ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ ΣΤΟ PIERIKOSNEWS!

Με δήλωση του στο PierikosNews ο Γιώργος Καμπερίδης ευχαριστεί, εύχεται και.. αφήνει υπονοούμενα για την ξαφνική αποχώρηση του.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τέως προπονητής του Πιερικού στην ιστοσελίδα μας:

«Ευχαριστώ την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, και τους φιλάθλους για την συνεργασία που είχαμε.
Είναι τιμή για κάθε προπονητή να βρίσκεται στον Πιερικό».....
 «Ο Γιώργος Καμπερίδης είναι 100% επαγγελματίας προπονητής. Ήταν είναι και θα παραμείνει ασυμβίβαστος σε ότι έχει σχέση με τις αρχές λειτουργίας της προπονητικής, και στις αρχές λειτουργίας ενός σύγχρονου επαγγελματικού ποδοσφαιρικού τμήματος.
Οι καλύτερες ευχές μου, θέλω να συνοδεύουν την ομάδα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος..»

9 σχόλια:

  1. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ. ΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ο αντιγραφεας της σελιδας σας που δηλωνει παλαιμαχος τι ειναι αυτα που κανει καθεται αντιγραφει αλλαζει τα λογια και τα βαζει σαν δικα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τα άλλα το κλίμα στην ομάδα είναι καταπληκτικό. Δυστυχώς κάποιοι πιστεύουν ότι όταν υπάρχει και διαφορετική γνώμη από αυτήν που προσπαθεί να περάσει το sait είναι ΑΝΤΙΠΙΕΡΙΚΟΙ . Όχι κύριοι .Στην πιάτσα είμαστε όλοι . Γνωριζομαστε .Δηλαδή εσείς πιστεύεται ότι οι ποδοσφαιριστες δεν μιλάνε . Περιμενεται θα βγουν και άλλα. Ετοιμαστείτε για αποκαλύψεις από τον Καμπεριδη ειδικό μάλιστα εαν προσληφθεί ο Μπιλης. Και κάτι τελευταιο ...ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ μην τυχόν και ζητήσει κανείς το παιχνίδι της κυριακης από τον Ντουμο . Εαν δεν μπορείτε να σωσεται την ομάδα τουλάχιστον σώστε την αξιοπρέπεια του συλλογου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλέ μιλάς πολύ υποτιμητικά για την διοίκηση, οι άνθρωποι ποτέ δεν είπαν μεγάλα λόγια κι αν ήσουν στην Εκάβη θα ακουγες πως αναλαμβάνουν για να σώσουν απλώς την παρτίδα γιατί αυτό μπορούν μόνο να υποσχεθουν.Εμεις τα μελη του ερασιτεχνη υμφώνησαμε σε αυτή την λύση γιατί αλλιώς θα μιλούσαμε για τον Πιερικό, στο Γ τοπικό. Δεν υπήρχε κάτι καλύτερο.Εξάλλου οι άνθρωποι είναι ανοιχτοί αν προκύψει επενδυτής να παραχωρήσουν την ομάδα. Αυτά είναι συμφωνημένα από το καλοκαίρι αν έχεις κάτι καλυτερο υπόψη σου δημοσιοποίησε το. Αλλά να ρίχνουμε φωτοβολίδες δεξιά και αριστερά είναι ανεντιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο αφορά τις σχεσεις διοίκησης - παικτών γιατί να μην υπάρχει καλό κλίμα. Οι παίκτες πληρώνονται στην ώρα τους κάτι που είχαμε χρόνια να δούμε. Τώρα που υπήρξε το θέμα με τον Καμπεριδη αν ήσουν στην Καισαρεια πιστεύω να καταλάβες τι συνέβη. Ο Καμπεριδης είναι καλός προπονητής αλλά ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ που λες πως οι παίκτες μιλάνε πες και σε μας τι σου λένε. Έχουν πρόβλημα με διοικηση; Γιατί και γω που ξέρω κάποια παιδιά μου λενε πως με τη Διοίκηση δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Δαδακο και Αδαμόπουλος είναι άριστοι σε αυτό που κάνουν και εμπνέουν σεβασμό σε όλους τους παίκτες. Όσο για τον Καμπεριδη έκανε μια πολύ προσεκτική δήλωση. Ή ομάδα έχει μόνο αγωνιστικές αδυναμίες όλα τα υπόλοιπα νομίζω είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα του κομπλεξ σου γιωργο να μην τα ειχες μια χαρα θα εισουνα προπονητής στιν ομαδα .Όσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις. Δεν ξενερώνουμε ποτέ δεν γίναμε ούτε για χαρές ουτε ητες ,Γίναμε γιατί αυτή η ομάδα είναι η ομάδα της πόλης μας, γίναμε γιατί στο δικό μας σπίτι υπάρχει μόνο ΠΙΕΡΙΚΟΣ γίναμε γιατί είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΙ. Δεν ξενερώσαμε όταν έπεφτε στι Γ εθνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι έγινε ρε παιδια στην νεοκαισάρεια ας μας πει κάποιος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται πως ο Γιώργος Καμπερίδης είχε έντονη συνομιλία με τον Φιρινίδη, τον Παναγιωτίδη και μια μέρα πριν με τον Σίμο Παπαδόπουλο. Και όπως σας είχε ενημερώσει το pierikosnews πριν ενα δεκαήμερο και με τον Κώτσια!

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!