ΣΧΟΛΙΟ (Π)NEWS: «ΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ»!

Παρακολουθούμε με έντονη προσήλωση και υπομονή, τις εξελίξεις, τα όσα διαδραματίζονται και διαδραματίστηκαν χθες και όχι μόνο, αλλά επίσης και τα σχόλια, τις απόψεις, και το ξέσπασμα του φίλαθλου κοινού της πόλης μας, του Πιερικού...

Έκτακτο σχόλιο του PierikosNews λοιπόν... και σήμερα θα κάνουμε μάθημα ιστορίας.

Είναι αναγκαίο νομίζω να είναι ενημερωμένοι, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές και το τιμ της ομάδος μας, αλλα και η διοίκηση και όσοι είναι γύρω απο αυτήν.

Να τονίσουμε εδώ, ότι δεν θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό κομμάτι της ομάδας μας. Απλά θα ξεκινήσουμε έτσι όπως ξεκίνησε και το άρθρο. «ΒΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ»! Και όταν λέω όλων μας, αναφέρομαι στους 300-400 φιλάθλους που παρέμειναν σταθεροί και πονεμένοι δίπλα στην ομάδα μας. 
Μπορεί να ακούγεται σαν οπαδική ανακοίνωση αυτό, αλλά σκεφτήκαμε αφού δεν παίρνει μέρος κανένας επίσημα (κο κο κο), θα πάρουμε εμείς για αυτούς. 

Πολλοί θα συμφωνήσουν, πολλοί θα διαφωνήσουν, αυτά έχει η ζωή άλλωστε.


1ον Ο Αιγινιακός είναι μια ομάδα που καλώς-κακώς, έκανε ισχυρή εμφάνιση στα ξαφνικά τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο. 
Ποιος ήταν όμως ο στόχος αυτής της ομάδας;
Να θυμίσουμε μια δήλωση ενός ανθρώπους της;; ..
 «Δεν με νοιάζει που θα τερματίσω, αρκεί να είμαι έστω έναν πόντο πάνω απο τον Πιερικό». 

Συμπέρασμα; Ο στόχος της ομάδας αυτής ήταν πολύ απλά να κερδίζει όπου βρίσκει τον Πιερικό, και να τερματίζει απο πάνω του, με όποιο κόστος.

Δεν θα αναφερθούμε ότι στο γνωστό 1-5 του 2014, δύο πρώην ποδοσφαιριστές μας, που φορούσαν σε εκείνον τον αγώνα την φανέλα του Αιγινιακού, σκόραραν, και έκρυψαν το πρόσωπο τους προς την κερκίδα του Πιερικού με την υπονόηση ότι ''Δεν σας βλέπουμε''!

Θα πάμε σε κάτι πιο πρόσφατο, που πιθανώς γνωρίζανε κάποιοι χθες πριν τον αγώνα. 
Πέρσι τον Μάιο, ο Πιερικός ήταν έτοιμος να αγωνιστεί με τον Αιγινιακό για τα ''Πλέι αουτ''.
Τότε γνωρίζαμε ότι εκείνη ΠΑΕ σαν διοίκηση ήταν σφιγμένη και στημένη στον τοίχο απο οικονομικής πλευράς. Έτσι, έπρεπε πριν κάθε αγώνα, να πληρώνει ένα ποσό σε κάθε ποδοσφαιριστή οπού δικαιούταν χρήματα έπειτα απο προσφυγή που έκανε, ώστε να βάλει υπογραφή για να αγωνίζεται η ομάδα. Έτσι και γινόταν, μέχρι όμως εκείνη την ημέρα οπού λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα απέναντι στον Αιγινιακό, ο ποδοσφαιριστής Δ.Ίτσιος (του Αιγινιακού) δεν έλαβε στην ώρα του, τα χίλια ευρώ οπού διεκδικούσε. Ο ίδιος λοιπόν και χωρίς καμία σκέψη, κρέμασε την ομάδα της πόλης του για ένα διάστημα περίπου 40 λεπτών. 
Απο εκείνη την ημέρα λοιπόν, ο Πιερικός βρέθηκε και κατέληξε στην Γ'Εθνική κατηγορία. 
Και όχι, δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που ο Πιερικός έπεσε, ήταν απλά η αφορμή. Το αλάτι στην πληγή του Πιερικάνθρώπου.

Αυτούς φίλοι μου, βοηθήσαμε στο έργο τους...

Υ.Γ Να θυμίσω κάπου εδώ την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της περσινής ομάδας του Πιερικού; ''Η υπέρ-ομάδα του Κ.Νιώπα, δεν θα μας αντιμετωπίσει στο γήπεδο, οι φόβοι τους δεν θα γίνουν πραγματικότητα''. Αυτά λέγανε οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΤΟΤΕ, ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΜΑΧΗ!

