ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ!
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ προσκαλεί τα μέλη του στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 20η Ιουλίου 2016, ημέρα Τετάρτηκαι ώρα 20:30 μ.μ. στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης), με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
- Αρχαιρεσίες εκλογής  για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.
Παρακαλούνται όλα τα μέλη να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση.
                                                                               Το Δ.Σ.του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ

19 σχόλια:

  1. καποιος να ρωτήσει την νέα η την παλιά διοίκηση αν ξεκινήσουν την εκκαθάριση ;;;; ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεύει πως η Σεβαστή δήλωσε έδρα το γηπεδο του Πιερικου; Αν αληθεύει υπάρχει θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το θέμα ειναι ενα φίλε μου .να βοηθήσουμε ολοι μας την καινούργια διοίκηση να μπορέσει να κάνει κάτι για τον Πιερικό μας .το αν θα παίξει η σεβαστή δυο αγωνίστηκες τον μήνα και χωρίς προπόνησης στο γήπεδο του Πιερικού ,αυτο δεν νομίζω ότι ειναι πρόβλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πρόβλημα Stratos για ένα γήπεδο που δεν αντέχει πάνω από δύο αγώνες τον μήνα.
      Και το ξέρεις καλά γιατί, αν ήσουνα ποδοσφαιριστής του Πιερικού του σήμερα, να παίζεις μπάλα στο χωράφι επειδή κάποιου αχαρακτήριστου του κάπνισε να βγάλει το χωριό του στην Γ', θα σου κακοφαινότανε και η θέση σου θα ήταν διαφορετική.
      Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε

      Διαγραφή
  4. αχαρακτήριστος εισαι εσυ που γράφεις ανώνυμα.χωριο αυτή τη στιγμή που μιλάμε ειναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ που ειναι στο πουθενά(ποδοσφαιρικά ) μεχρι και τώρα .χωριο όπως το εννοείς εσυ ,δεν ειναι ουτε η σεβαστή ουτε το κίτρος ουτε η Καισαρια ουτε το Αιγινιο .καποια άτομα εχουν σαν όραμα το χωριό τους να παίζουν σε μεγαλη κατηγορία ,αυτο ειναι κακό;;;;; εγώ την γνώμη μου την εκφράζω επώνυμα, εσυ ποιος ανώνυμος εισαι που θα κρίνεις όλους τους προέδρους που θέλουν τα χωριά τους στην μεγαλη κατηγορία ;;;;;τουλάχιστον αυτοι(χωριάτες ) εχουν καταφέρει να βλέπουν και ν αγαπάνε το χωριό τους .εσυ σαν φίλαθλος η οπαδός της ομάδας σου τι εχεις προσφέρει μεχρι σημερα .και κάτι αλλο ασχετε φίλε του Πιερικού ενα γήπεδο δεν χαλάει αν παίζεις 4 αγώνες τον μήνα χαλάει αν δεν εχεις βοηθητικό και κανείς και προπόνησης στο γήπεδο ....αλλα δεν με στενάχωρη η σκέψη σου ,είμαι σίγουρος για να μπεις στον κόπο να γράφεις κάτι εδω μεσα , εισαι ΠΙΕΡΙΚΟΣ και θέλεις και εσυ μια μέρα να δεις την ομάδα μας στις μεγάλες κατηγορίες .και τελος για να μην σε κουράζω .......ο συγκεκριμένος πρόεδρος δεν καπνίζει ουτε τσιγάρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαναλαμβάνω, αν έπαιζες μπάλα στον Πιερικό του σήμερα θα διαμαρτυρόσουν ότι το γήπεδο έγινε χωράφι και ότι δεν μπορείς να παίξεις μπάλα.
      Τέσσερις αγώνες το μήνα δεν τους αντέχει το γήπεδο μας, τί άλλο να σου πω για να γίνω κατανοητός.
      Σ' αυτή την κατάσταση όμως δεν φταίμε ούτε εσύ, ούτε ο αγαπημένος σου πρόεδρος του χωριού, ούτε εγώ ο αχαρακτήριστος ανώνυμος.
      Φταίει ξεκάθαρα ο δήμαρχος.
      Δε θα γράψω κάτι άλλο για τον δήμαρχο γιατί δε θα βγει η απάντηση μου.
      Πάντως αν έχεις καλή άποψη και για τον δήμαρχο, τότε τι να πω;
      Να τον χαίρεσαι.

