Σαραηλίδης: «Το βράδυ ΔΣ, αποχωρώ οριστικά, αύριο κιόλας δίνω την ομάδα»!

Καθοριστική η σημερινή ημέρα για την ομάδα του Πιερικού καθώς όπως είχε προαναφερθεί από την Κυριακή, η διοίκηση του κ.Σαραηλίδη θα προχωρήσει σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να ανακοινώσει στα μέλη την οριστική απόφαση του, που αυτή είναι η αποχώρηση από την προεδρία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Πριν από λίγο ο Τάσος Σαραηλίδης μίλησε ξανά στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 και στην εκπομπή ''στα γήπεδα'' και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα από το ΔΣ, ενώ τόνισε ότι ούτε τώρα δεν υπήρξε καμία επαφή από ενδιαφερόμενους που θέλουν να πάρουν την ομάδα λέγοντας τους ότι αν θέλουν πληρώνουν κάποια χρωστούμενα και παίρνουν μέσα από συνέλευση την ομάδα άμεσα!


Αναλυτικά η συνέντευξη του (μέχρι σήμερα) προέδρου του Πιερικού Τάσου Σαραηλίδη που διεξήχθη πάνω σε μεγάλη ένταση και αρκετά έντονο ύφος:

Τι έχει αποφασίσει ο Τάσος Σαραηλίδης:

''Αυτά που είπα ισχύουν, θα γίνει το βράδυ ΔΣ. 
Σήμερα κιόλας εγώ δίνω την ομάδα στους ενδιαφερόμενους αρκεί να πληρωθούν κάποιες υποχρεώσεις που έχει. Επίσης μπορεί να θέλει κάποιος από τη διοίκηση να συνεχίσει και θα το στηρίξω.

Αν βρέθηκε κάποια πρόταση:

''Κανένας δεν ήρθε, αυτά είναι για το θεαθήναι, που είναι τα σχήματα; Τα οδοιπορικά και κάποια λεφτά που χρωστάμε σε παίκτες να έρθουν να τα πληρώσουν και να πάρουν την ομάδα, ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να πάρουν τον Πιερικό; που είναι; Σήμερα κιόλας εγώ δίνω την ομάδα, αρκεί να πληρωθούν κάποιες υποχρεώσεις που έχει.
 Ο Πιερικός είναι σωμένος μαθηματικά, έρχονται δίνουν τα χρωστούμενα σε ποδοσφαιριστές-προπονητές και τα οδοιπορικά τους, και την άλλη μέρα πάνε οι ίδιοι σε γενική συνέλευση ψηφίζουν και φεύγουν. Αλλά από ότι φαίνεται αυτοί που λένε ότι ενδιαφέρονται είναι ψιλικατζήδες.''


Εάν κάποιος μέσα από το ΔΣ θέλει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι:

''Αν αυτός που είναι μέσα από τη διοίκηση αναλάβει να πληρώσει (τα προαναφερθέντα χρωστούμενα), τον στηρίζω να συνεχίσει.
  Εγώ αν δεν με βοηθήσουν,δεν δίνω ούτε δραχμή, δεν μπορώ εγώ να είμαι στους δρόμους στη δουλειά μου, και να πληρώνω την ομάδα.
 Εγώ τον Πιερικό αν δεν βρεθεί άλλο σχήμα δεν θα το διαλύσω, θα τον κρατήσω, αλλά να έρθουν και να πληρώσουν τα έξοδα που έγιναν επί προεδρίας μου και να πάρουν τον Πιερικό.''

Για το ενδιαφέρον του Γιάννη Συμεωνίδη:

''Ο Κ.Συμεωνιδης αν αγαπάει τον Πιερικο να βγει ο ίδιος να την πάρει και να καθαρίσει η ομάδα, τα λογία στα σαιτς είναι εύκολα, πράξεις να κάνουνε. Ο νόμος που ψηφίστηκε τη Παρασκευή, και αυτός να μην ισχύει, ο Πιερικος μπορεί να καθαρίσει από μόνος του, απλά ο Πιερικος θέλει ανθρώπους που να τον αγαπάνε. Αυτά τα δημοσιεύματα ενδιαφέροντος μόνο ζημιά με έκαναν, και σε μένα και στον Πιερικό, ακόμα δεν ήρθαν και λένε θα διώξουν προπονητές και παίκτες, αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, δεν ήταν λογικό. Ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα χωριά τους παρά για τον Πιερικό (σ.σ έξαλλος ανεβασμένοι τόνοι).''

Για το παιχνίδι της Νεοκαισάρειας:

''Δεν είναι θέμα το ότι η ομάδα απλά έχασε, Άμα χρειαστεί θα βγω να μιλήσω ανοικτά.''


Όσον αφορά την έναρξη εκκαθάρισης:


''Δεν δεσμεύτηκα σε κανέναν ότι θα την κάνω, αν με περίσσευαν λεφτά θα την ξεκινούσα, έτοιμα είναι όλα, καταθέτουμε λεφτά και ξεκινάει, αλλά εγώ δεν τα έχω περίσσευμα. Ας βγούνε αυτοί που κάνουν τους λεφτάδες και ας την ξεκινήσουν.''

3 σχόλια:

  1. Το ότι θα φτάναμε να αποκαλεί "ψιλικατζήδες" όλους τους ενδιαφερόμενους (γιατί δεν πρόκειται για φερόμενους ως ενδιαφερόμενους, αφού οι ίδιοι δημοσίευσαν και σχήματα με παράγοντες από την Πιερία) να αναλάβουν την ομάδα ο Σαραηλίδης ποιος το περίμενε!
    Εγώ θέλω να θυμίσω μόνο, σχόλιό μου εδώ στο site,όταν εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Γιάννης ο Ντούμος και κάποιοι έσπευσαν να μπουν μπροστά του για να μην πάρει την ομάδα (έχοντας άλλα στο μυαλό τους;).
    Είχα πει τότε, για να μην ξεχνιόμαστε, ότι είναι σοβαρή η ευθύνη για όσους σταθούν τώρα εμπόδιο στην κίνηση Ντούμου και θα τους ζητηθεί ο λόγος το καλοκαίρι (που θα έχουν τελειώσει οι γνωστές εκλογές της ΕΠΣ) και η απαίτηση του κόσμου θα είναι να αναλάβουν την ομάδα και όχι να μας κάνουν καμιά χαριστική πρόταση ότι θα συμβάλλουν με ένα ποσό ως χορηγοί.

    Υ.Γ. : Να είστε σίγουροι ότι ο κόσμος όταν έλθει η ώρα (και εγώ δεν μιλάω για την Εκάβη αλλά και για το τελευταίο γήπεδο χωριού της Πιερίας) θα ζητήσει το λόγο από όποιον ευθύνεται για το γεγονός της απομάκρυνσης του δίδυμου Ντούμου-Ελευθεριάδη από το ποδόσφαιρο του Νομού, σε σημείο να δηλώνουν σήμερα ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να επενδύσουν ούτε ένα ευρώ στο ποδόσφαιρο της Πιερίας.

    Γιώργος Γ. Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "πρόεδρε", ξεκουμπισου εσύ μια φορά και η λύση θα'ρθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρόεδρος το λέει ξεκάθαρα. Πληρώνετε και παίρνετε την ομάδα. Ψάχνει δηλ. για κορόιδα. Πρόεδρε όπως τα έκανες θα τα λουστείς τώρα. Αυτούς που άφησες φέσι θα τους πληρώσεις εσύ.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!