ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ! - ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΕΑ ΑΝΑΔΙΆΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ!

Την παραίτηση του υπέβαλε πριν απο λίγο σε έκτακτο ΔΣ ο Παναγιώτης Αθανασιάδης απο πρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. 
Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ νέα συνάντηση και ιδιαίτερα κρίσιμη για το Πιερικό ποδόσφαιρο δόθηκε για την Τετάρτη στις 19:30, οπού θα γίνει νέα αναδιάρθρωση της διοίκησης για την προεδρία. Πληροφορίες μας πάντως λένε ότι μέσα απο την αναδιάρθρωση θα αποχωρήσουν και άλλα ονόματα απο το ΔΣ που δεν παρείχαν τίποτα εως τωρα απο την θέση τους. Ενώ αντίθετα στην τωρινή διοίκηση που θα στελεχωθεί με νέο πρόεδρο, ίσως υπάρξουν και προσθήκες νέων ανθρώπων ή επενδυτών που θα τρέξουν την ομάδα και τον σχεδιασμό της.

Άγνωστο και ταυτόχρονα παράξενο το όλο σκηνικό, οι απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα (εκκαθάριση-διοίκηση-πρόσωπα-σχεδιασμός) δεν μπορούν να απαντηθούν για τώρα, ενώ άγνωστο παραμένει και ποιος ή ποιοι θα βάλουν υποψηφιότητα για την κορυφαία θέση της διοικήσεως. 

Σε τεντωμένο σκοινί εξελίσσεται το όλο σκηνικό και το PierikosNews θα σας κρατάει ενήμερους για ότι συμβαίνει στις εξελίξεις που τρέχουν και θα τρέχουν μέχρι και την Τετάρτη.

14 σχόλια:

  1. Άντε, τι θα γίνει με τους πιερικάρες; Ακόμα να αρχίσουν να λένε ότι ΚΑΙ ο Αθανασιάδης είναι μ@λ@κ@ς; Διότι ως γνωστόν, στον Πιερικό, κάθε πρώην πρόεδρος είναι μ@λ@κ@ς και η νυν διοίκηση πάντα είναι καλή!
    Εν αναμονή λοιπόν του νέου προέδρου ο οποίος θα είναι ΘΕΟΣ μέχρι να γίνει ξανά μ@λ@κ@ς, όταν αποχωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θεμης μαργαριτης4 Ιουλίου 2016 στις 5:30 μ.μ.

    αυτο που λες δεν ισχυει ιδικα για τον Κ αθανασιαδη γιατι μονο πληρωνε αυτο που λες ειναι μονο για τους προεδρους που εφυγαν και αφησαν χρεη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αμφισβητώ ότι πλήρωνε ο Αθανασιάδης. Πλήρωνε, κι αυτός και η διοίκησή του, και τώρα αποφάσισε ότι δε θέλει πλέον να πληρώνει. Δικαίωμά του.

    Στο σχόλιό μου θέλω να αναφερθώ σε όλους τους πιερικάρες πού δεν κάνουν ΠΟΤΕ κριτική στη νυν διοίκηση αλλά μόνο κράζουν και βρίζουν τους προέδρους, όταν γίνονται "πρώην". Θυμίζω:

    Ντούμος-Ελευθεριάδης: Βάζουν τα εκατομμύριά τους-ΠΡΟΕΔΡΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
    Όταν έφυγαν, οι πιερικάρες έλεγαν "φέσωσαν την ομάδα, άφησαν καμένη γη, πάσαραν τον Πιερικό στον Παπαδόπουλο, είναι ακόμα από πίσω" κτλ κτλ.

    Παπαδόπουλος: Εντάξει, δεν τα κατάφερε, αλλά έβαλε τα λεφτά του, έχασε την περιουσία του.
    Όταν έφυγε, οι πιερικάρες έλεγαν "ουστ λαμόγιο, διέλυσες τον Πιερικό".

    Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα έλεγαν και επί παλαιότερων διοικήσεων.