Πάμε στο χθές τώρα....
 Περίπου 60 φίλαθλοι του Πιερικού, βρέθηκαν στις κερκίδες του Αιγινίου, κόψανε εισιτήριο, με την ελπίδα ότι θα δούνε έναν Πιερικό που παλεύει να σωθεί, να πάρει έστω τον βαθμό... να μάχεται! Τι είδαν;; Είδαν έναν Πιερικό που δεν κατάφερε να περάσει το ημικύκλιο, έναν Πιερικό που γυρνούσε την μπάλα συνεχώς πίσω, χωρίς να πιέζεται, χωρίς να ενοχλεί τον επιθετικό που σκόραρε.. έναν Πιερικό άτσαλο και ''παράξενο''.

Όχι, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι κάποτε, παίξαμε σημαντικό ρόλο στο να ανέβει αυτή η ομάδα στη Β'Εθνική. Δεν θα το αντέξει ο φίλαθλος του Πιερικού, θα τα έχει δει όλα πια...

Σεβασμός λοιπόν, και σε αυτούς που στο ημίχρονο έφυγαν, και σε αυτούς που αγαπάνε πραγματικά την ομάδα και για αυτό τσατίζονται, βγάζουν χολές, κάνουν παράπονα, κατεβάζουν πανιά, κατηγορούν, και σας φωνάζουν να ''παίξετε μπάλα''.

Είναι δικαιολογημένοι.. Είναι ταλαιπωρημένοι... θέλουν να δούνε επιτέλους έναν πραγματικό ΠΙΕΡΙΚΟ. Και όχι το κάθε τσιφλίκι νεοπαράγοντα.

Ελπίζουμε μετά απο αυτό το άρθρο, κάποιοι να μετάνιωσαν για όσα συνέβησαν εχθές στην κωμόπολη του νομού.

Υ.Γ Ακόμα δεν θα αναφερθούμε στην διοίκηση, διότι και εκεί υπάρχει μια συμφόρηση τελευταία με το θέμα άλλως φεύγει άλλως μένει. Άλλως κατηγορεί τον έναν, ο άλλος τον άλλον και δεν συμμαζεύεται... Και δεν ξέρουμε και κατά πόσο ευθύνεται για τα χθεσινά συμβάντα η συγκεκριμένη... Περιμένουμε και απο εκεί λοιπόν μια τοποθέτηση...

Υ.Γ2 Όσον αφορά το τεχνικό τιμ, που χθες δεν σηκώθηκε απο το πάγκο ούτε για να ''ξεπιαστεί''... αυτό θα το κρίνουν οι 60 φίλαθλοι, ( που ήδη το κάνουν ).

Φιλικά και με έντονη αγάπη προς τον σύλλογο μας, εκ μέρους όλων... 

PierikosNews Blog
_______________

19 σχόλια:

