Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιάννη Φιρινίδη


Αποχαιρετιστήριο εξέδωσε ο Γιάννης Φιρινίδης, μετά την αποχώρηση του απο τον Πιερικό. Εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης του, ευχαρίστησε.. και με καυστικό τρόπο σχολίασε την κατάσταση του Πιερικού, αναφέροντας τα γνωστά-άγνωστα φαντάσματα που βρίσκονται πίσω απο την ομάδα και την αρρωσταίνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Φιρινίδη..


"Σίγουρα οι εξελίξεις στον Πιερικό δε μου άφησαν και πολλά περιθώρια να περιμένω άλλο και αναγκαστικά (όταν έχεις και οικογένεια), πρέπει να ψάξω για την επόμενη ομάδα.
Αυτήν τη βρήκα, είναι εκτός νομού γιατί άν πήγαινα εντός νομού θα αδικούσα τον Πιερικό. Αυτό το λίγο που κατάλαβα τους 10 μήνες που ήμουν στην ομάδα, ήταν ότι ταΐζε πολλούς πρίν, αλλά τώρα που ανέλαβε η διοίκηση των 6 ανθρώπων σταμάτησε να τους ταΐζει.

Γιατί μπορεί να ήταν διοίκηση 15 και 20 μελών αλλά οι περισσότεροι ήταν για να φαίνονται παρά για να βοηθάνε. Αντιθέτως τα έβαλαν με την ομάδα, κατηγορώντας και απαξιώνοντας όλο αυτό το οποίο «χτίσθηκε» κυριολεκτικά στο «παραπέντε», αλλά παρόλα αυτά είχε μια αξιόλογη πορεία και τερμάτισε στην 5η θέση.

Κατάλαβα λοιπόν ότι ο Πιερικός είναι άρρωστος και την αρρώστια την κολλάνε όχι οι πρώην πρόεδροι ούτε ο νύν που αναγκάστηκε να φύγει. Για τον δεύτερο να πώ ότι χόρτασε από πόλεμο ο άνθρωπος. Γιατί δυστυχώς και τον Ιβάν Σαββίδη να έχουν πρόεδρο στον Πιερικό, άχρηστο θα τον βγάλουν τα σκουπίδια τα οποία βρίσκονται πάντα γύρω από τον κάθε πρόεδρο της ομάδας.

Εύχομαι τα καλύτερα σε έναν σύλλογο που σίγουρα μετράει για εμένα στο βιογραφικό μου σαν όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Αθανασιάδη, τον Βασίλη Δαδάκο, τον Δημήτρη Μυρωτή, τον Αλέκο Καλτσίδη, τον Βασίλη Τσακιρίδη, τον Νίκο Ζαλίκα, τον Κώστα Τόσκα και τον γυμναστή μας Γιάννη Χατζημπουργάνη.

Εύχομαι τα καλύτερα στους κυρίους!!

Υ.Γ.: Έκανα καλούς φίλους αλλά και εχθρούς!. Τους φίλους τους έχω στην καρδιά μου. Τους εχθρούς μου τους έχω εκεί που δεν πιάνει μελάνι…!!"

Με εκτίμηση
Γιάννης Φιρινίδης


15 σχόλια:

  1. Μπράβο Γιάννη που μίλησες και είπες την αλήθεια σαν αρχηγός του ΠΙΕΡΙΚΟΥ γιατί και εμείς οι απλοί φίλαθλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αυτό έχουμε καταλάβει όλο το διάστημα στην ομάδα. Η επιλογή σου εκτός Πιερίας απέδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ τον οποίο έχεις πάντα μέσα στην καρδιά σου και πραγματικά δεν θα ήθελες να τον πληγώσεις. Να είσαι καλά στην νέα σου ομάδα και να ξέρεις ότι έχεις αρκετούς φίλους στην Κατερίνη και στην Πιερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννης Φιρινιδης13 Ιουλίου 2016 στις 12:39 μ.μ.

    Εσυ που σχολιάζεις αρνητικά ελα να σου δωσω 5 ευρο μεροκαματο οπως σου δίνουν στο πάρκο να πας να πιεις εναν καφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου ρε Γιάννη με τα ωραία σου τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τον χαιρόμαστε που είχαμε τέτοιο λουλούδι στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι Πιερικοι ήμασταν στο παιχνίδι Επανομη- Πιερικος έχουμε λόγο να τον αγαπάμε παρά πολύ. Φυρινιδη αυτόν τον αγώνα δεν τον ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασε μας ρε Φιρινιδη ολοι γνωριζουμε το ποιον σου .Πες μας τι εγινε στο παιχνιδι με τον Αιγινιακο που ηταν 3-0 στο 20 λεπτο.Κοιτουσες τα Πουλια?Ολοι γνωριζουμε το παρελθον σου ...Τιμη σε εκανε ο Πιερικος που σε ενεταξε στο Ροστερ του .Αυτα που γνωριζεις πηγαινε να τα κανεις σε αλλες ομαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Φιρινιδης φιλοι μου ζητησε δημοσια συγγνωμη φετος για τις ενεργειες σε εκεινο το παιχνιδι με την Επανομή Εξαλου όμως φετος απεδειξε ότι ο Πιερικος για αυτόν δεν είναι μια τυχαια ομαδα την αγαπησε και απεδειξε το ποιον του σε πολλα παιχνίδια με αποκορύφωμα το παιχνιδι μεσα στον Εθνικο Φιλιππιαδας. Η πορτα του Πιερικου είναι παντα ανοικτη για ανθρώπους ποδοσφαιριστες και φετος τυχαινει να είναι ολοι ενας και ενας αρα για ολους είναι η πορτα του Πιερικου ανοιχτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήμουν κι εγώ στο παιχνίδι Επανωμης -Πιερικου και είδα την αισχρή κίνηση του Φιρινιδη προς τους φιλάθλους. Αν ήμασταν άλλη ομάδα ούτε στην πόλη θα μπορούσες να κυκλοφορήσει πολύ περισσότερο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας τους φιλάθλους της οποίας έκανες την αισχρή χειρονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γελάει ο κόσμος ρε Φιρινίδη. Αλλα ετσι ειναι, πιερικαρες για μια σεζόν και μετα παμε για αλλα. Το ματσάκι με το Αιγινιο να το εχεις για ενθύμιο να το θυμάσαι. Μεγάλη στιγμή στην καριέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσύ που τον δικαιολογεις, αν σου έκανε κάποιος την ίδια χειρονομια θα τον έπαιρνες ποτέ στη δουλειά σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΘΙΞΑΝ ΣΑΝ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΑΛΑ ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ

      Διαγραφή
  13. Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές μιλάνε με την απόδοση τους και τη συμπεριφορά τους μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
    Δεν κάθονται να γράφουν στα social media και να ειρωνεύονται ή να επαινούν καταστάσεις , να αβαντάρουν πρόσωπα ή να κατακρίνουν , όση κριτική και άν έχουν δεχθεί είτε είναι καλόπιστη ή κακόβουλη.
    Καλή επιτυχία στην νέα σου ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά αλλά σκέψου αυτό που έγραψα στην αρχή αυτό κάνει τον ποδοσφαιριστή μεγάλο only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν αυτό είναι αποχαιρετιστήριο μήνυμα ενός ποδοσφαιριστή, στους φιλάθλους μιας ομάδας που παλαιοτερα είχε πικράνει με την συμπεριφορα του, τότε πρόκειται περί ενός ανθρώπου που αξίζει ή περιφρόνηση. Μάλιστα ή τελευταία φράση του δείχνει και το ποιον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!