ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!

Μυρωδιά νέων εξελίξεων και ανατροπών στον Πιερικό απο σημερα !
Η ιστοσελίδα μας θα παγώσει για ενα 24ωρο και δεν θα προωθήσει καμια ανακοινωση της ΝΥΝ διοικήσεως του Πιερικού,καθώς ασχολειτε αποκλειστικα με το σημαντικο ρεπορτάζ που μέχρι αύριο βράδυ θα έχει σάρκα και ωστα, για να γνωριζει ο φίλαθλος κοσμος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που αγωνιά, για το τι επρόκειτο να αλλαξει στα σημερινα δεδομενα της ομαδος μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο PierikosNews..

2 σχόλια:

  1. Προς απάντηση της επίσημης τοποθέτησης της διοίκησης μέσω του νέο site επίσημο καθώς αναγράφεται..
    http://pierikos-sfk.blogspot.gr/2016/07/blog-post_29.html

    1ον εαν αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα ή μάλλον καλύτερα blogspot του ΣΦΚ Πιερικός τότε να διορθωθεί άμεσα στην κανονική ονομασία ΣΦΚ-Πιερικός.blogspot.gr ...
    2ον η νέα διοίκηση παρέλαβε δελτία και δυστυχώς απαίτησε και χρήματα για να αφήσει ελεύθερους ποδοσφαιριστές άσχετα αν δεν τα πήρε στο τέλος..(βλ.Παπουτσογιαννόπουλος)
    3ον η έκφραση δεν θα χάσουμε τα σπίτια μας και τις δουλειές μας δεν ισχύει πλέον στο χρηματηστήριο του Ελληνικού ποδοσφαίρου η καλύτερα ισχύει σε αυτούς που δεν βάζουν λεφτά στις ομάδες τους..Δυστυχώς σημαίνει ότι ούτε εσείς πρόκειται να βάλετε χρήμα στον Πιερικό..
    4ον μη ξεγελιέστε και μην νομίζετε ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο..Στην Γ.Σ. δεν μιλήσατε για πλάνο και δυστυχώς πήρατε την ομάδα χωρίς να υπάρχει καν διάλογος με τα μέλη...(Σφάλμα των μελών και του προεδρείου)
    και 5ον τα ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια στο τέλος οπότε μην λέτε μεγάλα λόγια και δίνετε υποσχέσεις που σε βάθος χρόνου θα διαψευστούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Pierikos News πάντα μας έλεγε την αλήθεια.
    Μάλλον κάποια άλλα ΜΜΕ και επίσημα Blogs προσπαθούν να καλύψουν τα τραγικά λάθη και προφανώς τη μεγάλη απάτη που κρύβει πίσω από τη κουρτίνα,η διοίκηση του Κ.Σαραηλίδη.
    Μάλλον πάμε για ηρωική έξοδο - οι μάσκες θα πέσουν - να προετοιμαστούν οι οπαδοί.
    Ζητούμε την άμεση παραίτηση του Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός και να γίνει άμεσα η Νέα Γενική Συνέλευση για νέο Δ.Σ.
    Οι άνθρωποι είναι απατεώνες και θα το δείτε όταν θα τη ρίξουν την ομάδα μας του χρόνου στην ΕΠΣ Πιερίας.
    ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ 10-12 ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΕΑΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΟ Α'ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ.
    ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕ - ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ Β'ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.
    ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ - ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!