Ανανέωσε ο (Αρχηγός) Παπαδόπουλος!!

Την φανέλα του Πιερικού για ακόμα μια χρονιά θα φορέσει ο Συμεών Παπαδόπουλος



Ο Έμπειρος επιτελικός φορ έδωσε τα χέρια με τον Πρόεδρο Τάσο Σαραηλίδη και θα φορέσει για ακόμα μια χρονιά την Φανέλα του Πιερικού δίνοντας σημαντική λύση στο νέο ρόστερ που θέλει να χτίσει ο Μιχάλης Ζιώγας, αφού γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία συνδυάζοντας την εμπειρία του απο τις επαγγελματικές κατηγορίες μαζί με την πολύ καλή τεχνική του. Ο Παπαδόπουλος ήταν ένας εκ των περσινών αρχηγών της ομάδας και ο μόνος που ανανέωσε. 





Γιάννης Ελενίδης 

4 σχόλια:

  1. μακαρι να υπαρχουν κιαλες καλες ειδησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηριζουμε το PIERIKOSNEWS.
    Παιδια συνεχιστε, εχετε τη στηριξη ολων των
    απλων φιλαθλων του
    Πιερικου.
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανανεωση ναι αλλα συνεχεια γιατι? αναφερομαι στον τιτλο του αρθρου....... δεν ανανεωσε ρε παιδια ουτε ο Δημηνας ο οποιος προτιμησε την νεοκαισαρεια, ποση κατρακιλα ακομη. Εαν εχουν λιγο τσιπα οι διοικουντες καλο ειναι να καλεσουν μια γενικη συνελευση ωστε να ενημερωθουν τα μελη για τη μεχρι τωρα πορεια της ομαδας. Η Διοικηση οφειλει να λογοδοτησει για την διαλυση που επερχεται...... silveralert

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη αυτο το παιδί που δεν εχει κάνει συνεχόμενες συμμετοχές αυτός που φεύγει έρχεται (και ακομη δεν εχω καταλάβω τον λογο ) έδωσε εξετάσεις και απέτυχε ,αυτός που δεν εχει προσφέρει τίποτα στην ομάδα μας .....αυτός θα ειναι ο αρχηγός μας ;;;;;;μπραβο για την ανανέωση ...και τα παιδάκια που φύγανε ζητώντας τα εισιτήρια τους για το χωριό ,τι να πούμε .εκει φυσικα κοιτάμε τι συμμετοχές είχαν στην περσινή σεζόν και κρίνετε.δυστηχως κύριε ...που σε λενε προεδρε κρίνε πρώτα τον εαυτό σου και μετα βλέπουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!