Μυρωτής: «Είναι ηθικό καθήκον μας»!

Το PierikosNews μίλησε με τον υπεύθυνο του νέου 15μελους σχήματος που ετοιμάζεται να παρουσιαστεί την Κυριακή στην Γενική Συνέλευση, τον κ.Δημήτρη Μυρωτή. Ταυτόχρονα επιβεβαιώνεται και το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του PierikosNews με την πληροφορία που πρώτο σας έδωσε για αυτό το σχήμα.

Ο κ.Μυρωτής μάς μιλάει για την φιλοσοφία του σχήματος οπού κατεβάζει, μας δίνει πληροφορίες για τους ανθρώπους που θα την απαρτίσουν καθώς και για τους στόχους της. Επίσης σημαντικό θέμα είναι και τα δελτία των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών της ομάδας..

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Δ.Μυρωτής στο PNEWS:

«Θα ήταν λυπηρό μετά την παραίτηση του κ.Αθανασιάδη να μην μπορούσαμε το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο να συνεχίσουμε την ομάδα και να την αφήναμε στον αφανισμό. Έτσι λοιπόν εκεί που δεν θα λειτουργούσε καν ο σύλλογος, μπαίνουμε μπροστά εμείς. 
Είναι ηθικό καθήκον μας να συνεχίσουμε και έχουμε την διάθεση να το κάνουμε. Μέσα στο νέο 15μελες θα υπάρχουν φυσικά άνθρωποι απο την μέχρι τώρα διοίκηση μαζί με δύο νέους δικούς μου ανθρώπους που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή. Ο στόχος μας θα είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με παίκτες απο την Πιερία και μαζί με 4-5 σημαντικές προσθήκες να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα που έρχεται καθώς όπως ξέρουμε όλοι για ευνοήτους λόγους (μπλοκάρισμα εκκαθάρισης) δεν μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε. Όσον αφορά τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας, δίνονται μόνο αυτά που είχαν προσυμφωνηθεί με συγκεκριμένη ημερομηνία, και τα υπόλοιπα απο αυτούς που δεν έφυγαν θα παραδοθούν στην νέα διοίκηση.»

11 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΄΄για ευνοήτους λόγους (μπλοκάρισμα εκκαθάρισης)΄΄ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΜΥΡΩΤΗ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα και θα εξηγηθούν οι λόγοι του μπλόκου της εκκαθαρισης στη ΓΣ

      Διαγραφή
    2. Δυστηχως υπαρχει μπλόκο και αυτο γιατι δεν υπαρχουν τα ονοματα των μετόχων της προηγούμενης ΠΑΕ στα πρακτικά. Περισσότερα την Κυριακή.

      Διαγραφή
  2. Αφού στο 15μελες σχήμα θα υπάρχουν άτομα από τη νυν διοίκηση + 2 νέα, μιλάμε για 13 παλαιούς. Αδυνατώ να καταλάβω πως έγινε και με 13 υπάρχοντα μέλη στο Δ.Σ. δε μπόρεσε να εκλεγεί ο Μυρωτής πρόεδρος και τώρα πάμε σε γενική συνέλευση. Ποιος ο λόγος να χαθεί χρόνος; Μήπως για άλλη μια φορά κάποιοι επιζητούν προσωπική προβολή στο όνομα του Πιερικού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ή Διοίκηση δεν τελειωσε τη διετία , ούτε την εκκαθάριση, άρα ξεκινάμε τη χρονιά μόνο για απλή συμμετοχή στη Γ εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 13 ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ 5-6 ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΥΛΥΣΑΝ ΟΜΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΥΡΩΤΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΜΥΡΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΣΗΜΕΊΟ ΑΠΌ ΠΈΡΥΣΙ ΛΈΩ ΜΗΠΩΣ;;;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΆ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΎΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κάθε χωριουδάκι οργανώνεται και μεις ψαχνομαστε. Για το τωρινό μπαχαλο φταιει ή Διοίκηση, ή οποία έπρεπε να πάρει τις αποφάσεις της με τη λήξη του πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω τι δικαιολογίες θα ακουστούν την Κυριακή για το μπλοκάρισμα της εκκαθάρισης πάντως αυτό που λένε για την μη ύπαρξη καταλόγου των μετόχων στα πρακτικά είναι αστεία δικαιολογία. Ελπίζω να έχουν να πουν κάτι πιο ουσιαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλ. Στο υπουργείο Εμπορίου δεν υπάρχει φάκελος της ΠΑΕ; Μυστήρια πράγματα, πιστεύω να υπάρξουν πειστικές απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ας φερουν αντίγραφα του φακελου από το υπουργειο εμπορίου αφου λενε ότι υπαρχει φάκελος. Υπάρχει φάκελος αλλά είναι ελιπείς λείπουν σημαντικά στοιχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!