσα. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και κάποιοι κάνουν αναλύσεις καλοκαιριού. Τέλεια και παύλα ή ομάδα έχει διοίκηση που την εκλεξαμε ΟΜΟΦΩΝΑ εμείς. Αν κάποιος διαφωνεί τότε δεν ήταν στις συνελεύσεις του καλοκαιριού ή δεν είναι Πιερικος για να συμμετέχει στα τεκταινόμενα. Τώρα αν έχει κάποιος μια καλύτερη λύση για τη Διοίκηση το καλοκαίρι πάλι εμείς δημοκρατικά θα την ψηφίσουν. Αλλά μέχρι τότε πρέπει κάποιοι να το βουλωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο ρε φίλε έτσι ακριβός είναι τα πράγματα όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  19. Σωστά τα λέει πιο πάνω ο φίλος. Εμείς την εκλεξαμε τη διοικηση, άρα οποίος την κατηγορει, τότε κατηγορει εμας ολους για τις επιλογές μας. Αυτοί που διαφωνούν ας φέρουν το καλοκαίρι καλύτερο σχήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για να δούμε την αντιπολίτευση του πληκτρολογίου το καλοκαίρι στη Γ.Σ. τι έχουν να μας πουν. Φυσικά είναι "τιποταδες" και απλώς φωνάζουν χωρίς να προτείνουν κάτι ουσιαστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!