Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το PierikosNews κατέγραψε κάποιες απο τις σημαντικότερες συζητήσεις και παρεμβάσεις που έγιναν σήμερα στην Εκάβη. Τα βιντεο παρουσιάζονται με την σειρά όπως εξελίχθηκαν..
Ομιλία κ.Αθανασιαδη
Ομιλία κ.Παπαδοπουλου 
Απάντηση κ Αθανασιαδη και κ Ντόντη και ομιλία κ.Ντοντη.

****ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ PNEWS ΣΤΟ FACEBOOK***









5 σχόλια:

  1. Για ποιον λόγο αφαιρέθηκαν τα δυο βίντεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαίνουν ξανά, δεν ειχε ολοκληρωθεί το ανέβασμα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δήλωση του κ Ντοτη μετά από ένα χρόνο διοίκησης . Η εκαθαριση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι πολύ εύκολη δεν μας εμπόδισε κανείς να την κάνουμε ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΕΞΑΜΕ . Ρε εσείς μας δουλεύεται εδώ και ένα χρόνο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απερχόμενη διοίκηση δεν υποσχέθηκε καμία εκκαθάριση κάτι το οποίο είχε κάνει ο κος Παπαδόπουλος. Πρέπει δε να ξέρει ο κόσμος ότι η εκκαθάριση είναι υπόθεση της ΠΑΕ. Όμως επιτέλους ας αφήσουμε την εκκαθάριση και ας ασχοληθούμε με την ομάδα,γιατί η εκκαθάριση σε τίποτε δεν επηρεάζει την πορεία της ομάδας. Επιτέλους, το πρόβλημα του Πιερικού τώρα είναι να γίνει διοίκηση και για να γίνει ή να μη γίνει εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από ένα πράγμα. Το οικονομικό. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες αυτών που δε θέλουν να βάλουν κανένα φράγκο,αν και έχουν,ενώ ταυτόχρονα στενοχωρούνται δήθεν για την κατάντια της ομάδας.Ο Πιερικός χρειάζεται μια πίστωση 100.000 Ευρώ και όλα τα άλλα είναι εύκολα, αρκεί αυτός που θα τα δώσει να μη θέλει να και πρόεδρος και προπονητής και τα πάντα. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που μπορεί κάποια πράγματα να τα ξέρουν καλύτερα από εμάς.άντε επιτέλους ας αφήσουμε το δένδρο και ας κοιτάξουμε το δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο ενας ρίχνει το φταίξιμο στον αλλο .αντε εσυ τώρα να βγάλεις συμπέρασμα
    .......τελος πάντων ,η εκκαθάριση θέλει λεφτα και το ταμείο του Πιερικού ήταν ίσα ίσα για να βγάλει την χρονια.στην Ελλάδα η προεδρία των μεγάλων ομάδων ειναι αυτοπροβολή και αν μπορούν (να τσιμπάνε η να ρεφάρουν )με κανένα στοιχήματα κι .η ουσία του προβλήματος ειναι βγάλουμε την χρονια χωρίς απώλειες .συμπερασμα ότι απο φέτος πέφτουν 2 ομαδες απο κάθε όμιλο και τα πράγματα ειναι εύκολα για τον Πιερικό μας .το δύσκολο ειναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν στραβώσει κάτι με το σχήμα που δηλωσε το ενδιαφέρον .οσο αφορά για τον κύριο που λέει ποιο πάνω για κάποιον να βάλει 100000 χιλιάρικα και κάτι τέτοια αποκλείεται να τον βρεις ,γιατι μιλάμε για την σωτηρία τις ομάδας στην γ εθνική .......και η δεύτερη λύση ειναι μια και μοναδική και πρεπει να την πάρουμε χαμπάρι ολοι μας που αγαπάμε τον Πιερικό και θελουμε το καλο του.ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ. με ενεργά μέλη (τουλάχιστον 100) με συνδρομή 100 ευρώ τον μήνα για να βγει η χρονια .και αν ειναι καποιος με χορηγία ,καλοδεχούμενος.τελος αυτή ειναι η δεύτερη λύση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!