Σεμιτζίδης: "Ενδιαφερόμαστε για τον Πιερικό"!

Ο άνθρωπος ο οποίος έδωσε μια ηλιαχτίδα φωτος στο βάθος του τουνελ της ομαδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ο κ.Χαράλαμπος Σεμιτζίδης, δήλωσε απο το βήμα στα μέλη του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ότι... "Εχουμε μια ομαδα ανθρωπων, και μαζι με τον κ.Αθανασούλα και τον κ.Βαρνά, ενδιαφερόμαστε για την ομαδα του Πιερικού, έχουμε ηδη ξεκινησει τις διαδικασιες ωστε να φέρουμε ολοκληρωμένη την προταση στην επομενη συνελευση"..
Επίσης αφήθηκε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπορέσει η συγκεκριμένη πρόταση να υποστηριχθεί και απο κάποιους άλλους ενδιαφερόμενους και να πλαισιωθεί έτσι το σχήμα ωστε να γινει δυνατότερο.
Οι διαβουλεύσεις ηδη ξεκινησαν, το 15μελες σχημα θα ειναι ετοιμο μεχρι την Παρασκευη οπου θα παρουσιαστεί στις 20:30 μ.μ στην Εκάβη προς ψήφιση, πάντα βέβαια με την επιφύλαξη ενός ακόμη ναυαγίου (καθώς έχουμε συνηθίσει πλέον σε αυτό).

15 σχόλια:

  1. Σεμιτζιδη, πιστεύω ή πρόταση σου να είναι σοβαρή και αξιόπιστη για την ομάδα μας. Μην παίξεις με τη νοημοσύνη μας. Είμαστε συνηθισμένοι σε κωλοτουμπες της τελευταίας στιγμης. Για αυτό και κρατάμε προς το παρόν μικρό καλάθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή η πρόταση σου Σεμιτζίδη Μπάμπη άποψη μας είναι η νέα διοίκηση να αποτελείται από ένα μείγμα νέου Δ.Σ. και παλιού Δ.Σ. διότι κάποιοι άνθρωποι τρέξαν την ομάδα πάνω σε σωστό δρόμο και δεν θα πρέπει να αγνοηθούν αλλά να ερωτηθούν διότι η άπερχόμενη διοίκηση δούλεψε καλά και οικονομικά πρόσφερε στο εγχείρημα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Για αυτό ένα MIX με ανθρώπους που απέδειξαν καλά στοιχεία στην οργάνωση της ομαδας και νεους να γίνει ένα νέο δυνατό σχήμα για το καλό αυτής της ομάδας που το έχει η μοίρα κάθε καλοκαίρι να ψάχνει να βρει το δρόμο της. Κάποιοι άνθρωποι απέδειξαν το ποιον τους δεν πρεπει να αγνοηθούν αλλά οι έμπειροι να συμπεριληφθούν χρειάζονται τα άτομα και να πλαισιοθούν με ισχυρούς ανθρώπους και να γίνει μια συμπαγής ομάδα ανθρώπων ώστε η ομάδα να βρει το δρόμο της ΄΄εχουμε μέρες θέλει ηρεμία και σκέψη φίλε Σεμιτζίδη κάνε ένα αξιόπιστο 15/λες και εμείς θα είμαστε κοντά, μην μας απογοητεύσεις πάρε ανθρώπους που έχουν αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν δεν ισχυει του βαρνα και του αθανασουλε τοτε εχουμε να κανουμε με παπατζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου. Εαν δεν ερθουν στην συνελευση της Παρασκευής ο Αθαναδσούλας-Βαρνάς ,που πιστεύω δεν θα εθουν υπάρχει προβλημα.να το ξερετε.

      Διαγραφή
  4. Μόνο αν έρθουν στη συνέλευση και μας που ότι προχωράνε οι ίδιοι τότε ναι θα δώσουμε την ομάδα αλλιώς ο κύριος χτύπησε λάθος πόρτα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν πέρνατε χωρίς εγγυήσεις από κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καλό σενάριο είναι να ερθουν οι ενδιαφερόμενοι. Το κακό αν δεν ερθουν. Τότε να δούμε τι λύσεις θα υπάρχουν στο αδιέξοδο που θα δημιουργηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θλιβερη επετειος. Την Παρασκευη 8 Μαιου 2015 ειχαμε την αφαιρεση βαθμων, λογω προσφυγης.Ο ανθρωπος που εδωσε μια
    ηλιαχτιδα φωτος στην ομαδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, (κατα λαθος Γ Εθνικη), ειναι ο κ. Χ. ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ. Αν δεν κανω λαθος εχει την
    επιχειρηση TOP H...
    Κορυφαιος στον τομεα του.Μην ανησυχειτε, εχει αρκετα χρηματα
    στην τσεπη του, συγγνωμη και για την διατυπωση.Ειναι και ηθικο στοιχειο.
    Θυμιζει την περιπτωση του αειμνηστου προεδρου Μ. Περρου(με
    παικτες οπως ο Κυβελιδης κ.α.).Ολοψυχες ευχες για σωστη συμπληρωση του νεου Δ.Σ.
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΜΙΤΖΙΔΗ ΔΗΛ. Ο ΒΑΡΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν όντως ή πρόταση ανάληψης είναι σοβαρή, τότε μπορούμε να ελπίζουμε τουλάχιστον για μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν εμφανιστούν στη συνέλευση ή βαρνας και αθανασουλας ομάδα δεν περνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση οι κ. Βαρνάς και Αθανασούλας να μπλέξουν με τα διοικητικά του Πιερικού. Αυτό είναι το γεγονός. Από εκεί και πέρα, δε γνωρίζω γιατί ο κ. Σεμιτζίδης ανέφερε τα ονόματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλ. Δεν παίζει οι άνθρωποι να στηρίξουν κάποιον οικονομικά χωρίς να συμμετέχουν στη διοίκηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δε μιλάμε όμως για τέτοιο ενδεχόμενο. Η στήριξή των Αθανασούλα και Βαρνά στον Πιερικό θα είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια στήριξη χορηγική-διαφημιστική και τίποτε περισσότερο.

      Διαγραφή
  12. Να κανουμε ένα διοικητικο συμβουλιο την Παρασκευη με ατομα που γνωρίζουμε μεσα από την Γενικη Συνελευση μεσα από το Σωμα θα κτισουμε το νέο διοικητικο συμβουλιο για να τρεξει η ομαδα ατομα που θα εχουν την αποδοχή του Σωματος και θα τους αναθεσουμε τις τυχες του συλλογου ότι άλλο μπορει να λειτουγγησει 1-2-3 μηνες και μετα να ψάχνουμε παλι θελει σκεψη σοβσρη και μερακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!