Ισοπαλία σε... "Ζούγκλα" ο Πιερικός!

Ένα βαθμό κατάφερε να πάρει απο την Νεοκαισάρεια ο Πιερικός(1-1). 
Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, κακή διαιτησία, και αηδιαστική συμπεριφορά των γηπεδούχων προς την ιστορικότερη ομάδα της Πιερίας. 

Απο την άλλη, υπήρξε στον αγωνιστικό χώρο ένας Πιερικός χωρίς το ανάλογο πάθος και την εξυπνάδα που χρειαζόταν για αυτό το παιχνίδι οπού τα όσα έγιναν, ήταν πάνω-κάτω αναμενόμενα. 

Το 1-0 έκανε ο Ηλίας Μανίκας στο 28' (που δεν το πανηγύρισε) και το 1-1 στο 86' ο Κουρούπης με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Οι "Μελανόλευκοι" φωνάζουν για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 1ο ημίχρονο. 
Ενώ λίγο πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου έχασε και τεράστια ευκαιρία με τον Τσιώλη να στοχεύει στο δοκάρι σε κενή εστία απο τα πλάγια.

*Στην είσοδο του γηπέδου οι έφοροι των γηπεδούχων απαγόρευσαν την είσοδο εαν δεν πληρώσουν εισιτήριο των 10 Ευρώ(!) σε γυναίκες, παιδιά, οδηγό αποστολής και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ (και πρωην Αχιλλέα) τον Κατσιαμήτα.

*Με αυτήν την ισοπαλία ο Πιερικός πηγαίνει στην 7η θέση με 35β. 
Με την Πύδνα Κίτρους θα αγωνιστεί στην επόμενη αγωνιστική εντός έδρας.

*Στις κερκίδες βρέθηκαν 100 φίλαθλοι του Πιερικού 

Πιερικός: Φιρινίδης, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Παπουτσογιαννόπουλος, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Πέεφ, Τσιώλης, Καράμπελας, Παναγιωτίδης.

Περισσότερα σε λίγο

36 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο καημενούλης ο Γκαβριδης ηθελε τοσο πολυ να μας κερδισει σημερα
    Κριμα κριμα
    Καλα αυτος ο παρατηρητης που βαλανε τι κλοουν ηταν ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας μεταφέρω συνομιλία ηλικιωμένου φιλάθλου Πιερικού με τον παππά της Νεοκαισάρειας
    -Καλά γιατί ζητάτε απο τα γυναικόπαιδα 10ευρα;
    -Άμα δεν σαρέσει να σηκωθείς να φύγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αμεσα να τοποθετηθεί η ομαδα της νεοκαισαρειας για την απρεπη συμπεριφορά του παπα-ταμια της ομαδας της νεοκαισαρειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ομαδα πεφτει και εμεις βρηκαμε να ασχολουμαστε με τον παππα την παππαδια και τον καντηλαναφτη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στο pierikosnews που είναι το μόνο μέσο που βγήκε και είπε τι έγινε πραγματικά όλοι οι άλλοι κο-κο-κο εε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ρε είμαστε καλά,πέφτει η ομάδα και εμείς ασχολούμαστε με τον παπά και με τα 10 ευρώ το εισητηριο πάτε καλά?πιερικος είμαι αλλά ούτε ζούγκλα είδα ούτε τιποτα αφού μόνο εμείς είμασταν εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ομάδα αν δεν δικαιωθεί με τους -6 είναι πεσμένη. Ακόμα και αν δικαιωθεί βάσει προγράμματος είναι πολύ δύσκολη. Επίσης δεν κατάφερε δυο φορές να κερδίσει την πιο αδύναμη ομάδα της Πιερίας. Κατά τα άλλα ασχολούμαστε με τον παπά από την Καισάρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ζούγκλα προφανώς και πάει για τις πρωτοφανείς καταστάσεις που βίωσαν οι οπαδοί του Πιερικού και μόλις μπήκαν στο γήπεδο, και κατα τη διάρκεια του αγώνα. Για εμάς δεν ήταν μόνο ο Παπάς, αλλά τέλος πάντων. Πρέπει να καταλάβει ο κάθε συντοπίτης που πήρε ένα χωριό και το ανέβασε στη Γ' Εθνική ότι ο Πιερικός είναι και θα είναι η μοναδική αυθεντική και Ιστορικότερη ομάδα της Πιερίας, ο σεβασμός δεν ειπώθηκε απο καμία ομάδα μέχρι στιγμής.

    ΓΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πιερικός που και αυτός έχει ανάγκη απο χρήματα τη συγκεκριμένη φάση του. Γιατί έχει το εισιτήριο 5 ευρώ σε κάθε αγώνα; Ο Πιερικός σταμάτησε ποτέ παίκτη της άλλης ομάδας με τσαμπουκά στην είσοδο για να κόψει εισιτήριο; Άφησε μήπως τις γυναίκες και τα παιδιά των ποδοσφαιριστών; τους νεαρούς οπαδούς με τα τύμπανα;

      Αυτό είναι ζούγκλα κύριοι..

      Διαγραφή
  14. Peite kapoiios ton Kaberidi na iremisei re paidia ta vale me ton mikro ton panagiotidi kai opoion evriske mprosta toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. NA XAIRONTAI THN OMADA TOYS KAI TOYS PODOSFAIRISTES TOYS ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΠΑΙΞΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΟΠΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ μεγαλε αν δουλευεις σε μια δουλεια οταν φυγεις και πας σε αλλη που ισως ειναι και ανταγωνιστρια για να τιμησεις το ψωμι που εφαγες στην προηγουμενη να μην αποδιδεις στην καινουργια σου!!!!

      Διαγραφή
  16. Μπράβο μεγάλε πέστα έτσι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έτσι είναι ας περνάν την μπάλα αυτοί που φάγανε ψωμί από τον πιερικο και να την βάζαν μόνοι τους μιας και στην συμφωνία που είχαν κάνει τότε ήταν όταν βρίσκουν αντίπαλο τον πιερικο να κάθονται να χάνουν ρε βάλτε γουτσιο δάδακο μέσα να δείτε πως λύνεται το επιθετικό προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να βάλουμε τα πραγματα σε μια σειρά. Όσο αφορά τον αγώνα φυσικά και πρέπει να ειπωθούν αυτά που συνέβησαν. Ο πάπας είναι για την εκκλησία και όχι να διαπληκτίζεται με οπαδούς αντιπάλων ομάδων. Πρέπει να καταγγελθεί ή στάση στον ανώτερο του.Από και πέρα πρέπει να καταλάβουμε και μεις πως οι αντίπαλοι οποίοι κι αν είναι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Για να είμαστε δικαιοι πρέπει να πούμε και τα δικά μας. Όταν παίζουμε από την αρχή χωρίς σέντερ φορ (μεγάλο το λάθος του καλοκαιριού) και από πάνω στερείται τον Γεωργίου, τότε επιθετικά είμαστε επισήμως ανεπαρκείς. Αυτά μπορούν να λυθούν εν μέρη από το περισιο πάθος των υπόλοιπων κάτι που λείπει στα τελευταια παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επειδή κάνουν κάποιοι κριτική και σε παίκτες που παίξαν στον Πιερικό (λες και έπρεπε να κάτσουν να χάσουν επειδή πέρασαν από τον Πιερικό) μια ερώτηση: τον Μανίκα γιατί δεν τον πήρανε φέτος που ήθελε να μεινει; Τους έπεφτε λίγος σε αυτόν τον Πιερικό; Για να μην τρελαθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μπραβο στη διοικηση μας που πληρωνει την ομαδα καθε αρχη του μηνα ΑΛΛΑ οταν τον χειμωνα ειχες τοσες επιλογες φορ και δεν τους πηρες τοτε αυτο σε κανει