Αποχωρούν οι Φιρινίδης-Παπατολίκας!

Οι δυο τερματοφύλακες Γιάννης Φιρινιδης και Δημήτρης Παπατολίκας έχουν αποφασίσει να παραλάβουν το δελτίο τους και να  αποχωρήσουν απο την ομάδα, πάνω στη αβεβαιότητα της και την καθυστέρηση που υπάρχει. Επίσης δεν υπάρχει χρόνος για να περιμένουν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη κλείσει στην επόμενη τους ομάδα.

14 σχόλια:

  1. Και από Που θα πάρουν τα δελτία τους?από την παλιά διοίκηση? Η από την καινούργια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει καινούργια διοίκηση, τα εχουν ηδη παρει απο την παλια.

      Διαγραφή
  2. Ή τέως Διοίκηση δεν θέλει να "χαλάστει" με τους παίκτες, γιατί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται και για τις ψήφους μιας και είναι στην πλειοψηφία τους αιρετοί. Οπότε ελάτε περάσετε πάρτε τα δελτία και αφήστε καμένη γη για τους επόμενους. Αυτό για το οποίο κατηγορουσαν την προηγούμενη Διοίκηση πραττουν ακριβώς το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αργούμε παρα πολυ και στο τελος δεν θα βρίσκουμε παίχτες .πρεπει η καινούργια διοίκηση να κινηθεί γρήγορα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν προκύψει διοίκηση δεν πρόκειται να γίνει πριν το τέλος της εβδομάδας. Μέχρι τότε όλοι οι παίκτες θα περνούν από τον πρόεδρο και θα πάρουν τα δελτία. Με αποτέλεσμα να δούμε το περισινό έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά αυτοί δεν μας έλεγαν πως πέραν 3-4 δελτίων οι υπόλοιποι θα μείνουν στην ομάδα; Μου θυμίζει εποχή Κωτούλα που μείναμε με 1 δελτίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τους ποδοσφαιριστές κανετε λιγο υπομονη μεχρι την Παρασκευή και μετα εχετε παλι αρκετό χρόνο για νέες ομαδες δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία δε θα παει χαμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με ένα δελτίο παρέλαβε την ομάδα η νυν διοίκηση, παίζει να την παραδώσει με μηδέν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παίδες την Παρασκευή θα έχουμε Διοίκηση, και χαμένοι θα είναι οι παίκτες που θέλησαν να φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν κρατάει και ποτέ δεν κράτησε παίχτες με το ζόρι .σιγουρα ο καθε παίχτης θέλει να σιγουρευτεί για το μέλλον του και ειναι το ποιο δίκαιο να ψάχνει απο νωρίς .με ολα αυτα που βιώνουμε καθημερινά το μεροκάματο ειναι πολυ δύσκολο για την επιβίωση μας αλλα και τις οικογένεια μας .αν κάποιοι παίχτες έχουν υπομονή και μπορούν να περιμένουν ας το κάνουν .αξιζει γιατι ειναι ΠΙΕΡΙΚΟΣ ο σύλλογος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τους παίκτες δεν τους κατηγορει κανείς. Περίμεναν όσο μπορούσαν. Από κει και πέρα η τέως Διοίκηση με την αργοπορία της φταιει. Πάντως το σίγουρο είναι πως την Παρασκευή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουμε Διοίκηση. Το θέμα είναι και αξίζει να παραβρεθούμε στη Γ.Σ. της Παρασκευής να μας ανακοινώσει τους στόχους για την επόμενη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΕΙς ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ-ΕΠΩΝΥΜΟΙ (ΤΟ ΕΝΝΟΩ) ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. απο τι ξέρω φίλοι μου την Παρασκευή θα εχουμε την διοίκηση που θελουμε στον Πιερικό μας .εχω αγωνιστή σ αυτήν την ομάδα και την τιμώ όπου και να βρίσκομαι.και καλο προπονητή θα εχουμε και καλούς παίχτες θα εχουμε και καλούς χορηγούς θα εχουμε.η κατηγορία που παίζουμε απλα ειναι της πλάκα και θα γίνει ποιο πολυ ξεφτίλα απο την καινούργια χρονια που μας έρχεται .ειναι προσβολή του Πιερικού μας να ειναι σ αυτήν την κατηγορία ,αλλα δύστυχος φταίμε ολοι μας που ειμαστε εδώ.ναι ναι ολοι μας γιατι όταν το γήπεδο του Πιερικού (ανεξαρτήτως την κατηγορία που παίζει ) κόβει 100-200-300 εισητιρια και δεν βγαίνει ουτε η διαιτησία,όταν οι χορηγίες δεν φτάνουν για τα ξενοδοχεία των αποστολών,όταν οι υποσχέσεις των μεγάλων που θα δώσουν απο 5 μεχρι δέκα χιλιάδες στην μεγαλη τους αγάπη και στο τελος ουτε 1000 δίνουν ,όταν σαν σύλλογος δεν μπορει να δώσει 500 διαρκιας εισιτήρια ,και αλλα πολλα που ξέρω και δεν ειναι ωρα για να τα λεμε τώρα.φιλοι του Πιερικού η ομάδα δεν εχει πλέον ταυτότητα και δεν μας υπογιζει πλέον κανένας .ακομη και οι παίχτες του Πιερικού αποχωρούν γιατι ακομη δεν εχουν καταλάβει σε ποια ομάδα εχουν προσφέρει .τελος θα πω και μια αλήθεια και ας στεναχωρήσω κάποιους.οι περισσότεροι παίχτες που εχουν περάσει τα τελευταία χρονια απο τον Πιερικό ,στα δικά μας χρονια ουτε θα τολμούσαν ν ανοίξουν την πόρτα απο τ αποδυτήρια .δηλαδη τα όνομα τους εχουν γράψει ιστορία αλλα η προσφορα τουςτο ... απόλυτο .......ΤΙΠΟΤΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. respect = Σεβασμός στην άποψη του Στράτου Νικολαίδη , τον θυμάμαι σας παίκτη , μπράβο του που παίρνει θέση και μπαίνει μπροστά , στα δύσκολα φαίνονται αυτοί που πονάνε την ομάδα , συμφωνώ σε όλα , όταν δεν μπορείς να διαθέσεις 500 διαρκείας και να γίνεις μεγάλη ομάδα , την φανέλα σου θα την φοράνε γατάκια με τατουάζ από το κομμωτήριο όχι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ μπράβο πάλι Στράτο only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!