      Ανώνυμος...χαρακτηρισμένος

      Διαγραφή
    2. μηπως ξέχασες ότι αν δεν ήταν ο δήμαρχος φέτος η ομάδα μας θα ήταν στα αζήτητα ;;;;;;;

      Διαγραφή
  5. εγώ φίλε ανώνυμε (που εξακολουθείς να εισαι αχαρακτήριστος )δεν εχω αποψη για το γήπεδο αλλα εσυ που ξέρεις καλυτερα διαφωνο μαζι σου γιατι δεν μπορω να φανταστώ ενα γήπεδο σαν του Πιερικού ότι μπορει να το εχουν παραδώσει οι αρμόδιοι μονο για 2 αγωνιστικές.τωρα όσα λες για τον δήμαρχο ο καθένας εχει την αποψη του.και να σε θυμίσω κάτι που σιγουρα εχεις ξεχάσει .ο πρόεδρος της σεβαστης (και ειναι τιμη μου που τον εχω φίλο)εχει δήλωση ότι θα βοηθήσει την καινούργια διοίκηση σ ότι του ζητήσουν.και αν άκουσες καλα στην Εκάβη ενδιαφέρθηκε και για την προεδρία του Πιερικού.λοιπον ανώνυμε φίλε που μακαρι να γίνεις επωνημους αυτα που είπες πραγματικα ειναι .....αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε ........βάλε και λιγο και εσυ και εγώ και ο καθένας το χεράκι στην τσέπη και ας πάρουμε ο καθένας μας απο ενα διαρκιας και τα μέλη του συλλόγου ας εχουν και μια μηνιαία συνδρομή 10 η 20 ευρώ.για το καλο του συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω πρόβλημα που με θεωρείς αχαρακτήριστο.
      Έχω πρόβλημα που δεν μπορείς να φανταστείς ότι το γήπεδο του Πιερικού δεν έχει προδιαγραφές για αγώνα κάθε Κυριακή, την στιγμή πού όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα δεν μπορούν να σηκώσουν αγώνες κάθε Κυριακή, ιδιαίτερα τον χειμώνα.
      Τι εννοείς όταν μας δηλώνεις ότι ο πρόεδρος του χωριού έχει δηλώσει ότι θα βοηθήσει την καινούργια διοίκηση σ' ότι του ζητήσουμε;
      Ότι για παράδειγμα αν καιγόμαστε για βαθμούς στα μεταξύ μας παιχνίδια, θα κάτσει σαν κότα να χάσει όπως έκανε το άλλο το χωριό πέρυσι;
      Ρε φίλε είναι κατάντια να προωθούμε τέτοιες απόψεις.
      Δεν το καταλαβαίνεις ρε Stratos ότι το 'ελεήστε τον φτωχό' είναι η πραγματική κατάντια για τον Πιερικό;
      Και κάτι ακόμα.
      Πληροφορήθηκα ότι διαθέτεις στο μαγαζί σου διαρκείας του χωριού.
      Καλοδοσμένα και σε καλή μεριά στον φιλότιμο πρόεδρο και φίλο σου..

      Διαγραφή
    2. εντέλει ειςαι πολυ ξεροκέφαλος .......η βοηθεία ειναι μονο τα στημένα παιχνίδια για σένα ;;;;δηλαδη ήταν κότα ο Ντούμος που πέρσι έχασε με τον Πιερικό που κινδυνεύε να πέσει .....μπραβο για την σοβαρή αποψη σου.πες μας το όνομα σου για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε ....

      Διαγραφή
  6. Δεν θέλω να περνάω διαλόγους αλλα το κάνω για τον μοναδικό λόγο του ότι ο ένας εκ των δυο ειναι Επώνυμος και μάλιστα πολύ σημαντικός για το Πιερικό ποδόσφαιρο. Ο ανώνυμος παρακαλώ μόνο να προσέχει λίγο παραπάνω το πως εκφράζεται. Αλλιώς να βάλει το ονομα του και να πει οτι θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Stratos θα πρέπει να αποφασίσει φέτος αν είναι με τον Πιερικό ή τον...φίλο του και να μη πατάει σε δύο βάρκες γιατί κινδυνεύει να πέσει στα βαθιά νερά, εκεί όπου κυκλοφορούνε αρπακτικά όπως οι καρχαρίες.
      Απλό είναι.