αδυναμη στο στρατηγικο μεταγραφικο κομματι. Νομιζω πως η διοικηση αυτη δεν εχει ιδεα απο μεταγραφικα και συννενοησεις. Ας βαλουν εναν ποδοσφαιρανθρωπο με εμπειρια. Ο Παπαδοπουλος ειχε δυο πεντακοσαρικα στη τσεπη και εφερνε Μαρκοβιτς Σιλβα και Σταματη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά κάνει ή Διοίκηση και πληρώνει. Εξάλλου αυτό δε λέγαμε περισυ πως χάθηκε ή αξιοπιστία στην ομάδα; Εδώ ο Μάριος πληρώθηκε τα δεδουλευμενα και μετά έφυγε. Ενώ ο Κατσιαμητα πλήρωσε στην Καισαρεια για να φύγει. Αυτή είναι ή διάφορα με περισυ. Από την άλλη δεν μερίμνησε να έχουμε ένα σέντερ φορ, ενώ το Αιγίνιο έχει τρεις. Αυτό είναι λάθος προγραμματισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η διοικηση αυτη ειναι απο οικονομικης μεριας η καλυτερη που εχουμε στην μετα ντουμου περιοδο και την πρωτη χρονια παπαδοπουλου αλλα στα μεταγραφικα εγιναν πολλα λαθη αλλα αυτα θα τα πουμε μετα το τελος της χρονιας προεχη πρωτα να σωθει η ομαδα και μετα ολα τα αλλα. Εχουμε μπροστα δυσκολα παιχνιδια και η ομαδα θελει ηρεμια και καλη ψυχολογια γιατι χωρις αυτα τα 2 ειμαστε χαμενοι ασχετα αν παρουμε τους βαθμους για αυτο στο τεχνικο να φροντισει να χαλαρωση τους παιχτες και οχι να φωναζει οπως χτες που μαλωνανε προπονητης και τερματοφυλακς την ωρα του αγωνα αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΕ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΩΣΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άλλη μία ομάδα του νομού μας που αντίπαλη της ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΣ μας έβγαλε , όσο πάθος δεν έχει βγάλει ποτέ. Για αυτές τις νεόπλουτες ,ομάδες φωτοβολίδες , των 30 εισιτηρίων , ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ φαντάζει ΡΕΑΛ Μαδρίτης και το πάθος τους να τον κερδίσουν ξεπερνάει τα όρια του ευ αγωνίζεσθε .Η τοπική ομάδα έκανε χρήση των τιμωρημένων της παικτών με την Ακαδημία Πλαταμώνα ΑΦΜ ή Αιγινιακό και έβγαλε το κόμπλεξ της στο ΠΙΕΡΙΚΟ , το βρυσίδι έπεφτε σύνεφο . Ας είναι , κοιτάμε μπροστά , στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας και συνεχίζουμε, ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ είσαι... οι άλλοι απλά είναι σωματεία που κάποτε θα ξαναγυρίσουν στην Α ΕΠΣΠ. only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ,ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΙΕΡΙΚΟΣ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΜΑΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ.ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΠΛΑΥ ΟΦ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία δεν θέλουμε γενιτσάρους, εσύ δεν είσαι Πιερικος και ούτε ήσουν πότε.Η άποψη σου δεν μας ενδιαφέρει καθόλου.

