Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, κοιτάς να μην χάσεις!

Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν απόψε στο Α'ΔΑΚ οι Πιερικός και Πύρασος. Ο καθένας κέρδισαν απο έναν σημαντικό βαθμό, ο Πιερικός όμως ήταν αυτός που πέταξε τους δύο ακόμη. Μοιρασμένο το παιχνίδι στα δύο ημίχρονα.

Το ποδοσφαιρικό ρητό ''όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, κοιτάς να μην χάσεις'' ισχύει σε μεγάλο βαθμό για την ομάδα του Νίκου Ζαλίκα. 
Σε ένα παιχνίδι οπού έλλειπαν τρεις βασικότατοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, και τραυματίστηκαν άλλοι δύο κατα την διάρκεια του. Ο Πιερικός στο 1ο ημίχρονο, δεν τα κατάφερε να μπει στον αγωνιστικό χώρο όπως ήθελε, με αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή, ανήμπορος να μπει στην περιοχή και να δημιουργήσει ευκαιρία.


Ο Πύρασος όμως δεν είχε και αυτός με τη σειρά του τις ''καλές ευκαιρίες'' για γκολ, καθώς μπορούσε σε αρκετές στιγμές να εκμεταλευθεί την αδράνια του Πιερικού.

Το κατάφερε μια φορά στο 32' όταν ο Τσιούρελης, μπήκε ανενόχλητος  στην περιοχή και με ένα ''πλασεδάκι'' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φιρινίδη, ο οποίος μπορούσε αλλά δεν τα κατάφερε να μπλοκάρει.

Στο 2ο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έγιναν, η ομάδα πήρε τα πάνω της. (Κι όμως, βοήθησαν οι αναγκαστικές αλλαγές...) και έτσι μετά απο κάποιες μικρο ευκαιρίες, ο Αποστολίδης βρέθηκε σε καλό σημείο κάθετα στα όρια της περιοχής και έκανε το 1-1 με ένα σουτ βολίδα στο 62'.

Στη συνέχεια υπήρξαν δύο διαδοχικές κόκκινες για κάθε ομάδα, ο Κοτζαθανάσης για τον Πύρασο και ο Παπαδόπουλος για τον Πιερικό.

Η αγωνιστική δράση έπεσε, καθώς μαζί της έπεφταν και οι φιλοξενούμενοι για καθυστέρηση, και εκτός απο κάτι ευκαιρίες ανευ σημασίας, το σκορ 1-1, έμεινε μέχρι και το τέλος με τον Πιερικό να χάνει την ευκαιρία απο τα χέρια του.

Μεγάλη μερίδα των φιλάθλων πάντως πριν αλλά και μετά το παιχνίδι, έκρινε ότι η αρχική σύνθεση της ομάδας του Πιερικού ήταν λάθος, και επιβεβαιώθηκαν όλοι τους, όταν έγιναν οι τρεις αλλαγές.
Πάντως σίγουρα φάνηκαν οι μεγάλες απώλειες. 

Στα αρνητικά βάζουμε τον τραυματισμό του Κατσιαμήτα ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα λείψει απο τον Πιερικό για περίπου 10 ημέρες. Ενώ ο Τσιώλης τραυματίστηκε στο κεφάλι, ζαλίστηκε και βγήκε εκτός, πάντως φαίνεται ότι θα υπολογίζεται για τον επόμενο αγώνα εκτός έδρας στο Αιγίνιο. Επιστρέφουν οι Κουρούπης, Κωνσταντίνου απο τιμωρία, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί του Πέεφ που έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς του.

Στην βαθμολογία ο Πιερικός πλέον έχει 35 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση. Την άλλη εβδομάδα θα ξεκαθαριστεί (εφόσον το επιτρέψουν οι δικηγόροι) το θέμα του -6.

*Τον αγώνα παρακολουθήσατε απο το PierikosNewsLIVE

Οι συνθέσεις:

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φυρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γούτσιος (46΄Δαδάκος), Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροΐρης, Κατσιαμήτας (24΄λ.τ. Αποστολίδης), Κώτσιας, Τσιώλης (57΄λ.τ. Παναγιωτίδης), Καράμπελας, Παπαδόπουλος


Πύρασος (Στέφανος Ξηροφώτος): Χαλάτσης, Χατζητρακόσιας (63΄Γενιτσαρίδης), Κοντοβάς, Μπόρας, Μαλακασιώτης, Στεφανής, Κατής (65΄Κοτζαθανάσης), Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Μυργιώτης (78΄Καραγεώργος), Αναστασίου

9 σχόλια:

  1. Καπιους τους χαλασαμε το αποτέλεσμα σημερα ο πιτσιρικά ο γουτσιος απυρος πόλη αλα ο νικος παλει καλα καταλαβε στο ημιχρονω και τον εβγαλε εξω σήμερα πρωτη φωρα η ομαδα να είναι ετση τωρα για ακομα φωρα η ομαδα ειδα τετιο ματς ευτυχώς αποστολιδης ισοφάρισε καθαρο πέναλτυ δν μας εδοσε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα ημίχρονο με τον τραγικότέρο Πιερικό των τελευταίων ετών. Ευτυχώς οι αναγκαστικές αλλαγές άλλαξαν την εικόνα της ομάδας στο β' προς το καλύτερο. Ένα μάθημα σίγουρα προς τους παίκτες αλλά και στον προπονητή,οι επιλογές του στο αρχικό σχήμα ήταν άστοχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλέ από τη στιγμή που τα σχόλια είναι ανώνυμα, τότε ο καθένας γράφει ότι μα@#κια του έρθει στο μυαλό. Οπότε αναλογη ειναι και η αξία των γραφομενων. Οπότε μην τα παίρνεις και της μετρητοίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά πρίν μια εβδομάδα έγινε επίσημη Δημόσια Δημοσκόπηση για το θέμα αυτό και το 67% των αναγνώστών, αποφάσισαν την συνέχιση της ανωνυμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν υπάρχει επώνυμό συντάκτη, τότε τα γραφόμενα θα είναι σεβαστά γιατί θα απειχουν την άποψη του συντάκτη. Τώρα με την κάλυψη της ανωνυμίας μπορεί ο οπαδος καθε ομαδας να βγαλει την κακία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!