ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!


  • Απομακρύνεται του Μπίλη!
Σύμφωνα με νεότερα απο πλευράς της διοίκησης μαθαίνουμε ότι η περίπτωση του Λεωνίδα Μπίλη δεν θα προχωρήσει, καθώς βλέπουμε όλοι ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για αυτήν την ενδεχόμενη επιλογή απο τον κόσμο της ομάδας, επίσης σημαντικός παράγοντας έπαιξε και ότι απομακρύνθηκε και απο τις δύο ομάδες οπού υπηρέτησε φέτος, σε Νίκη Βόλου και Καλαμάτα αντίστοιχα.



  • Σκέψεις να προχωρήσει στον αγώνα με την Πύδνα, ή και έως το τέλος του πρωταθλήματος με τον γυμναστή Γιάννη Χατζηπουργάνη κάνει ο πρόεδρος του Πιερικού Παναγιώτης Αθανασιάδης.
  • Πάντως η διοίκηση της ομάδας του Πιερικού, έχει επαφές και συνομιλεί με δύο ενδεχόμενες περιπτώσεις προπονητών (και δεν είναι μέσα σε αυτές ο Μπίλης)... Τα επόμενα 24ωρα πάντως θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την απόφαση αυτή, για το εάν και ποιος θα αναλάβει τα κλειδιά της ομάδας.

Το PierikosNews είναι μέσα στις εξελίξεις, και ότι νεότερο υπάρχει στο θέμα του προπονητή κ.α θα τα μάθετε πρώτοι απο εδώ..

WWW.PIERIKOSNEWS.BLOGSPOT.COM





5 σχόλια:

  1. Πάλι καλά που κράξαμε λίγο εδώ μέσα και την πήραν γραμμή στη διοίκηση να μη φέρουν το βίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω πως ο νεος προπονητης εάν προκυψει θα είναι αποδεκτος από ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ Κ 17 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα ΝΕΟ προπονητή ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΟΣ προπονητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!