      Διαγραφή
  26. Να τον και εναν Πιερικό αλά καρτ. Διαβάστε τι λέει ; Είμαστε Πιερικος αλλά ή ομαδουλα μου μετερχεται τα πάντα προκειμένου να βγάλω το κόμπλεξ μου. Πες μας ποια ομάδα υποστηρίζει για να έχεις την ανάλογη απάντηση. Αλλά σε κόβω από αυτούς που λένε ας πάει άλατος ο Πιερικος. Βάζεις στο στόμα σου τη Διοίκηση ΟΤΑ οι περισσότερες ομάδες χρωστάνε σε παίκτες και τους διώχνουν χωρίς πληρωμή. Τώρα για τον Δαδακο που αναφέρεται, είσαι πολύ εμπαθής. Οταν παίζουμε ολόκληρη τη χρόνια χωρίς σέντερ φορ και το παιδί μπαίνει αλλαγη στο 80 φευγα απλώς ξεφτιλιζεσαι.Όλοι οι παίκτες πήραν θέση βασικού εκτός από αυτό το παιδί. Θέλεις δε θέλεις ο Πιερικος είναι ή κορυφαία ομάδα του νομού. Όσο για την ομαδουλα της βόρειας Πιερίας ή ημερομηνία λήξης πλησιάζει μιας και δεν πρόκειται να βγει φέτος. Εξάλλου κάτι ακούστηκε για φορολογικούς ελέγχους από Γερμανία μεριά. Αλλά πες μας ποια ομάδα υποστηρίζει ή είναι μόνο αντιπιερικος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλα τη κομπλεξ ειναι αυτο με τον δαδακο το παιδι χωρις να ζηταει τιποτα μπαινει μονο οταν ο προπονητης κρινει σωστο ουτε απετησε ποτε απο τον προπονητη να τον βαλει με το ετσι θελω οσο για τον μπαμπα δαδακο αν δεν ηταν και αυτος μπορει να μην ειχαμε καπιους παιχτες που εχουμε απο τον ιανουαριο και μετα πρωτα να ρετατε και μετα να γραφετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ποιανού τσουτσέκι είσαι εσυ τώρα; του Νιώπα για του Γαβρίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό που με στεναχωρεί με την κρητική ορισμένων τάχα μου πιερικοι να κατηγορούν συνέχεια τον πιερικό και να δικαιολογούν όλους τους αντιπάλους του πιερικού είτε είναι παίχτες είτε προπονητές είτε διοικήσεις. Το σίγουρο είναι ότι υποστηρίζουν άλλη ομάδα και δεν τους πονάει η ομάδα του τόπου τους, απο κροκοδείλια δάκρυα χορτάσαμε.Κατηγόρησε κανείς τον Τασήδι τον Μανίκα που παίζουν αντίπαλοι τα παιδιά είναι κύριοι. Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο για τον ίτσιο τον αλήτη ούτε και για τον γιατσιτσόγλου που πανηγύριζε προκλητικά το πέμπτο γκόλ με το Αιγίνιο. Ασχοληθείτε με τις σιχαμερές τις ομάδες σας και αφήστε τον πιερικό να βρει το δρόμο του γενίτσαροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ουστ από δω αντιπιερικε μας κανεις και υποδείξεις ποιον θα έχουμε διοίκηση και ποιον θα βάλει μέσα ο προπονητής. Ασχολεισου φιλαράκια με το χωριό σου και ΑΣΕ τις υποδείξεις. Μυαλοπωλες έχουμε πολλούς δεν χρειαζόμαστε άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εσύ ο αντιπιερικος να ξέρεις πως αυτήν τη Διοίκηση την εκλεξαμε εμείς. Όταν την κατηγορεις είναι σαν να βριζεις εμας. Ποσο βλακας μπορεί να είναι κάποιος,να τον ανεχομαστε. Να μας βρίζουν αλλά νσυγχρονως να θέλουν κάποιοι και το καλό του Πιερικου. Φιλέ ασχολησούν με την ομαδουλα σου ασε τον Πιερικό να βρει το δρόμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα χωρια παραμένουν χωρια τι να καμουμε χωρια είναι και θα είναι ας ασχολούνται με τα χωρια τους ολοι τα βαλατε με τον πιερικο κριμα που είστε από την πιερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ,ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΚΤΛ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΜΑΛΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΙΝ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΗΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!