      Διαγραφή
  7. o Stratos εχει απόφασηση να ειναι με την καριτσα....εσυ ξέρεις με ποιον εισαι;;;; εγώ είμαι ο στρατος ,εσυ ποιος εισαι κύριε αχαρακτήριστε που θα εχεις και αποψη για βάρκες και φίλους μου;;;αν υπάρχουν καρχαρίες υπάρχουν και τα φίδια και λαμόγια και κάτι αλλο που δεν πρεπει να γράψω και αν εχεις καλύτερη αποψη ελα και απο κοντα να μου την πεις για να καταλάβω και καλυτερα τα λεγόμενα σου για τους καρχαρίες .οσο απλα τα βλέπεις εσυ και κάτι άλλοι που μακαρι να μην υπάρχουν πολλοί που λενε την γνώμη τους ανώνυμα ,τόσο το βαρέλι του Πιερικού θα ειναι τρύπιο .δεν το συνεχίζω γιατι δεν ειναι κατάλληλη η στιγμή .....ας βοηθήσουμε ολοι μας όπως ο καθένας μας μπορει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΩΝΥΜΟΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ22 Ιουλίου 2016 στις 8:20 π.μ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ pierikosnews θελω μια χαρη
    οταν καποιος κανενας ανοητος αναφερεται σε εμενα προσωπικα η στην ομαδα μου θελω να ειναι επωνυμος αλλιως σε παρακαλω πολυ να μην αναρτηθει η ............ που θα γραψει .ειμαι περηφανος που ειμαι απο την σεβαστη και ολο το χωριο μου που εστω και για μια χρονια θα κανουμε ενα ευχαριστω ταξιδι στην γ εθνικη
    Σας ευχαριστω

    ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς πρόεδρε, έτσι και αλλιώς απο χθές το απόγευμα ο συγκεκριμένος ανώνυμος κόπηκε μια και καλή. Όσο τον κράτησα τον κράτησα γιατί έκανε συζήτηση με επώνυμο πρόσωπο.

      Διαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που έγραψες και στο διεγραψα δεν ηταν προσβλητικό ουτε έθιγε τωρα. Αλλα εφοσον ενας επώνυμος ανθρωπος και μαλιστα προεδρος ομαδας δήλωσε ανοιχτα οτι δεν θελει να ξανα αναφερθεί απο ανώνυμο το ονομα του. Θα το σεβαστούμε ολοι μας. Μπορείς να βάλεις ένα όνομα και να πεις ελεύθερα τα παράπονα σου. Η την αγανάκτηση σου.

      Διαγραφή
  11. Το ξαναστέλνω
    Κι εμείς οι ανώνυμοι είμαστε περήφανοι που είμαστε Πιερικοί.
    Δεν κατάλαβα γιατί το Pierikosnews το μοναδικό μέσο επικοινωνίας της ομάδας μας θα πρέπει να κόβει τις απόψεις των ανώνυμων οπαδών του Πιερικού
    Ας κάνουν ένα δικό τους μπλογκ κι ας βάζουν σ' αυτό όποιους θέλουνε.
    Γιατί σώνει και καλά θα πρέπει να επιβάλλονται εδώ;
    PierikosNews, παρακαλώ πολύ για την δικαιοσύνη να περάσεις την δικαιολογημένη αγανάκτηση μου.
    Επαναλαμβάνω, αν θέλουν να εκφραστούν όπως αυτοί θέλουν και να επιβάλουν μάλιστα την άποψή τους, ας φτιάξουν ένα δικό τους μπλογκ κι επειδή κάποιος που μιλάει ανώνυμα θα πρέπει σώνει και καλά να έχει άδικο.
    Ήδη ο ανώνυμος (22 Ιουλίου 2016 - 12:05 π.μ.) με τα κεφαλαία δεν έδωσε άδικο στον ανώνυμο, απλά κατά την δική του άποψη το έκρινε επιθετικό. Τι να κάνουμε αφού ο Πιερικός είναι λατρεία και πολλές φορές πάθος που μετατρέπεται σε ακίνδυνη επιθετικότητα.
    PierikosNews αν δε βγάλεις το σχόλιο μου δε θα ξαναγράψω ποτέ στο μπλογκ σου. Να το ξέρεις κι αυτό δε το θέλει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!