ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ



Σας ανακοινώνουμε πως την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρα 22:00 σε ζωντανή σύνδεση το  τηλεοπτικό κανάλι Pontos TV,Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη (πρώην DION TV) στην αθλητική του ζωντανή εκπομπή έχει προσκαλέσει την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ όπου προσκεκλημένοι θα είναι ο Πρόεδρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ο Υπεύθυνος ΑκαδημιώνΠΙΕΡΙΚΟΥ, ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών καθώς και νεαροί αθλητές του συλλόγου σε μια ζωντανή παρουσίαση και συζήτηση.
                                                                       Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

5 σχόλια:

  1. Παρά πολύ καλή παρουσία όλου του τιμ στην εκπομπή. Προσωπικά την παράσταση έκλεψαν οι νεαροί παίκτες με την όλη τους παρουσία. Ευγε σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι καλυτερο από το να απαντούν οι νεαροί παικτες μας στην ερώτηση του δημοσιογράφου. Τι ομάδα από τις μεγάλες ομάδες είσαι; Ή απάντηση όλων των παιδιών πάλι Πιερικος. Κάτι αλλάζει στις ακαδημίες του Πιερικου. Φαίνεται υπάρχει ευειωνο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τα λεγόμενα του προέδρου: Από τη στιγμή που δεν προχωράει από τους πρωην μεγαλομοτοχους η εκκαθαριση, θα την αναλάβει ο ερασιτέχνης. Θέλουμε είπε κι άλλους επενδυτές για να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δόθηκαν πολλές απαντήσεις στην αποψινή συνέντευξη σε θέματα που έως τώρα δεν γνωρίζαμε την άποψη της διοικησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο γινεται αξια δουλεια στον ΠΙΕΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!