  1. Από χθες ήθελα να σχολιάσω αλλά δεν έβρισκα λέξεις και λόγια. Ήθελα να γράψω μια με θυμό,μια με πικρία,μια με δικαιολογία, δυστηχως κύριοι αποτύχαμε όλοι,περισυ λέγαμε ρόδα είναι και γυρίζει ,η ρόδα γύρισε και φτάσανε στην ανάγκη μας.και αντί να προσπαθήσουμε να ανταποδωσουμε τους σπρώξαμε κιόλας. Το άρθρο σας τα λέει όλα.μην μας υποτιμάτε άλλο δυστηχως με το συναίσθημα δεν πάμε πουθενά.δεν ξαναπατάω στο γήπεδο και το παιδί μου θα το μεγαλώσω μακρυά από αυτό που μεγάλωσα εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANAFEROME STHN OMADA MAS APO ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΟΔΟΣΦΕΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια σταματήστε δεν θα κανουμε εμφυλιο η ομαδα εχει ακομα αγωνες αφήστε τα παιδια να παιξουν μας εχει φαει η κρινια ετσι κι αλιως το Αιγινιο δεν θα ανεβει κι ας μας κερδισε παιζει μεσα στο Καραϊσκάκη αυτό θα τσουζει περισοτερο να φτασεις στην πηγη και νερο να μη πιεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι το αρθο του PIERKOSNEWS τα λέει όλα και μάλιστα πολύ άπλα!!! Αυτό που περιμένω πλέον σαν ένας απλός φίλαθλος του Πιερικου είναι τα εξής .Πρώτον να σταματήσει ο τερματζης να γράφει στο blog πιστεύοντας ότι ήμαστε ηλιθιοι, και δευτερον η διοίκηση να βγει και να απάντηση υπεύθυνα και ειλικρινά για τα παρακάτω. Ποιοι συνεχίζουν να είναι στην διοίκηση ,ποια είναι και από που τα έσοδα και τα έξοδα του συλλόγου ,τι γίνεται με την εκαθάριση ,υπάρχει και ποιος είναι ο διοικητικος και αγωνιστικός σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, και τέλος να ανακοινωθεί επίσημα μετά από ερώτημα προς την ΕΠΟ πότε θα δικαστεί η υπόθεση των -6 βαθμών (επίσημη απάντηση από ΕΠΟ) . Ήρθε η ώρα των ευθυνών για όλους όσους προσπάθησαν στις πλάτες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να κερδίσουν λίγους ψήφους. Αν δεν απαντησεται κύριοι (κάτι που είστε υποχρεωμένοι να κανεται στην Γενικη Συνελευση θέλοντας και μη ) τότε το λιγότερο που είστε θα είναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ. Υ.Γ 1 το παιχνίδι με την Φαρκαδονα δεν θα ειναι τόσο εύκολο όσο σας υποσχέθηκε ο ΤΡΕΛΟΣ του χωριου. Υ.Γ2 Δεν πιστεύω τώρα που βάλατε το δάκτυλο στο μέλι να γλυκαθήκατε τόσο πολύ που να περιμενεται τον ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ? γιαυτό λοιπόν ανακοινώστε τώρα ποια τα έσοδα και έξοδα του συλλόγου για μπορεσεται να περισώσεται κάτι από την αξιοπρέπεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδω ρε φιλε λεμε τον πονο μας και εσυ μας λες οτι δεν θα ανεβει το αιγινιο τη με νοιαζει γιναμε το δεκανικι τους και μας ξεφτυλισαν με 3-0 ημιχρονο φτανει αυτο .Ο παγκος οτι κοιματε ειναι γνωστο και για αυτο τον πηραν για υπνο να μην καταλαβαινει τη γινετε γυρω του.Οσο για τον προεδρο καλητερα να διωξει κατι ατομα που τον λενε να κανει το ενα λαθος μετα το αλλο γιατι ο προεδρος δεν ξερει απο το ποδοσφαιρο τοσα οσο να κανει τετοια στησηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς διοικηση Αιγινιακου
    Το μισος και η οργη μας που τρεφαμε για σας δεν μειωθηκε αλλα πολλαπλασιαστηκε και αν νομιζετε οτι επειδη βρηκατε μερικους Τσολακογλου και συνδιαλλαγηκατε οτι ολα τωρα μελι γαλα κανετε λαθος.Ευστοχο 100/100 το σχολιο απο το pierikosnews. Με λιγα λογια αποτυπωσε την πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο εξαρτάται από μας δεν θα βοηθήσουμε το χωριό να ανέβει. Το αγαπάμε τόσο πολύ το Αιγίνιο που το θέλουμε και του χρόνου μαζί μας. Από κει και πέρα η Διοίκηση θα πρέπει να βγει με ανακοίνωση να εξηγήσει τι έγινε στο Αιγίνιο και αν πρέπει να πάρει "κεφάλια" Αυτή ή εμφάνιση δεν "χωνεύεται" εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρε ΠΙΕΡΙΚΕ πόσο έχεις μικρύνει! Η κατρακύλα σου τελειωμό δεν έχει! Ο ανώνυμος 5:47 έχει δίκιο σε όλα. Ποια είναι η προοπτική της ομάδας; Γιατί τόσες αλλαγές σε προπονητή; Υπάρχει κάποιος που ασχολείται με την ομάδα; Ή έχει αφεθεί στο έλεος του κάθε χωριού; Να το ξέρετε, ότι αν συνεχιστεί έτσι για μερικά χρόνια, 2-3 δεν χρειάζονται παραπάνω, αυτήν η ανυποληψία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, τότε το όνομα της ομάδας μας θα σβήσει. Κι αυτό θα είναι έγκλημα ασυγχώρητο. Οι ευθύνες θα αποδοθούν σε όλους: Διοικήσεις, προπονητές, παίκτες, δημοσιογράφοι, φίλαθλοι. Τον ΠΙΕΡΙΚΟ και τα μάτια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδια ακομα και καποιος που δεν ξερει μπαλα χθες καταλαβε οτι το παιχνιδι ηταν .......χαχαχα δεν το γραφω θα μας κανουν μηνυση ο εντιμος και αφθαρτος χαχαχα ξερετε ποιος αυτος δεν εχει χασει αγωνα χαχαχα Αντε βρε πουθεναδες που ειδατε πορτα και μπηκατε ασελγειτε ρε στην ιστορια της ομαδας ντροπης σας απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο αν εχετε τσιπα σωστε την ομαδα και εξαφανιστειτε.Γιαυτο κανενας σοβαρος επιχειρηματιας δεν ασχολειτε μια ο χαδοδικης μια ο ψαρας τι αλλο θα δουν τα ματια μας.Τουλαχιστον ο χοντρος δεν θα καθοταν στον Νιωπα αλλα προς θεου μην αναπολουμε τον καταστροφεα.ΥΓ.Γιατι βγηκε ο Τροιρης μηπως γυριζε το ματς χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνέντευξη τύπου έκαναν μετα το ματς; Για βάλτε λιγο να δω Ζαλίκα να γελάσει λιγο το χειλάκι μου με τον "έντιμο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γνωρίζετε αν την Πέμπτη θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει ενημέρωση, την προηγούμενη εβδομάδα δεν έγινε