    Εξάλλου, οι πιερικάρες φάνηκε πόσο σταθεροί είναι στις απόψεις τους όταν απειλούσαν θεούς και δαίμονες αν χαλάσει η συμφωνία με το Νιώπα για να πάρει τον Πιερικό. Ναι, τον Νιώπα που οι ίδιοι τον έβριζαν μέχρι πριν λίγο καιρό, τώρα ήταν έτοιμοι να τον υποδεχτούν με κατεβασμένα τα παντελόνια, "για το καλό της πιερικάρας". Βέβαια, το ντιλ με το Νιώπα χάλασε (δεν ξέρω αν υπήρξε καν περίπτωση συμφωνίας) και έτσι μπορούν άνετα να συνεχίζουν να τον βρίζουν.

    ΞΕΚΟΛΛΉΣΤΕ! Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς γινόταν κριτική στη διοίκηση λες και ήταν ΠΑΕ. Οι άνθρωποι μπήκαν μπροστα, έβαλαν χρήματα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες και το ευχαριστώ ήταν γιατί ή Διοίκηση δεν έκανε αυτό και το άλλο. Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε σε τι θέση βρισκόμαστε και μετά πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Pierikosnews,ααληθεύει αυτό που γράφεται, πως ο πρόεδρος δέχτηκε πιέσεις από πολλές πλευρές με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε παραίτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια αναδιάρθρωση του ΔΣ. Εάν φύγει ο Αθανασιαδης δεν υφίσταται Διοίκηση μιας κι αυτός είναι ο κύριος χρηματοδότης. Άντε παλι καλό καλοκαίρι θα περάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pierikosnews, ακούγεται τίποτε για έτοιμη διαδοχή κατάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά ακούγονται.. Αλλά πρώτα πρέπει να δούμε την βασιμότητα και την έγκυροτητα τους.

      Διαγραφή
  8. δυστυχώς στις μικρές κατηγορίες οι άνθρωποι των διοικήσεων μονο πληρώνουν .σιγουρα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ εχει μια μεγαλη ιστορία που δεν αμφισβητεί κανείς .ιστορια εχει και η Δράμα ο φωστήρας η Καβάλα η καλαμάρια ο Άρης η Λάρισα ο αθηναϊκός ....και άλλες πολλες ομαδες τις Ελλάδας .ας μην κρίνουμε λοιπον τ άτομα που έχουν ματωση οικονομικά σ ενα σύλλογο που μεχρι χτες δεν είχε καν δελτία ποδοσφαιριστών .και σιγουρα ας μην κρίνουν αυτοί που βγάζουν τ αποθημενα τους στο γήπεδο και ακόμη δεν ξέρουν αν η μπάλα ειναι στρογγυλή η τετράγωνη .πιερικος εισαι αλλα πες μας και σε μας πως το δείχνεις ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο άνθρωπος μπήκε μπροστά της να βοηθήσει, όμως από ότι ακούγεται δέχτηκε πιέσεις ακόμα και επαγγελματικές που τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από την προεδρία. Τι κακό κι αυτό, ο εκάστοτε πρόεδρος αντί να βοηθηθεί να δέχεται και κάθε είδους πιέσεις για να μην πετυχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί ή τωρινή Διοίκηση να έχει χίλια δίκια για τα εμπόδια που της παρουσιάζονται, όμως το αποτέλεσμα αυτής της αναβλητικοτητας θα την πληρώσει ή ομάδα. Όταν οι άλλοι οργανώνονται εμείς για μία ακόμα χρονιά θα τρεχούμενο τελευταία στιγμη να φτιάξουμε ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΣΤΕΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 4-5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους διαφάνεια στον Πιερικό. Ο απερχόμενος πρόεδρος Π. Αθανασιάδης θα πρέπει να αποκαλύψει στον κόσμο του Πιερικού ποιοι από τους χορηγούς έκαναν δωρεάν τη λεζάντα τους στην πλάτη της ομάδας και ποιοι από το Δ.Σ. έκαναν επίσης δωρεάν τη λεζάντα τους ως παράγοντες. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που θα προσφέρεις Π. Αθανασιάδη στον Πιερικό. Ξεβράκωμα των τζαμπατζήδων.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!