Προετοιμάζεται για Φαρκαδόνα ο Πιερικός!

Μετά το χθεσινό τους ρεπό οι παίκτες του Πιερικού επιστρέφουν σήμερα στην αγωνιστική δράση και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Φαρκαδόνα.
Ο Πιερικός θα παίξει στα Τρίκαλα με την Φαρκαδόνα σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν φαντάζει μιας και στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε δει πάρα πολλά αποτελέσματα, ιδιαίτερα από ομάδες που ενώ ήδη έχουν υποβιβαστεί παίζουν για το πρεστίζ τους

και φυσικά οι παίκτες θέλουν να στρέψουν πάνω τους τα βλέματα όλων για την επόμενη χρονιά.



Ο Πιερικός θα παίξει στη Φαρκαδόνα χωρίς τους τραυματίες Γεωργίου και Κατσιαμήτα αλλά και χωρίς τους τιμωρημένους Τροΐρη, Παπουτσογιαννόπουλο που θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους.

Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στις 16.00 στο γήπεδο ενώ για αύριο όλα δείχνουν ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στο γήπεδο της Μαρτίου.

Εν τω μεταξύ είναι απορίας άξιο ο ντόρος που γίνεται όλες αυτές τις μέρες και αφορούν άμεσα ή έμμεσα την ομάδα του Πιερικού που ήδη στο αγωνιστικό μέρος έχει συγκεντρώσει 41 βαθμούς και καταστρώνει τα πλάνα για το μέλλον.

Σίγουρα η ρήση "μην πυροβολείτε τον πιανίστα" πάει γάντι στην παρούσα φάση με τον Πιερικό να είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε όλους τους άλλους τομείς.
Οι παίκτες είναι όλοι τακτοποιημένοι, το κλίμα είναι πολύ καλό στα αποδυτήρια και υπάρχει μία αξιόπιστη διοίκηση που προσπαθεί και σηκώνει όλα τα βάρη με τον καλύτερο τρόπο μέχρι στιγμής, αν και οι περισσότεροι που την απαρτίζουν ήταν "άπειροι" όσο αναφορά το διοικητικό μέρος ενώ γνωρίζουν από ποδόσφαιρο γεγονός που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.

Το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική φάση, απομένουν έξι αγωνιστικές και στο τέλος θα γίνει το ταμείο.
Ο Πιερικός παίζει την Κυριακή στη Φαρκαδόνα και εν συνεχεία υποδέχεται στην Κατερίνη τον Δωτιέα Αγιάς.

Ακολουθεί το παιχνίδι στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο και την 32η αγωνιστική ο Πιερικός υποδέχεται στην Κατερίνη την ΑΕ Καραϊσκάκη.
Στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Πιερικός θα παίξει στην Φιλιππιάδα και θα κλείσει την χρονιά στην Κατερίνη με τον ήδη υποβιβασμένο Οπούντιο Μαρτίνου.

#OlybioBhma

7 σχόλια:

  1. PW RE GLYPSIMO POU RIXNEI OLA EINAI TELEIA KAI OMORFA LEEI TREIS MERES META APO OSA EIDAME
    PALI KALA YPARXEIS PIERIKOSNEWS ALLA TA SXOLIA POU KAFTIRIAZOUN UELOUN PROSOXH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασε ρε που σε νοιαζει τη γραφουν τα παιδια ειναι 24 ωρες με την ομαδα και εμεις λεμε οτι να ειναι Οσο για το μελλον να ερθει ο πρωην μεγαλομετοχος να μας πει ποτε θα κανει εκαθαριση γιατι ειπε οτι θα κανει σε 3 μηνες περασαν 9 και απ οτι βλεπω θα περασουν και αλλοι και οσο δεν κανει την εκαθαριση κανενας επενδητης δεν θα ερθει να βγαλει την ομαδα απο τον λακκο που ο ιδιος την εριξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο πράγματα δεν μπορώ να καταλάβω. Αφού η ομάδα είναι τόσο οικονομικά υγιής γιατί και με ευθύνη ποιου δεν πήρε ένα φορ της προκοπής να σου βάλει 10 γκολ και να είσαι άνετος. Αντί για αυτό καραξεφτιλίζεσαι με το Αιγίνιο, υποχρεώνεσαι στο χωριό και αν δεν πάρεις και τους 6 βαθμούς κινδυνεύεις να πέσεις στο τοπικό. Ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτό; Και που ωφείλετε; Στην άγνοια ή στο ότι θέλει να δώσει αβάντες σε κάποιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το -6 υπεύθυνο ειναι το Αιγινιο και ο Νιωπας όπου έκατσες να χάσεις για να ανεβεί κατηγορία. Ετσι τους εκδικηθηκες. Επίσης, για το -6 εχουν δικαιωθεί εδω και 2 μήνες ΟΦΗ Νικη και εσυ ακόμα περιμένεις να γίνει η εκδίκαση της προσφυγής σου. Γιατι άραγε; Θα το μάθουμε ποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δικηγόροι αποφάσισαν τη συνέχιση της αποχής έως τις 15 Απριλίου. Αρά λογικά 6 βαθμούς θα τους χάσουμε μαλών όλο αποχής εχουν η δικηγόροι η αλος στο τέλος του πρωταθλήματος θα ξέρουμε αμα του δώσουν πίσω του δικού μας βαθμούς που μας ανικουν. Η παλιά διοίκηση που είναι να κάνει την εκκαθάριση που μας ελεγαν .Σύμφωνα με διάταξη της ΕΕΑ ομάδες που σύστησαν νέα ΠΑΕ χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης της προηγούμενης ΠΑΕ, θα έχουν πρόβλημα με την αδειοδότησή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο αργούν οι -6βαθμοι(ελεω αποχής δικηγόρων) οι ομάδες που είναι στην ζώνη του υποβιβασμού θα έχουν συμφέρον να μην τους πάρουμε. Άρα η ομάδα θα πρέπει να διασφαλιστεί παίρνοντας αγωνιστικά τους βαθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!