      Διαγραφή
  13. Άν περάσει το νομοσχέδιο των ομάδων που πέφτουν κατηγορία, θα χρωστάμε εφ΄όρου ζωής πάνω απο 2.000.000 ευρώ.
    Ο μεγαλύτερος ψεύτης και πιο άσχετος ποδοσφαιρικά-διοικητικά πρόεδρος που πέρασε τα τελευταία χρόνια απο την ομάδα έχοντας πολλούς απο τους σημερινούς βρυκόλακες-ποντικούς σα δεκανίκια του, έχει βάλει την ΠΑΕ σε πολύ μεγάλη δοκιμασία και δε θα μπορούμε με τίποτα να γυρίσουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες αν δεν γίνει πρωτίστως η εκκαθάριση που αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι του συλλόγου αυτή την εποχή.
    Καλώς ή κακώς η χρονιά τελειώνει με την ομάδα να παραμένει εύκολα ή δύσκολα στη Γ΄εθνική. Και σίγουρα άν είναι δυνατόν να μπορούμε να πανηγυρίσουμε μια τέτοια εξέλιξη όταν έχουμε ζήσει τόσο μεγάλα πράγματα με την ομάδα.
    Πώς να ζητήσουμε του χρόνου να ξαναγίνει ο Πιερικός ο σύλλογος που θα αντιπροσωπεύσει όλους τους απανταχού Πιερείς, όταν ο άνθρωπος που θα θέλει να κάνει μεγάλη ξανά την ομάδα και ουσιαστικά, όχι μόνο ιστορικά, έχει να πληρώσει παίκτες, προπονητές,εφορία, ΙΚΑ,ξενοδοχεία, προπονητήρια, φαγητά,λεωφορεία, αθλητικό υλικό, γιατρούς, φροντιστές και ότι άλλο προκύψει τη στιγμή που κάποιοι θα μυριστούν χρήμα και θα διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους?????
    Μέχρι να γίνει εκκαθάριση στην προηγούμενη-τελευταία ΠΑΕ, όλα αυτά τα χρέη βαδίζουν παράλληλα με το ΑΦΜ του συλλόγου και ενεργοποιούνται όταν η ομάδα ανέβει κατηγορία.
    ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό καθόμαστε να χάσουμε από τον Αιγινιακό, γιατί δεν έγινε η εκκαθάριση. Ας βγει να μας το πει και αυτό ο ψαράς να χαζέψουμε εντελώς. Σα δε ντρέπεστε λέω εγώ.

      Διαγραφή
    2. Στο Αιγίνιο χάσαμε γιατί το Κίτρος μας έδωσε τους τρεις βαθμούς
      Είναι φανερό ότι υπήρξε συμφωνία
      Ο Πιερικός εξαγόρασε την ηρεμία του αλλά έχασε την τιμή του την οποία βεβαία δεν είχε γιατί είναι χαμένη εδώ και χρόνια

      Διαγραφή
  14. Εσύ φίλε που αποκαλείς υποτιμητικά για τον πρόεδρο (ψαράς) εκτός του ρατσιστικού σχολίου δεν είσαι Πιερικος, γιατί όσοι αγαπαμε την ομάδα σεβόμαστε το ρόλο του προέδρου της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ θα ξαναπώ ότι πρέπει να γίνει άμεσα η εκκαθάριση. Το παιχνίδι του Αιγινίου πέρασε και δεν αποτελεί άλλοθι για κανέναν. Το μέλλον όμως χωρίς καθαρό ΑΦΜ και ΠΑΕ, δεν υπάρχει. Και συμφωνώ κι εγώ ότι κάποιοι θα έπρεπε όχι μόνο να ντρέπονται αλλά να είχαν εξαφανιστεί απο αυτή την πόλη. Και σίγουρα δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι που το καλοκαίρι απο το πουθενά πήραν αυτό το μαρτύριο στις πλάτες τους.
    Γιατί είναι πραγματικό μαρτύριο η Γ΄εθνική και πολύ περισσότερο για μια ομάδα σα τη δική μας που δεν έχει καμία σχέση ιστορικά με αυτές τις κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!