Έπιασε δουλειά ο Ζαλίκας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώτη του προπόνηση (για δεύτερη φορά φέτος) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας ο Νίκος Ζαλίκας, μετά και την συμφωνία του με τον πρόεδρο του Πιερικού, Παναγιώτη Αθανασιάδη.

Ξέρει καλά την ομάδα, άλλωστε αυτός ήταν ένας απο τους βασικούς λόγους που επέστρεψε, ξέρει με ποιους έχει να κάνει, και το τι υλικό έχει να αντιμετωπίσει. Πλέον ο στόχος είναι πιο απαιτητικός απο την τελευταία φορά που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας, οπού βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης του -6 για να ξέρει ακριβώς που βρίσκεται. Όπως και να έχει όμως, ο μοναδικός στόχος αυτή τη στιγμή είναι η νίκη απέναντι στην Πύδνα Κίτρους, και για την επίτευξη της δουλεύουν σύσσωμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού μαζί πλέον και με τις οδηγίες του νέου τους προπονητή.
Σήμερα η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα, διπλό, και τακτική αγώνα.

Ακολουθεί αποκλειστικό φωτορεπορτάζ και βίντεο με τον Άκη Γεωργίου να να υποδέχεται τον Νίκο Ζαλίκα πίσω στην ομάδα:




















7 σχόλια:

  1. Ζαλικα θέλουμε νίκη την Κυριακή για να βουλωσουν πολλά στόματα "ένθεν και ενθεν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέμπτη-Παρασκευή δεν είπαν οτι θα βγαινε η απόφαση για τον Πιερικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του ευχόμε καλή πορεία και επιτυχίες .απο τωρα στο κοουτς και η ομαδα να μινουμε Γ εθνικη ειναι αδικια να πεσουμε τοπικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα, ο κάθε προπονητής βάζει την δική του σφραγίδα, εύχομαι εκ νέου στον Νίκο στους παίκτες και τον Πιερικό καλή επιτυχία.
    Το υλικό υπάρχει η διάθεση υπάρχει η διοίκηση είναι παρούσα κι αυτοί που αγαπούν και στηρίζουν τον Πιερικό είναι παρόντες!! Μένει τώρα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή και να δείξε έμπρακτα την αγάπη του, με την παρουσία του στο γήπεδο , στηρίζοντας τον Πιερικό ηθικά και οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!