Διαλύθηκε το ΔΣ, σε Συνέλευση και επίσημα ο Πιερικός!

Κοινή ανακοίνωση έβγαλαν σήμερα το πρωί τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, με απόφαση να παραιτηθούν και να οδηγήσουν την ομάδα σε Γενική Συνέλευση. Πλέον ο ΣΦΚ καλείτε να ορίσει την ημερομηνία (10 ημέρες μετά την απόφαση του ΔΣ), δηλαδή περίπου στις αρχές του Ιουνίου (1 έως 4 του μήνα). Σε εγρήγορση οι τυχόν ενδιαφερόμενοι!

Έτσι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα περάσουμε την ίδια επίπονη διαδικασία ώστε να βρεθεί λύση μέσα από το σώμα και τα μέλη. Εκεί όμως θα υπάρχει και η δυνατότητα στους τυχόν ενδιαφερόμενους να δηλώσουν επίσημα το ενδιαφέρον και το πλάνο τους για την ομάδα (εφόσον αυτό υπάρχει), και εκεί εφόσον συμφωνήσουν τα μέλη να κληθει εκλογική συνέλευση.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει λύση που θα οδηγήσει την ομάδα σε νέα διοίκηση, η ομάδα θα αφεθεί στο άγνωστο με συνεχόμενες συνελεύσεις, πράγμα που ευχόμαστε να μην συμβεί καθώς το έργο το βλέπουμε κάθε χρόνο και πλέον έχει κουράσει.

Μείνετε στο PNEWS, καθώς οι εξελίξεις πλέον θα τρέχουν, και το μέλλον του Πιερικού βρίσκεται σε ένα τούνελ, (με φως ή τοίχο) θα φανεί στη συνέχεια...

13 σχόλια:

  1. Υπάρχουν τρεις υποψήφιοι μέχρι στιγμής...
    Συμεωνίδης, Αμοιρίδης, Ντουμος!
    Ελπίζω να μην κάνουν πίσω τώρα που άνοιξε ο δρόμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον Αμοιρίδη δεν γνωρίζουμε τίποτε, με αποτέλεσμα πιθανόν να ήταν απλώς δημοσίευση για προβολή στα site.
    Για την περίπτωση του Ντούμου όμως, αλήθεια πιστεύει ακόμη κανείς ότι μετά από τα γεγονότα της ΕΠΣ είναι εύκολο να έλθει και να βάλει τα λεφτά του σε ομάδα της Πιερίας η οποία (κατ΄αυτόν) έδειξε τις ευχαρίστίες της προς το δίδυμο Ντούμος-Ελευθεριάδης με την στάση που κράτησε στις εκλογές;
    Καταλήγουμε στον Συμεωνίδη, για τον οποίο εγώ έχω ξαναγράψει ότι αυτός ήταν που έκλεισε την πόρτα του Πιερικού για τον Ντούμο (πριν τα Χριστούγεννα). Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι η ομάδα έβγαλε τη σεζόν με λεφτά του Σαραηλίδη. Είχα γράψει και τότε (απευθυνόμενος σε αυτόν καθαρά) ότι ο κόσμος και στο τελευταίο γήπεδο της Πιερίας θα αναζητά από αυτόν τον λόγο για την απομάκρυνση του παραπάνω δίδυμου από τα τεκτενόμενα της Πιερίας.
    Για την υπόλοιπη Ελλάδα (τους αρέσει δεν τους αρέσει κάποιους στην Πιερία) ο Πιερικός είναι ο καθρέφτης του πιερικού ποδοσφαίρου και όσο αυτός εμφανίζει την τωρινή εικόνα δεν παναβγάλουν και το τελευταίο χωριό της Πιερίας σε επαγγελματική κατηγορία, το Πιερικό ποδόσφαιρο σε παρακμή θα το χαρακτηρίζουν όλοι.
    Υ.Γ.: Όταν λέω Πιερικός!!, ξεκαθαρίζω ότι δεν εννοώ τα ιβρίδια που τυχόν σκέφτονται κάποιοι, δηλαδή Διαγόρας/Πιερικός ή Αιγινιακός/Πιερικός ή ακαδημία του ΠΑΟΚ/ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
    Γιώργος Γ.Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai ama kanoyne piso? Ti melei genesthai?

