ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΙΩΠΑ-ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!

''Μαγειρέματα'' στη Κατερίνη μεταξύ τριών παραγόντων (Γιάννη Νιώπα-Παναγιώτη Αθανασιάδη-Γιάννη Συμεωνίδη) με κοινή προσπάθεια και θέληση να δημιουργηθεί μια παμπιερική συμμαχία που θα φτάσει τον Πιερικό ψηλά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PNEWS, οι τρεις άνδρες ανοίξαν απόψε τα χαρτιά τους, και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζονται να εκδηλώσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους και ανακοινώσουν στον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας αναλυτικά το πρόγραμμα που έχουν στο μυαλό τους για την κορυφαία ομάδα του νομού. Σύμφωνα με δικές μας πηγές, κύριος στόχος είναι η άμεση συμμετοχή του Πιερικού στην Β'Εθνική μέσω διαδικασιών που (εφόσον συμφωνηθεί κάτι τέτοιο) θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα ώστε να φύγει ''αβίαστα'' ο Πιερικός από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

8 σχόλια:

  1. Αυτά είναι να φύγουμε από την μιζέρια το καλό που θέλω στον νέο πρόεδρο μετά το τέλος να πάει σε συνέλευση όπως είπε αλλιώς ο εισαγγελέας είναι κοντά άσχετα αν τον αφήνουμε να κάνει τον πρόεδρο χωρίς να μπορεί άλλα αν δεν πάει σε συνέλευση θα έχουμε θέμα
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ακούγεται αυτό. Όμως θα πρέπει να διαφυλάξουμε: Όνομα, έμβλημα, χρώματα, έδρα. Τώρα αν γίνει κάτι με το Αιγίνιο ας προσέξουν αυτοί που θα εμπλακούν τα χρέη που πιθανόν να κουβαλά το ΑΦΜ του Αιγινιακού.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ Α ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ψυχραιμία, για να πραγματοποιηθούν τέτοιες συμμαχίες πρέπει να διανυθεί πολύς δρόμος. Επαφές είναι καλά να γίνονται αρκεί να βγαίνει προς τα έξω το τι επιθυμεί ο κάθε παράγοντας από αυτές.
    Εξάλλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουμε και πολλά παραδείγματα επιτυχιών ομάδων μέσα από συμμαχίες παραγόντων. Εκτός αν γίναμε ξαφνικά βορειοευρωπαίοι που δε νομίζω.
    Υ.Γ.: Δυστυχώς στην Ελλάδα όταν έχει ένα αφεντικό πάει καλά το "μαγαζί".
    Γιώργος Γ. Σαββίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά, όλοι παίζουν το παιχνίδι του Νιώπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλοι οι μνηστηρες για τον πιερικο, αλλα η παροιμια λεει - οπου λαλουν πολλοι κοκόροι αργει να ξημερωσει.

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή ξεχνάμε εύκολα ο ένας κατηγορήθηκε από την ΠΑΕ ότι με την συνδρομή του ο Πιερικος έπεσε από την Β´ εθνική ,ο άλλος σαν χορηγός μεγαλομέτοχος προσπαθούσε να διασύρει τον ΠΙΕΡΙΚΟ κάνοντας επίδειξη ισχύος ,ο τρίτος αν και ανώριμη η σκέψη του κουραστικές γρήγορα από τον ΠΙΕΡΙΚΟ και τα παράτησε . Καλά κάνουν νά κάνουν σύμπραξη και νά κάνουν μια ομαδα τον Παμπιερικο αφού έχουν χρήμα ,εμπειρία όραμα καθαρά ΑΦΜ και ας αφήσουν εμάς στην φτώχεια μας νά παλεύουμε με το βεβαρημένο ΑΦΜ .
    Ο Πιερικος ειναι αυτός μέ τους ( καλλιτέχνες ,τους τραγουδιστές ,και τους ποιητές όπως αναφέρετε κάπου ) και μπορεί νά ορίζει την τύχη του μόνος του μέ τους ανθρώπους που τον αγάπησαν καί τον στηρίζουν στά δύσκολα .Γιατι δεν μπορεί νά είστε Πιερικος αν δεν σου έγινε συνείδηση αυτή η ομαδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που γράφεις στο τέλος του σχολίου σου το είχα γράψει και σε παλαιότερη ανάρτηση, ότι οι περισσότεροι από αυτούς κοιτάνε την προβολή τους και όχι τον Πιερικό.
      Κοινή διαπίστωση λοιπόν...
      Κάτι τέτοιοι ευθύνονται για τα χάλια του Πιερικού!

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!