    Jose Batista

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν κάνουν πίσω, θα βρεθεί κάποιος "νέος Σαραηλιδης" και θα γίνουμε ξανά στο ίδιο έργο θεατές...

      Πάντα θα καραδοκεί ένας "Σαραηλιδης", πάντα!!!

      Διαγραφή
  4. Μια ερώτηση ποιος συγκαλεί συνέλευση αφού το ΔΣ διαλύθηκε μόνο το ΔΣ μπορεί να ορίσει ημερομηνια συνέλευση και αυτό παραιτήθηκε άντε να δούμε τώρα άλλο ένα εμπόδιο μπροστά μας
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε εκτυπωτή δεν εχουν στα γραφεία του πιερικου; χειρόγραφες ανακοινώσεις εν ετει 2017.


    Μυρωτής Ακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αιτιολογουν καν την παραίτηση...
      Αρκούνται στο "μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων" και καθαρίσαμε...

      Διαγραφή
  6. Το ότι αυτή η διοίκηση δεν μπορούσε να μακροημερευσει ήταν δεδομενο. Με μπάτζετ Γ τοπικού και να αφήσουν και χρέη, αυτο τα λέει όλα. Τώρα θα πρέπει ο Σύλλογος να βρει τρόπο να συνενώσει ιδέες, οράματα, επιδιώξεις και φυσικά 'τσεπες' για να γίνει ισχυρος και με φιλοδοξίες πρωταθλητισμού. Πρέπει να πρυτανευσει το ρητό 'ισχυς εν τη ενωσει'. Φυσικά όνομα, έμβλημα, χρώματα είναι αδιαπραγματευτα.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το "τζάμπα προεδριλικι" τελείωσε...
    Πρόεδρος σημαίνει "βάζω το χέρι στην τσέπη"!!!
    Όποιος δεν είναι διατεθειμενος να το κάνει, να μην θέσει υποψηφιότητα!!!
    "Τζάμπα πρόεδρος λεζάντας" μόνο στο τοπικο, όχι στον Πιερικό!!!

    Τα περί "συγχωνεύσεων" καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν μερικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν μπαίνω και διαβάζω από τον φίλο μου Νίκο "Τα περί "συγχωνεύσεων" καλά θα κάνουν να τα ξεχάσουν μερικοί... " νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος. Η προσπάθεια τόσων μηνών ανταπέδωσε καρπούς.

    Η ώρα της κρίσης πλησιάζει. Ο "δημοσιογράφος" των νταβατζήδων δημιουργεί κλίμα διάλυσης του συλλόγου μας για τα 30 "αργύρια" που του βάλανε στην τσέπη οι χορηγοί του. Το ύψος του σκεπτικού του δεν του επιτρέπει να αναλογιστεί τι σημαίνει η διάλυση του ιστορικού συλλόγου της Κατερίνης, του μεγάλου Πιερικού μας.

    Η γενική συνέλευση θα γίνει.

    Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Κατερίνης "Πιερικός" - όλοι εμείς δηλαδή, θα κρίνουμε το μέλλον του.

    Ανοίξτε τα μάτια, τα αυτιά, το μυαλό σας! Αρχίστε να συζητάτε στα καφενεία, πάρτε τηλέφωνα, μπείτε στο ίντερνετ, διαβάστε εφημερίδες, βιβλία.
    ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.
    Όσοι παρευρεθείτε να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Τα χρέη δεν ανήκουν σε εσάς. Έχουν όνομα. Μην πληρώσει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ τις αμαρτίες αλλονών.

    Μανώλης Γρηγορίου, Κάτοικος Θες/νίκης
    Πιερικός από παιδί μικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υπήρχε "πρωτάθλημα κολοτουμπας" θα έβγαινες εσαει πρωταθλητής!!!

      ΥΓ
      Δεν είμαι "φίλος σου"...

      Διαγραφή
    2. Μανωλη αν δεν σχολιο σου δεν ειναι τρολαρισμα και το εννοεις, τοτε είσαι τελείως κρετίνος.

      Μυρωτής Ακης

      Διαγραφή
    3. Πατρη νομιζω οτι ολοι τους θα επιδοθούν σε σε εμποριο ελπιδας το οποιο προσβάλλει την νοημοσύνη του απλού κοσμου του πιερικού. Παιζουν με τον πόνο του. Ποσους επενδυτες να αντεξει κανείς;

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!